Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2013

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Ηρθε η ώρα λοιπόν αφού η ΑΕΚ έπαιξε το πιο δυνατό φιλικό και οι μεταγραφές τελείωσαν, εκτός αν γίνει καμιά προσθήκη της τελευταίας στιγμής με κανένα Ελληνα αμυντικό που να μπορεί να παίζει και αμυντικό χαφ χωρίς, βέβαια, να απαιτεί ενδεκάδα, για να κάνουμε την σύγκριση για την οποία γράφω από τον Μάιο. Για το ότι δηλαδή η ΑΕΚ της Γ Εθνικής θα είναι καλύτερη από την ΑΕΚ της Α Εθνικής πέρυσι που σύμφωνα με τον Τσιάρτα τον τότε τεχνικό διευθυντή ξεκίναγε με στόχο τα... πλέι οφ, για να μην πω τι έθεταν ως στόχο ο Θωμάς κι ο Βλάχος.
@ Να δούμε λοιπόν την εντεκάδα που έπαιξε στον αγώνα με την Ομόνοια, επιτρέψτε μου να βάλω μόνο στην θέση του Ράμα τον Πόποβιτς γιατί έτσι θα γίνει όταν είναι 100% έτοιμος, και να κάνουμε την σύγκριση με την  εντεκάδα που ξεκίνησε πέρυσι στον αγώνα με την Τρίπολη την 1η αγωνιστική. Τους θυμάμαι. Ξεκίνησε ο Κωνσταντόπουλος, που έπνιξε το γκολ, δεξιά ο Αρκούδας, αριστερά ο Κοντοές, κεντρικό δίδυμο Μπουγαϊδης, Κουτρουμπής.
@ Προχθες ξεκίνησε ο Βούρας που έφταιγε στο γκολ αλλά χειρότερο του Ντίμι δεν τον λες. Οπως και οι δεύτεροι τερματοφύλακες στο ίδιο επίπεδο είναι με το επιπλέον θετικό για τους φετινούς πως κάνουν προπόνηση από την πρώτη μέρα με τον Καμπόλη και όχι τον Αρβανίτη.
Δεξιά ο Γεωργέας θέλει γύρω στους τρεις Αρκούδες, αριστερά ο Κοντοές και λόγω εμπειρίας υπερτερεί.  Στο κέντρο άμυνας νομίζω πως αν είχαν μείνει κι οι δύο ο ένας θα έπαιζε και σήμερα. Ας πούμε πως είμαστε πάνω κάτω στα ίδια.
@ Στο κέντρο αμυντικό χαφ μπροστά από τα σέντερ μπακ ήταν ο Γιάγκο, δεξί εσωτερικό χαφ ο Γροντής και αριστερό ο Λαγός. Ο Κορδέρο ήταν ανέτοιμος αλλά ας τον βάλουμε στη θέση του Γροντή. Η σύγκριση με Ανάκογλου και Ντακόλ που έπαιζε  χθες πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1 δεν χρειάζεται καν. Αλλά για ευκολία ας βάλουμε στη θέση του Γιάγκο τον Ρόβα, ας βάλουμε τον Κορδέρο και στις δύο ομάδες και στην θέση του Πάνου του Λαγού τον Ανάκογλου. Οπως και να το πάρεις, όπως κι αν το δεις η φετινή ομάδα στα χαφ είναι πολύ καλύτερη. Πληρέστερη σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε πέρυσι.
@ Εκεί που η διαφορά είναι τεράστια είναι βέβαια στην επίθεση.  Πέρυσι με την Τρίπολη ξεκίνησαν δεξιά ο Φούντας στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι σαν επιθετικός, αριστερά ο Κουρέλας και στην κορυφή ο Παυλής ενώ υπήρχαν μαζί με τον Μιχαλάκη για σέντερ φορ και ο Φουρτάδο με τον Κατσικοκέρη.  Στην ΑΕΚ της Γ Εθνικής κορυφή είναι ο Μπρέσεβιτς ή ο Ντακόλ, δεξιά ο Πόποβιτς και αριστερά ο Πλατέλας. Με αυτούς τους τέσσερις πέρυσι η ΑΕΚ μπορεί να έμπαινε και πλέι οφ. Επίσης υπάρχουν ο Ράμα και ο Μούργκα που είναι κλασικοί ακραίοι, παίκτες με χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν στην  περυσινή ΑΕΚ.
@ Νομίζω πως δεν χωράει καμία αμφιβολία για το ότι η ομάδα που ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι πολύ καλύτερη από αυτή που ξεκίνησε πέρυσι στην μεγάλη κατηγορία. Για μένα η ομάδα που είδα με την Ομόνοια μόνο από ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ έχει να ζηλέψει σε υλικό και βέβαια αν ήταν στην Α με Μελισσανίδη δεν θα ζήλευε κανέναν γιατί αλλιώς θα ήταν τα πράγματα όπως θα είναι, πρώτα ο Θεός, σε δύο χρόνια. Για παράδειγμα στην στελέχωση της άμυνας θα υπήρχε άλλη προσέγγιση. Φέτος κακά τα ψέμματα την ΑΕΚ την παίρνει να μην ρίξει τόσο μεγάλο βάρος στην άμυνα αν και με λίγα ψηλά μπορεί αν το αποφασίσει να προσθέσει άλλη μία λύση εκτός από τις υπάρχουσες με παίκτη που γνωρίζει πως μπορεί να μείνει και χωρίς ομάδα αν πει όχι. Ηδη από την Β Εθνική η ΑΕΚ θα έχει τουλάχιστον τρεις κεντρικούς αμυντικούς επιπέδου Σούπερ Λιγκ. Οι δύο είναι κλεισμένοι ήδη. Σε κάθε περίπτωση είναι ξεκάθαρο πως αυτή η ΑΕΚ είναι πολύ ανώτερη της περυσινής σε ποιότητα.  Κάθε αντίρρηση δεκτή βέβαια αλλά με αιτιολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002