Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 20, 2008

ΠΑΙΚΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ..ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ;;;;;

Μπάτζετ στην... ομίχλη

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ : WWW.GOALDAY.GR

Η ανάγκη δεδομένη. Οσο κι αν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επιχειρεί να θέσει... φρένο στη μεταγραφολογία (κυρίως προκειμένου να διατηρήσει την ηρεμία στην ομάδα του), τα κενά στο ρόστερ της ΑΕΚ είναι οφθαλμοφανή. Οι στόχοι έχουν ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό από τους Ντούσκο και Μανωλά, αλλά τα χέρια τους είναι «μπλοκαρισμένα» ελλείψει μπάτζετ. Βλέπετε, έστω κι αν βρισκόμαστε πλέον μία «ανάσα» από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου, οι μέτοχοι της ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Είναι φανερό πως η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο. Κάποιες πηγές ανέφεραν πως η συνάντηση του τεχνικού επιτελείου με τη διοίκηση δεν πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, διότι δεν είχε... αντικείμενο. Δηλαδή, δεν είχε ξεκαθαριστεί το μπάτζετ που θα δοθεί για τις μεταγραφικές κινήσεις και άρα δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος για να γίνει κουβέντα. Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, μάλιστα, ίσως να μην υπάρξει συνάντηση ούτε την ερχόμενη εβδομάδα με δεδομένη την κατάσταση που διαμορφώνεται. Ακραίο σενάριο, αλλά στην ΑΕΚ όλα μοιάζουν πιθανά.

Ο Γιώργος Κιντής προσπαθεί να βρει λύσεις στα προβλήματα. Στο καθημερινό πρόγραμμα του προέδρου υπάρχουν συνεχώς επαφές και συναντήσεις με τους μετόχους, προκειμένου να συμφωνηθεί το πλάνο που θα βαδίσει η ΑΕΚ το προσεχές διάστημα (όχι μόνο για τις μεταγραφές του Γενάρη). Ο Κιντής προτίθεται να ανοίξει τα χαρτιά του προς τον κόσμο στις αρχές του νέου χρόνου και επιθυμεί τότε να είναι απόλυτα έτοιμος να μιλήσει για όλα.

Διαφορετικές τάσεις

Το πρόβλημα στην ΑΕΚ προκύπτει από τη μετοχική ομάδα. Το μέτωπο των μετόχων δεν είναι πλέον συμπαγές όπως στο παρελθόν και σε αυτό αναπτύσσονται διαφορετικές τάσεις. Οσοι γνωρίζουν καλά τις σκέψεις των μετόχων έλεγαν πως το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται ακόμα και πέντε διαφορετικές απόψεις για το μέλλον της ομάδας! Αλλοι επιθυμούν τη λήψη ομολογιακού δανείου, άλλοι την άμεση μετοχική διεύρυνση, κάποιοι εκτιμούν πως δεν πρέπει να υπάρξει νέο άνοιγμα στον ήδη βεβαρυμένο ισολογισμό.

Την ίδια στιγμή, Μπάγεβιτς και Μανωλάς περιμένουν να μάθουν τα χρήματα που θα μπορούν να διαθέσουν για την ενίσχυση της ομάδας. Να δουν ποιες «πόρτες» μπορούν να «χτυπήσουν», ποιους παίκτες μπορούν να στοχεύουν για την ενίσχυση της ΑΕΚ. Οι μέρες περνούν και η ΑΕΚ, η ομάδα με τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης από τις θεωρούμενες «μεγάλες» του ελληνικού ποδοσφαίρου, παραμένει δέσμια και με χαμηλές φιλοδοξίες.

Ολα δείχνουν πως η γενική συνέλευση της 30ής Δεκεμβρίου θα αποκτήσει χαρακτήρα πρώτου ξεκαθαρίσματος για τους μετόχους. Ειδικά αν μέχρι τότε δεν έχει υπάρξει συνάντηση και καθορισμός του μπάτζετ, τότε οι εξελίξεις δεν αποκλείεται να «τρέξουν» πολύ γρήγορα. Την ίδια στιγμή, από την πλευρά Μελισσανίδη - Ρέστη τηρείται στάση αναμονής και δεν διαφαίνεται καμία διάθεση εμπλοκής στα κοινά της ΑΕΚ με ανάληψη πρωτοβουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002