Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 10, 2008

E E EΡΧΕΤΑΙ...


Πρώτη χειμερινή μεταγραφή
Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο λόγος για τον Εντσον Ράμος που επιστρέφει την Πέμπτη (11/12) στην Αθήνα και την Ενωση. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αρέσει πολύ στον Μπάγεβιτς που εκτιμά ότι μπορεί να δώσει λύσεις. !!


Με τον πρόεδρο της Σαν Λορέντζο δείπνησε ο Μανωλάς.

Σενάρια για δοκιμή Αργεντινού.

Επιστρέφει στην Αθήνα ο ΡάμοςΑρέσει στον Μπάγεβιτς και η είδηση της επιστροφής στην Αθήνα και την ΑΕΚ έχει προκαλέσει ικανοποίηση στον Σερβοέλληνα τεχνικό που βλέπει τον Ράμος ως παίκτη που μπορεί να καλύψει επάξια το δεξιό άκρο της άμυνας της Ενωσης. Και δεν είναι μόνο ο «Ντούσκο» που βλέπει με χαρά την επιστροφή του Βραζιλιάνου αλλά και συμπαίκτες του όπως ο Ζεράλντο Αλβες, ο Σκόκο και ο Μαντούκα. Πρόκειται λοιπόν για την πρώτη χειμερινή μεταγραφή των Κιτρινόμαυρων. «Ερχομαι και θα δούμε τι θα γίνει», είπε ο Ράμος και συνέχισε: «Θέλω να ξαναπαίξω μπάλα. Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο».Μπορεί ο Βραζιλιάνος να είχε πριν από μερικές μέρες εκφράσει τη διάθεση του να μην επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να απειλούσε ότι ότι θα κόψει το ποδόσφαιρο αν δεν τον άφηναν να μείνει στην πατρίδα του και να παίξει εκεί λόγω των οικογενειακών του προβλημάτων, πλέον όμως τα δεδομένα για αυτόν έχουν αλλάξει. Δείπνο με τον πρόεδρο της Σαν Λορέντζο Με τον πρόεδρο της Σαν Λορέντζο Ράφαελ Σαβίνο, δείπνησε το βράδυ της Κυριακής ο Στέλιος Μανωλάς. Με τον Αργεντινό, ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης κουβέντιασε για τη συνεργασία της ομάδας του με την Σαν Λορέντζο σε μεταγραφικό επίπεδο στο προσεχές μέλλον! Παρεμπιπτόντως, ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ, ο επιτελικός μέσος Χουάν Μανουέλ Τόρες, αγωνίζεται στη Σαν Λορέντζο.
Τα αποτελέσματα της αναζήτησης του Μανωλά στην Αργεντινή θα τεθούν στο τραπέζι των συζητήσεών του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι παίκτες (όπως ο Φεράρι της Ρίβερ, ο Αουτσε της Αρχεντίνος Τζούνιορς, ο Μαρέκε της Ιντεπεντιέντε και ο Μοράλες που είχε δοθεί δανεικός από τη Μόσχα στη Ρασίνγκ) του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.
Σιβέλι: «Θέλω ΑΕΚ»Ενας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ, ο Λουτσιάνο Σιβέλι, δήλωσε στην «Ole»: «Με εξιτάρει και μου αρέσει η ιδέα να κάνω αυτήν τη μεταγραφή. Η ΑΕΚ είναι ομάδα σημαντική, σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου παίζουν πολλοί Αργεντινοί. Ομως, θέλω να είμαι προσγειωμένος, γιατί από αυτά που λέγονται μέχρι αυτά που γίνονται υπάρχει τεράστια απόσταση και ακόμα δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση». Πάντως, ο Σιβέλι εμφανίστηκε να δηλώνει σε ελληνική εφημερίδα ότι συναντήθηκε με τον Μανωλά! Κάτι που, όπως γράψαμε χθες, δεν έγινε ποτέ. Με τον μάνατζερ του παίκτη (όπως και με πολλούς άλλους μάνατζερ πολλών άλλων παικτών) μπορεί να συναντήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι εξέφρασε ενδιαφέρον για τον αριστερό χαφ της Μπάνφιλντ. Κι αυτό διότι τα περισσότερα ραντεβού έγιναν με πρωτοβουλία των ατζέντηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002