Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 11, 2008

ΠΡΟΒΑ..ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ..!!


Οι σκέψεις για την 11αδα
Προπονητικό διπλό σήμερα (12/10) δεν έκανε ο 60αρης (πλέον) Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ προτίμησε να δουλέψει και να δει άλλα πράγματα και αύριο (13/12) αναμένεται να δοκιμάσει την 11αδα που έχει στο μυαλό του για τον κρίσιμο αγώνα της Θεσσαλονίκης με τον Αρη την Κυριακή (14/12, 19:00).
Τα δεδομένα είναι ότι δύσκολα να αλλάξει η ενδεκάδα που κέρδισε τον Πανθρακικό από την στιγμή που υπάρχει "κορμός" που βρίσκει ρυθμό και οι Χουανφράν – Κυργιάκος είναι έτοιμοι να αγωνιστούν. Το μόνο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Αγγελο Μπασινά. Ο αρχηγός της εθνικής επιστρέφει από την τιμωρία του, αλλά το δίδυμο των Καφέ – Ενσαλίβα έκανε πολύ καλή δουλειά την Κυριακή (07/12) κόντρα στον Πανθρακικό. Ετσι, έχει μεγάλο ενδιαφέρον τι σκέφτεται ο Μπάγεβιτς. Πάντως, αν ο Μπασινάς μείνει εκτός 11αδα θα είναι… είδηση. Αν από την άλλη μπει στην 11αδα πρέπει να δούμε ποιος θα βγει από αυτήν…

Νέο κύκλο επαφών με τον Λουτσιάνο Σιβέλι θα αρχίσει η ΑΕΚ μέσω του Στέλιου Μανωλά στην Αργεντινή. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» θα έχει νέο ραντεβού με τον 22χρονο αριστερό μπακ-χαφ της Μπάνφιλντ το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τη «SportDay». Ο Αργεντινός άσος, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά θα ανανεώσει τις επόμενες ημέρες με την Μπάνφιλντ, προκειμένου η τελευταία να εισπράξει ένα ποσό από την πώλησή του σε ευρωπαϊκό σύλλογο. «Θα ήθελα να έρθω στην Ευρώπη σ' αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος και δεν χρειάζεται να περιμένω μέχρι το καλοκαίρι», δήλωσε ο παίκτης. Δεν ξέρει, αλλά θέλει ο Ροσάλες Ο Μάουρο Ροσάλες, που αγωνίζεται ως δεξιός μεσοεπιθετικός στη Ρίβερ Πλέιτ, φέρεται να έχει εξεταστεί από την ΑΕΚ. «Υπήρχε και στο παρελθόν το ενδεχόμενο να αγωνιστώ στην Ελλάδα, θα ήθελα να παίξω στο πρωτάθλημα, που είναι αρκετά ανταγωνιστικό, αλλά δεν γνωρίζω κάτι για πρόταση από εκεί. Αν υπάρξει πρόταση από την ΑΕΚ, θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Ευρώπη και να πάρω την εκδίκησή μου, διότι θεωρώ πως έφυγα νωρίς», δήλωσε στη «SportDay» ο 27χρονος άσος, που έχει περάσει από τον Άγιαξ. Για τη μεσαία γραμμή εξετάζεται και η περίπτωση του Σαντιάγκο Χίρσιγκ, που είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι την ΑΕΚ. Ο 30χρονος άσος, που μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις στο κέντρο, είναι υπό παραχώρηση και το κόστος του δεν ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ, αφού δεν είναι βασικός στη Σαν Λορέντζο. «Ο Χίρσιγκ θα ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Υπήρχε και πέρυσι αυτό το ενδεχόμενο», δήλωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Ερνάν Φινέσι. Στα υπόψη είναι και ο ακραίος μέσος Βάλτερ Ασεβέδο, που ανήκει επίσης στη Σαν Λορέντζο. «Ο Ασεβέδο θέλει να κάνει το ευρωπαϊκό άλμα και εννοείται ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική της ΑΕΚ», τόνισε ο ατζέντης του, Πέδρο Βιλαρίνιο (μάνατζερ του Ασεβέδο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002