Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Δεκεμβρίου 23, 2008

ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!


Βλέπει (ξανά) μπροστά ο Αγγελος

Του ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Οι στιγμές ήταν δύσκολες. Για κανέναν παίκτη, ακόμη και τον πιο έμπειρο, δεν είναι εύκολο να αποδεχτεί τις εν χορώ αποδοκιμασίες από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας! Εστω κι αν ο Αγγελος Μπασινάς έχει βρεθεί και άλλες φορές στο παρελθόν στην ίδια θέση, το σοκ ήταν σημαντικό. Η εικόνα του απογοητευμένου αρχηγού της Εθνικής, που αποχωρεί τρέχοντας από το γήπεδο με το σφύριγμα της λήξης, ήταν απόλυτα ενδεικτική των συναισθημάτων που τον είχαν πλυμμηρίσει.

Η πίκρα και η στενοχώρια του 32χρονου μέσου, πάντως, κράτησε μόνο για λίγο. Χάρη στην εμπειρία και τη δύναμη χαρακτήρα που διαθέτει, ο Μπασινάς ξεπέρασε γρήγορα την απογοήτευση που προκάλεσε η αντίδραση της εξέδρας και άρχισε να κοιτά μπροστά. Στις πρώτες δύσκολες στιγμές, πάντως, είχε τη συμπαράσταση των συμπαικτών του και του τεχνικού επιτελείου. «Ηρέμησε, δεν έγινε τίποτα. Μην ασχολείσαι με αυτά. Επαιξες καλά, νικήσαμε και αυτό μετράει» έλεγαν οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι]. «Μπράβο Αγγελε, μπράβο αγόρι μου. Πάμε γερά» φώναζαν από τον πάγκο.

Χθες το πρωί ο Μπασινάς εμφανίστηκε στους Θρακομακεδόνες με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Οι ώρες που πέρασαν ήταν σημαντικές για να βρει ξανά τη καλή διάθεσή του και να αφήσει πίσω τις κακές στιγμές. Εδειξε μεγάλο κέφι στην προπόνηση και είναι σαφές πως οι μέρες των γιορτών θα του δώσουν την ευκαιρία να βρεθεί περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του και να ηρεμήσει. Αλλωστε, όπως επεσήμανε και ο Μπάγεβιτς κατά τη συνέντευξή του, ο Μπασινάς είναι ο μόνος που πρέπει να βρει λύσεις για να ξεπεράσει την ένταση. Και η ΑΕΚ δεν έχει τη πολυτέλεια να... ξοδεύει έναν παίκτη όπως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Παράπονα για τη διαιτησία

Μπορεί να ήταν η τελευταία προπόνηση πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά στους Θρακομακεδόνες βασικό αντικείμενο συζήτησης ήταν και πάλι η διαιτησία. Οσα συνέβησαν στα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής σε ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη και Παγκρήτιο ήταν στο επίκεντρο της κουβέντας. Με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Κατσιδώνη, αλλά και την έκταση που δόθηκε στη φάση που κάνει χέρι ο Πλιάτσικας και το δυνατό τάκλιν του Κυργιάκου στον Ροτζέριο. Ειδικά ο αρχηγός της ΑΕΚ ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον Δωδεκανήσιο ρέφερι και σε πολλές φάσεις του αγώνα διαμαρτυρόταν έντονα για τις αποφάσεις του. «Δεν είδες τίποτα; Δεν είδες το σπρώξιμο στην περιοχή;» ήταν το παράπονό του για μια φάση που ζήτησε πέναλτι, με τον Μπάγεβιτς να πετάγεται από τον πάγκο και να τον καλεί να αποχωρήσει, για να μη δεχθεί κόκκινη κάρτα και χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα

Η (έστω και αγχωτική) νίκη επί του Εργοτέλη στο φινάλε του πρώτου γύρου ήταν αρκετή για να φέρει ξανά τα χαμόγελα στους Θρακομακεδόνες. Στην τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό και με πολύ κέφι. Με τον Μπάγεβιτς, μάλιστα, να επιδίδεται στο αγαπημένο του ποδοβόλεϊ με αντίπαλο τον Νίκο Κορομηλά, με τις ατάκες της... μεγάλης κόντρας να προκαλούν πολλά γέλια στους «κιτρινόμαυρους».

Εμειναν στα... ζεστά

Ο καιρός αγρίεψε στο Λεκανοπέδιο και λίγο έλειψε να... παγώσει τους Θρακομακεδόνες. Το χιονόνερο που έπεφτε συνέχεια χθες το πρωί έκανε τον Μπάγεβιτς να προτιμήσει να κρατήσει τους παίκτες του για πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο. Οι μόνοι... ατρόμητοι ήταν ο Νίκος Πανταζής και ο Γιώργος Αλεξόπουλος, που συνέχισαν το πρόγραμμά τους με τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Παναγιώτης Λαγός έχει αιμάτωμα στη γάμπα, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ ο Κουτρομάνος υπέστη κάκωση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα.

Ετοιμος στο ντέρμπι

Οι καρδιές των στελεχών της ΑΕΚ άρχισαν να χτυπούν δυνατά, όταν ο Γκουστάβο Μαντούκα αποχώρησε με ενοχλήσεις πριν από το ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη. Ο υπέρηχος που υπεβλήθη πάντως ο Βραζιλιάνος έδειξε πως υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαντούκα θα μείνει στην Αθήνα για τις γιορτές (έχουν έρθει και τα πεθερικά του) και θα συνεχίσει κανονικά την αποθεραπεία του κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, ώστε να είναι έτοιμος.

Ευχές από τον Ντούσκο

Τελευταία προπόνηση πριν από τα Χριστούγεννα και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους» με μια λιτή ομιλία, που περιείχε κατά κύριο λόγο ευχές για τις μέρες που ακολουθούν.

«Κλείσαμε με νίκη τις υποχρεώσεις μας. Τις μέρες που ακολουθούν θέλω να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Να περάσετε καλά με τις οικογένειές σας και να γεμίσετε δυνάμεις, γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Σας εύχομαι τα καλύτερα για τον καθένα και την οικογένειά του και ελπίζω να περάσετε όλοι καλά» ήταν το ευχητήριο μήνυμα του Ντούσκο.

Ραντεβού το Σάββατο

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν έπειτα από ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα θα έχουν τις προσεχείς μέρες οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς τους παραχώρησε ρεπό μέχρι το Σάββατο, όταν και υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση για το μεσημέρι. Για τους ξένους -όπως ο Σκόκο- οι διακοπές ξεκίνησαν από χθες, καθώς αναχώρησαν με πρωινές πτήσεις για τις πατρίδες τους. Οσοι έχουν υπερατλαντικό ταξίδι, μάλιστα, θα έχουν μία μέρα παραπάνω στη διάθεσή τους και θα πρέπει να είναι παρόντες στην πρωινή προπόνηση της Κυριακής. Οι περισσότεροι «κιτρινόμαυροι» έχουν προγραμματίσει μικρές... αποδράσεις, προκειμένου να αποφορτιστούν από την ένταση των τελευταίων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002