Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Δεκεμβρίου 27, 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠ ..ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ..

Ο διεθνής έλληνας αμυντικός τόνισε ότι τα προβλήματα της ΑΕΚ φέτος δεν είναι αγωνιστικά, όσο κι αν αυτό βγαίνει προς τα έξω, ενώ αναφαφέρθηκε και στην περσινή χρονιά, αλλά και στη διοίκηση της ομάδας.

"Η ΑΕΚ χτυπιέται από παντού, έχει πολλά προβλήματα αλλά δεν είναι αγωνιστικά. Η φετινή χρονιά δείχνει χαμένη για την ΑΕΚ, ο κ. Μπάγεβιτς πρέπει να χτίσει την ομάδα για του χρόνου. Ομως και για εμάς ήταν ξεγραμμένη πέρυσι, αλλά επιστρέψαμε, παρότι τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα, γίνονται διάφορα πράγματα στην Ελλάδα που δεν πρέπει να συμβαίνουν, όμως αφού έτσι έγινε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Φέτος η ΑΕΚ έκανε καλές μεταγραφές, αλλά είχε χάσει πολύ ήδη από πέρυσι.

Είχε χάσει και αγωνιστικά, καθώς έφυγαν ο Λυμπερόπουλος, ο Δέλλας, ο Ριβάλντο, ο Ζίκος, αλλά με την φυγή αυτών των παικτών έχασε και την δυναμική της, διότι αυτοί οι παίκτες είναι μεγάλες προσωπικότητες, ήταν οι σημαίες της ΑΕΚ, βοηθούσαν ώστε η ομάδα να πάει μπροστά. Μαζί με αυτούς έφυγε ένα μέρος της δύναμης της ΑΕΚ. Δεν προσέφεραν μόνο αγωνιστικά, αλλά και δημιουργούσαν ένα κλίμα καλό προς τον κόσμο, τον ξεσήκωναν και καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Η φετινή ΑΕΚ δεν έχει παίκτη που να την «πάρει» πάνω του. Οι νέοι παίκτες, όπως ο Μπασινάς, ο Κυργιάκος ήρθαν σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα και έχουν εμπειρία, όπως έχει και ο Γεωργέας. Πάντως, υπάρχει πλέον και ο Μανωλάς που μπορεί να βοηθήσει, καθώς ήταν ποδοσφαιριστής.

Ο Δώνης ήρθε σε πολύ δύσκολη περίοδο, όπου η ομάδα είχε πολλά προβλήματα. Από όσα είχα δει, όντας εκτός ομάδας κατάλαβα πως είναι καλός προπονητής. Αυτό που κατάλαβα από την προετοιμασία, είναι πως έπαιζε πολύ επιθετικά. Κάτι έπρεπε να γίνει, διότι ο κόσμος γκρίνιαζε για τη διοίκηση, υπήρχε πρόβλημα μεταξύ της διοίκησης και των οπαδών. Η προηγούμενη διοίκηση έβγαζε υγεία, έκανε το καλό για την ομάδα, αγαπούσε την ομάδα.

Ο Ντέμης Νικολαίδης είχε έναν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας με τους παίκτες, ήξερε και ποδόσφαιρο, ενώ οι περισσότεροι από τη νυν διοίκηση δεν έχουν παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και αυτό είναι μειονέκτημα. Μπορεί να έκανε λάθη, αλλά έκανε πολλά περισσότερα καλά, αν δεν ήταν αυτός η ομάδα δεν θα βρισκόταν στη Α’ Εθνική. Είναι δύσκολο για τη διοίκηση να καταλάβει ότι εμείς δεν μπορούσαμε να συμμετάσχουμε στα play- off.

Είναι διαφορετικό να είσαι στα γραφεία και διαφορετικό να ματώνεις στο γήπεδο. Επηρεαστήκαμε από τα όσα συνέβησαν πριν τα play- off, δεν γινόταν να παίξουμε, δεν θέλαμε, δεν είχαμε τις δυνάμεις τα αποθέματα. Δεν συμφωνώ με την διεξαγωγή των play- οff. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να παίζει ο δεύτερος με τον τρίτο. Ο τρίτος είναι τρίτος και ο δεύτερος είναι δεύτερος."

Ο "Παπ" δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους υπόλοιπους προπονητές που συνεργάστηκε κατά την παρουσία του στην Ενωση. "Είχα την πρώτη μου συμμετοχή με τον Σέρα Φερέρ, στον οποίο χρωστάω πολλά. Μου έδωσε τα περισσότερα από όλους τους προπονητές.

Στην αρχή ήταν δύσκολα, διότι ήταν δύσκολος και στη συμπεριφορά του απέναντί στους μικρούς, όμως εμένα με πίστευε. Πάντως, οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, καθώς από εκεί που έπαιζα βασικός, στη συνέχεια δεν ήμουν στην 18αδα και αυτό άρχιζε να με κουράζει. Ο Φερέρ μου έδωσε ευκαιρία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιλ και εκεί έδειξα πως μπορώ να προσφέρω.

Ο προπονητής μου είχε πει πως η ευκαιρία μου ήταν κοντά και πράγματι μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω, αλλά μετά μου έδωσε και άλλες ευκαιρίες για να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Η πρώτη χρονιά του Φερέρ στην ΑΕΚ ήταν και η καλύτερη μου στην ομάδα. Η καλύτερη χρονιά της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν η πρώτη του Φερέρ, γιατί ήμασταν σταθεροί. Θα έλεγα ότι ήταν η περυσινή, όμως συνέβησαν όσα συνέβησαν, είχαμε ένα κακό τέλος και για αυτό δεν ήταν η καλύτερη.

Η πρώτη σεζόν του Φερέρ ήταν δύσκολη, κάναμε και «κοιλιά» τον Γενάρη, υπήρχαν και γκρίνιες, υπήρχε και το Champions League, αλλά παίξαμε καλά. Στην αρχή ήταν δύσκολα, διότι ήταν δύσκολος και στη συμπεριφορά του απέναντί στους μικρούς, όμως εμένα με πίστευε. Πάντως, οι τρεις πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, καθώς από εκεί που έπαιζα βασικός, στη συνέχεια δεν ήμουν στην 18αδα και αυτό άρχιζε να με κουράζει.

Ο Φερέρ μου έδωσε ευκαιρία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιλ και εκεί έδειξα πως μπορώ να προσφέρω. Ο προπονητής μου είχε πει πως η ευκαιρία μου ήταν κοντά και πράγματι μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω, αλλά μετά μου έδωσε και άλλες ευκαιρίες για να καθιερωθώ στην ΑΕΚ. Η πρώτη χρονιά του Φερέρ στην ΑΕΚ ήταν και η καλύτερη μου στην ομάδα. Η καλύτερη χρονιά της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια ήταν η πρώτη του Φερέρ, γιατί ήμασταν σταθεροί.

Θα έλεγα ότι ήταν η περυσινή, όμως συνέβησαν όσα συνέβησαν, είχαμε ένα κακό τέλος και για αυτό δεν ήταν η καλύτερη. Η πρώτη σεζόν του Φερέρ ήταν δύσκολη, κάναμε και “κοιλιά” τον Γενάρη, υπήρχαν και γκρίνιες, υπήρχε και το Champions League, αλλά παίξαμε καλά. Ο Σάντος με βοήθησε πολύ, μου έδειξε κάποια πράγματα για την τακτική. Μου έδειξε πως πρέπει να συμπεριφέρεται ο αμυντικός, πως πρέπει να κρατάει τη θέση του.

Με τον Σάντος δεν γινόταν να παίξω, διότι υπήρχαν άλλοι τρεις αμυντικοί, ήμουν και μόνο 15-16 ετών. Για αυτό πήγα στη Νίκη Βόλου ως δανεικός για ένα χρόνο και αυτό με βοήθησε πολύ. Με βοήθησαν οι προπονητές που είχα τότε, ο Νίκος Κουρμπανάς και ο Μύρωνας Σηφάκης. Εδειξα σε ένα πιο χαμηλό επίπεδο πως έχω δυνατότητες. Γύρισα με τον Φερέρ και έδειξα ότι μπορώ να παίξω και στην ΑΕΚ. Ο Σάντος μας έδωσε ερεθίσματα για να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα, έδειξε ότι είναι καλός προπονητής, μας έκανε να καταλάβουμε ότι πρέπει να δουλεύεις συνέχεια για να παίζεις και να γίνεις πολύ καλός.

Ο Κωνστένογλου ήξερε την ομάδα καλά, ήξερε τα προβλήματα της ομάδας, είχε τη δική του φιλοσοφία και υπήρχε υγεία στα αποδυτήρια. Βοήθησε πολύ όλους τους παίκτες και ειδικά εμένα, επειδή ήξερε καλά τη θέση του αμυντικού, όπως και ο βοηθός του ο Μάκης Χάβος. Δεν ξέρω γιατί δεν παρέμεινε στην ομάδα, παρότι είχαμε πολύ καλή παρουσία με αυτόν προπονητή, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό με το οποίο συνέβη αυτό. Ολα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και θα κριθούν όλα στο μέλλον."

Στη συνέχεια μίλησε και για τους παρτενέρ που είχε στο κέντρο της "κιτρινόμαυρης" οπισθοφυλακής, αλλά και για τη νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στην Τζένοα. "Η πρόταση της Τζένοα ήταν καλή για εμένα, αλλά ήταν και πολύ καλή για την ΑΕΚ. Ήθελαν να δοκιμάσω να παίξω στο εξωτερικό και ήρθαν τα πράγματα όπως τα ήθελα, γιατί δεν ήθελα να παραμείνω μέχρι τα 25 μου στην Ελλάδα. Στην αρχή δυσκολεύτηκα, έχασα χρόνο λόγω της γλώσσας.

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχω παίξει στα δέκα από τα δώδεκα παιχνίδια, μου δόθηκε η ευκαιρία και την άρπαξα. Θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο στην τακτική για να κάνω εάν γίνεται και ένα βήμα παραπάνω. Βλέπουμε UEFA, είμαστε στην έκτη θέση, αλλά με δύο ήττες όλα μπορούν να αλλάξουν.

Στην Ιταλία πρώτα από όλα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον δικό τους παίκτη. Αν ο παίκτης τους είναι λίγο χειρότερος από τον ξένο, θα παίξει ο δικός τους, θα τον στηρίξουν όσο μπορούν, ενώ στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι σαφώς ανώτερο, αλλά και το ελληνικό μπορεί να βελτιωθεί, θέλω να επιστρέψω κάποτε και να βοηθήσω και εγώ, ώστε να συμβεί αυτό. Η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο."

Οταν με το καλό γυρίσει στην Ελλάδα η ΑΕΚ θα έχει τον πρώτο λόγο στην απόκτησή του, ενώ αν δεν τα βρει με την Ενωση δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. "Οταν γυρίσω στην Ελλάδα, τον πρώτο λόγο έχει η ΑΕΚ, όμως εάν δεν με θέλουν, είτε επειδή θα είναι πλήρεις, είτε γιατί δεν θα τα βρούμε, δεν θα έλεγα όχι και σε μία πρόταση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ημουν πάντα ειλικρινής και θέλω και τώρα να είμαι."

Τέλος, ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε και στην αναγκαιότητα της ανέγερσης νέου προπονητικού κέντρου αλλά και γηπέδου για λογαριασμό της ΑΕΚ. "Πρέπει να χτιστεί το γήπεδο, δίνει άλλον αέρα. Ο Ολυμπιακός έχει δικό του γήπεδο και είναι πλεονέκτημα, βοηθάει πολύ ο κόσμος και οι παίκτες νιώθουν πως είναι στο σπίτι τους, για αυτό ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια χάνει δύσκολα ντέρμπι. Επίσης, πρέπει να χτιστεί το προπονητικό κέντρο και από ότι ξέρω θα ολοκληρωθεί το έργο σε λίγο καιρό."

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο κεφάλαιο "εθνική ομάδα", αλλά και στον Οτο Ρεχάγκελ. "Το κλίμα είναι μια χαρά. Πιστεύω πως θα προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουμε τη δύναμη. Θέλω να παίξω και εγώ, είμαι έτοιμος για να προσφέρω, όποτε μου ζητηθεί. Θα περιμένω να για να προσφέρω. Με έχει πειράξει που δεν παίζω, αλλά ο προπονητής αποφασίζει και το σέβομαι, εξάλλου είναι ο πιο επιτυχημένος που έχει έρθει στην Εθνική ομάδα. Η Τζένοα θα με βοηθήσει για να καθιερωθώ στην Εθνική."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002