Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 22, 2008

ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ..( ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ..)

Μπάγεβιτς: "Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ο Μπασινάς" ( ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ..)
Την δεύτερη εντός έδρας νίκη της με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της πήρε η ΑΕΚ επί του Εργοτέλη και ο 60χρονος Σέρβος τεχνικός κρατά τους τρεις βαθμούς από το ματς. "Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Η εικόνα δεν ήταν τόσο άσχημη, μπορούσε να ήταν και καλύτερη. Είχαμε έναν αντίπαλο πολύ επικίνδυνο απέναντι μας. Δεν λειτουργήσαμε όπως θα έπρεπε στα γκολ. Δυο λάθη κάναμε και δεχθήκαμε δυο γκολ. Η ΑΕΚ μπορεί και πρέπει να παίζει πιο καλά. Η ΑΕΚ έβαλε τρια γκολ και δέχθηκε δυο. Μπορούσε να είχε πετύχει ακόμα ένα, μπορούσε να είχε δεχθεί και άλλο γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε σωστά τις δυο φορές που μας ισοφάρισε ο αντίπαλος. Ξεκινήσαμε το ματς καλά. Πετύχαμε γκολ γρήγορα. Μετά τα πρώτα 25 λεπτά, κάναμε δυο –τρια λάθη στο κέντρο που μας χάλασε το παιχνίδι. Είναι κάτι που συνέχεια το λέμε και όλο γίνεται. Οι γραμμές πρέπει να είναι πιο κοντά. Αφήσαμε τρύπα στο κέντρο και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Χρειάζεται χρόνο να το λύσουμε. Πως φάγαμε τα γκολ το είδατε. Το κάνουμε στην προπόνηση και το ξέρω. Και στο δεύτερο γκολ είδατε τι έγινε. Αυτά γίνονται" είπε ο Μπάγεβιτς και συμπλήρωσε για τις αποδοκιμασίες προς τον Αγγελο Μπασινά "Δεν αξίζει ούτε ένας παίκτης να έχει αυτή την συμπεριφορά. Δύσκολα είναι για τον κόσμο, αλλά δύσκολα είναι και για εμάς. Και δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά κανένας παίκτης. Το βρίσιμο σε έναν παίκτη είναι ότι χειρότερο. Οι οπαδοί μας πρέπει να σκέφτονται πρωτ’ απ’ όλα πως με την βοήθεια την δική τους και την στήριξη τους μπορούμε να προχωρήσουμε".
Αναφορικά με τις χειμερινές μεταγραφές της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε "Αυτά που γράφονται είναι ψέματα. Παιχνίδι είναι σήμερα και ρωτάτε για μεταγραφές; Μην με ρωτάτε τέτοια πράγματα, ξέρετε πως είναι η κατάσταση", ενώ για το ματς με τον Εργοτέλη και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ συνέχισε τονίζοντας "Προσπαθούμε να γίνουν αλλαγές. Από παιχνίδι σε παιχνίδι πάμε καλύτερα. Και σήμερα πήγαμε καλά με βάση τα δεδομένα. Αλλά πάλι χρειάζεται να είμαστε πιο δυνατοί και πιο σωστοί. Ο Εντίνιο έκανε την δουλειά του. Να μπει και να κάνει γκολ. Δυο φορές μπήκε, μια μας έδωσε ισοπαλία και μια νίκη. Μπορούσε ο Εργοτέλης να πάρει την ισοπαλία. Έχει κερδίσει και τον Παναθηναϊκό στο ίδιο γήπεδο. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν αξίζαμε την νίκη. Είναι σημαντικό για μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Να συνεχίσουμε με κλίμα ακόμα καλύτερο. Εμείς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ομάδα. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Μόνο να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Και όταν παίζεις με ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός η ψυχολογία είναι διαφορετική και πάθος υπάρχει και όλα όσα χρειάζονται τα έχουμε".
Επίσης, ο Γκουστάβο Μαντούκα υπέστη διάταση στο οπίσθιο μηριαίο και αύριο (22/12) θα κάνει υπέρυχο. Τέλος, αύριο (22/12) έχει στις 10:00 προπόνηση η ομάδα, ενώ θα απουσιάσουν από αυτή οι παίκτες που έχουν πρωινές πτήσεις για την άδεια τους. Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 του μήνα, ενώ μία ημέρα μετά θα γυρίσουν αυτοί που έχουν να κάνουν υπερατλαντικό ταξίδι.
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ www.dikefalos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002