Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 28, 2008

ΝΕΟΙ..ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ ;;; ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ;;

Η απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όσον αφορά στην ενίσχυση της ΑΕΚ κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι ειλημμένη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει νέους και Έλληνες παίκτες και αυτό ζήτησε και από τον Γιώργο Κιντή στην συνάντηση που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα. Νέτο, Μανιάτης, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Μονιάκης και Κουτσιανικούλης ορισμένα από τα ονόματα που συνθέτουν το μεταγραφικό παζλ της «Ένωσης». Γράφουν για Σιβέλι οι Αργεντινοί. «Η ΑΕΚ χτυπιέται από παντού», τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε συνέντευξη του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Οι…Ελπίδες της ΑΕΚ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Κιντή ζήτησε την απόκτηση παικτών από την ελληνική αγορά, οι οποίοι παράλληλα θα έχουν πολλές φιλοδοξίες και κίνητρα. Τα θέλω του Ντούσκο βρήκαν απόλυτα σύμφωνο τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Τι απομένει για να αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά τα μεταγραφικά της «Ένωσης»; Μα φυσικά η σύσκεψη του Δ.Σ. την ΠΑΕ, όπου και θα αποφασιστεί το μπάτζετ της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα αν θέλουμε να μιλήσουμε με ονόματα παικτών, μπορούμε να πούμε ότι το ενδιαφέρον στρέφεται στην Εθνική Ελπίδων. Για του αριστερού μπακ υπάρχουν οι Γιαννούλης και Ιωαννίδης του Ηρακλή, όπως και ο Μονιάκης του ΟΦΗ. Για τη θέση του ακραίου μέσου, όπου παίζουν πάντα τα ονόματα των Σίσιτς και Σίσιτς, εξετάζονται οι περιπτώσεις των Βασίλη Κουτσιανικούλη του Εργοτέλη και του Γιώργου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Από εκεί και πέρα στον Ντούσαν Μπάγεβιτς αρέσει πολύ ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Άρη το καλοκαίρι.

Ένας άλλος ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Θεσσαλονίκη, ο Νέτο αρέσει πολύ για την θέση του δεξιού μπακ, αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει δυσκολίες, μια και είναι δύσκολο να υπάρξει προσέγγιση με την πρώην ομάδα του Μπάγεβιτς. Η δεύτερη επιλογή για την εν λόγω θέση είναι γνωστή. Πρόκειται για τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου, ο οποίος όμως δεν είναι καθόλου φθηνός, καθώς οι απαιτήσεις των «κυανέρυθρων» υπολογίζονται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Επιμένουν για Σιβέλι στην Αργεντινή

Κοντά στην απόκτηση του Σιβέλι βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής. Στα εν λόγω δημοσιεύματα γίνεται λόγος για συμφωνία της «Ένωσης» ύψους 3 εκατ. ευρώ με την Μπάνφιλντ. Βέβαια κάτι τέτοιο μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο, μια και οι «κιτρινόμαυροι» ΠΑΕ δεν μοιάζει διατεθειμένη να δώσει τέτοια ποσά κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.


Βούρκος στους Θρακομακεδόνες

Το χθεσινό πρόγραμμα δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ, μια και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο προπονητικό κέντρο στους Θρακομακεδόνες ήταν απογοητευτική. Το γήπεδο είχε μαζέψει πολύ νερό με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να μην θέλει να διακινδυνέψει την σωματική ακεραιότητα των παικτών του. Έτσι οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Πελετιέρι, Σκόκο και Μπερνς, οι οποίοι όμως είχαν εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002