Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2008

ΘΕΛΟΥΜΕ..ΜΠΑΚ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΚ ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΦ..ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΑΚ STOP ..

Αϊ-Βασίλης ο Εντίνιο!

Ο Τζιμπούρ έκανε τα πάντα, αλλά ο Εργοτέλης είχε τις απαντήσεις. Οχι όμως και για τον Εντίνιο. Ο Πορτογάλος επιθετικός ντύθηκε Αϊ-Βασίλης, όπως στο ματς με τον Αρη και «λύτρωσε» την ΑΕΚ. Με σουτ στο 85’, τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα, έδωσε στην «Ενωση» τη νίκη 3-2 επί της Κρητικής ομάδας στο ΟΑΚΑ και την ευκαιρία να κάνει ήρεμα Χριστούγεννα. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε χέρι του Πλιάτσικα στις καθυστερήσεις. Εντονες αποδοκιμασίες κατά Μπασινά από μεγάλη μερίδα του κόσμου της ΑΕΚ.

Η 11άδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έκρυβε εκπλήξεις. Ο Μπασινάς παρέμεινε σε ρόλο δεξιού μπακ, με τους Τζιμπούρ και Μπλάνκο στην επίθεση, τους Σκόκο και Μαντούκα στα άκρα και τους Καφέ και Ενσαλίβα στον άξονα, στο 4-4-2. Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Καραγεωργίου επέλεξε 3-4-3 (ή 3-6-1 στην άμυνα), με τους Γιαλούση, Φερνάντεζ και Κορδονούρη σε ρόλο κεντρικών αμυντικών, τους Πλάσνεγκερ και Κένεντι στα άκρα της άμυνας και τους Ογκουνσότο (κορυφή), Κουτσιανικούλη και Μπούντιμιρ (άκρα) στην επίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανοικτό, είχε πολλές φάσεις και... τη σφραγίδα του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός πέτυχε το 1-0 για την ΑΕΚ στο 6’ και δημιούργησε με εντυπωσιακό τακουνάκι το 2ο γκολ από τον Μπλάνκο στο 39’. Ενδιάμεσα, ο πολύ καλός επιθετικά Εργοτέλης είχε ισοφαρίσει στο 35’ με τον Φραγκουλάκη. Και οι δύο άμυνες είχαν προβλήματα, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να βρίσκουν τη δυνατότητα για αρκετές καλές φάσεις. Η ΑΕΚ είχε την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα, αντέδρασε καλά μετά το 1-1 και είχε και δοκάρι στο 36’ με τον Μπλάνκο. Ωστόσο, είχε ένα «νεκρό διάστημα» (15’-35’) το οποίο δεν αξιοποίησαν οι φιλοξενούμενοι, που άγγιξαν το γκολ και στο 3’ (Ογκουνσότο), στο 10’ (Μπούντιμιρ), 25’ (Κουτσιανικούλης), 30’ (Τζούνιορ). Από την πλευρά της η «Ενωση» απείλησε στο 4’ (Ενσαλίβα), στο 13’ (Σκόκο), στο 14’ (Καφές) και στο 29’ (Ενσαλίβα).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ξεκίνησε και πάλι καλύτερα, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες των Λαγού (49’) και Σκόκο (52’) για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ετσι, σιγά-σιγά ο Εργοτέλης άρχισε και πάλι να ανεβάζει την απόδοσή του και να απειλεί την εστία της «Ενωσης». Τζούνιορ (57’) και Κουτσιανικούλης (69’) έχασαν ευκαιρίες για τους Κρητικούς, που πίεζαν την ΑΕΚ. Ο Μπάγεβιτς θέλησε να ενισχύσει την ανασταλτική λειτουργία, βάζοντας τον Πλιάτσικα αντί του Μπλάνκο στο 72’, αλλά 4 λεπτά αργότερα (76’) ήρθε η ισοφάριση από τον Μπούντιμιρ και η έκρηξη των οπαδών της «Ενωσης» με «στόχο» τον Αγγελο Μπασινά (άφησε κενό το δεξί άκρο της άμυνας στη σέντρα που έφερε την ισοφάριση).

Μετά το 2-2 ο Μπάγεβιτς πέρασε και τον Εντίνιο στη θέση του Χουανφράν, «ψάχνοντας» το 3ο γκολ και ο Πορτογάλος επιθετικός, όπως στο ματς με τον Αρη, ήταν ο «λυτρωτής» πετυχαίνοντας το 3-2 στο 85’. Η είσοδος του Βακουφτσή δεν έφερε ανάλογα αποτελέσματα για τον Εργοτέλη και η δύσκολη νίκη για την «Ενωση» ήταν γεγονός, με τους Κρητικούς να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Πλιάτσικα στις καθυστερήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002