Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 18, 2008

Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΟΛΟΓΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ...ΤΗΝ ΑΕΚ !! ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΤΟΥΣΑΝ..


Ενοχλημένος από τη μεταγραφολογία των ημερών παρουσιάστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς λέγοντας πως επηρεάζει αρνητικά την ΑΕΚ. «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Δεν έχω έρθει εδώ για να αλλάξω δέκα παίκτες στην ομάδα», τόνισε προσθέτοντας πως «… υπάρχει βελτίωση των παικτών σε κάποιους τομείς. Δεν υπάρχει άσχημος παίκτης στην ομάδα». «Στόχος το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα play-offs», δήλωσε ο 60χρονος προπονητής. Τι δήλωσε για Σκόκο, Τζεμπούρ και Μπασινά.

Αναλυτικά:

Η μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών και η παρέλαση δεκάδων ονομάτων ως φερόμενων στόχων της ΑΕΚ δεν ηχεί καλά στα αυτιά του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη. «Όσα γράφονται για ονόματα παικτών επηρεάζουν την ομάδα κι εγώ θέλω να πάει καλά η ΑΕΚ. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Θα μιλήσουμε τις επόμενες ημέρες. Δεν έχω έρθει εδώ για να αλλάξω δέκα παίκτες στην ομάδα. Με ρωτάτε συνέχεια για μεταγραφές και δεν θα σας απαντήσω. Επίσης δεν έχω αποφασίσει αν θα φύγει κάποιος τον Ιανουάριο», τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν θα πωληθεί κάποιος παίκτης απάντησε: «Αν είναι χρήσιμος στην ομάδα, όχι».

Παράλληλα πρόσθεσε πως πρώτο του μέλημα είναι να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το υπάρχον ρόστερ και να βελτιωθεί η ομάδα, ατομικά και ομαδικά. «Πρώτα από όλα πρέπει να γνωρίζω καλά την ομάδα. Πρέπει να προσπαθούμε να την έχουμε ακόμη πιο ψηλά. Δεν είναι θέση αυτή που έχει η ομάδα και δεν της αξίζει. Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Στόχος μας είναι το Κύπελλο και κυνηγάμε την καλύτερη θέση στα play-offs. Οι παίκτες έχουν βελτιώσει κάποια πράγματα. Από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα είναι καλύτερη, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που χρειάζονται διόρθωση. Πιστεύω σε όλους τους παίκτες, δεν υπάρχει άσχημος παίκτης στην ομάδα».

Ο 60χρονος προπονητής ρωτήθηκε για την αντικατάσταση του Νάτσο Σκόκο στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης απέναντι στον Άρη και την κατ’ιδίαν συζήτηση που είχαν στις αρχές της εβδομάδας. «Είναι πάρα πολύ καλή η συνεργασία μας. Συζητήσαμε σε πολύ καλό κλίμα. Νομίζω ότι και ο ίδιος έχει κάνει κάποια δήλωση, οπότε μπορείτε να ρωτήσετε κι αυτόν. Είμαι πρόθυμος να μιλήσω με κάθε παίκτη αν υπάρχουν κάποια προβλήματα, για να συνεργαστούμε ακόμη καλύτερα. Του εξήγησα τι θέλω από αυτόν και εκείνος έδειξε διάθεση», ενώ για τη θέση που μπορεί να αγωνιστεί ο Αργεντινός άσος είπε πως «… μπορεί να παίξει αριστερά και δεξιά, αρκεί κι αυτός να αλλάξει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του».

Όσο για τον Ράφικ Τζεμπούρ και την ατομική του ενέργεια στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Άρη, που ο ίδιος ο Γαλλοαλγερινός φορ παραδέχτηκε πως ήταν λάθος, είπε: «Δεν έχω συζητήσει μαζί του, αλλά είναι καλό που έχει καταλάβει το λάθος του και του το έδωσα να καταλάβει. Πρέπει να ξέρει ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο σωστοί», ενώ για τη χρησιμοποίηση του Άγγελου Μπασινά σαν δεξί μπακ στα τελευταία λεπτά, τόνισε: «Εγώ δεν βάζω κανέναν παίκτη με το ζόρι να παίξει εκεί που δεν θέλει και προτού συζητήσω μαζί του».

Για το προσεχές ματς απέναντι στον Εργοτέλη τόνισε: «Μία αλλαγή σίγουρη θα είναι η χρησιμοποίηση του Ζεράλντο Άλβες αντί του Μαϊστόροβιτς. Ο Αλεξόπουλος έχει ισχιαλγία και δεν μπορεί να παίξει. Για άλλες πιθανές αλλαγές θα δούμε στις επόμενες προπονήσεις. Δεν συζητώ πριν από ένα ματς αυτά που λέω στους παίκτες μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002