Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2009

ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ;;


Με λίγο καλύτερους όρους, τους οποίους και θα εκφράσει με αντιπρόταση, ο Κομπότης δίνει το «οκ» για την μεταγραφή

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Λεονάρντο στην ΑΕΚ, με τον Γιάννη Κομπότη να είναι έτοιμος να δώσει την τελική του απάντηση στην προσφορά που του κατατέθηκε επισήμως από τον Νίκο Θανόπουλο. Ο πρόεδρος των Βοιωτών, παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως δεν έχει εξετάσει την προσφορά της Ένωσης ώστε να πάρει την απόφασή του, φαίνεται ότι όχι μόνο γνωρίζει τι ακριβώς προσφέρει ο «δικέφαλος», αλλά είναι έτοιμος να κάνει και την τελική του αντιπρόταση, με σκοπό να κερδίσει ότι προλαβαίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που δεν έχει δώσει ακόμα το «οκ» ώστε ο παίκτης να έρθει στην Αθήνα για να συζητήσει με την Ένωση και να υπογράψει, είναι ότι θέλει να διαπραγματευτεί δύο ακόμα πράγματα.

Το πρώτο έχει να κάνει με την αποπληρωμή των δόσεων, με την ΑΕΚ να του προσφέρει 200.000 ευρώ μπροστά και τα υπόλοιπα σε δύο ισόποσες δόσεις, τον Αύγουστο του 2010 και του 2011, με τον ίδιο να αντιπροτείνει μικρότερα χρονικά διαστήματα. Το άλλο θέμα που θα πέσει στο τραπέζι, είναι για τα έμψυχα... ανταλλάγματα. Ο Κομπότης αναμένεται να ζητήσει έναν εκ των Πάνο, Μπαρμπούδη, Παληγεώργο και Ντιούφ, ως ελεύθερους, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το όνομα του Γιάννη Αραμπατζή (ο Μπλάζιτς αξιώνει πολλά λεφτά για ανανέωση συμβολαίου και στον Λεβαδειακό το σκέφτονται). Βέβαια, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού σίγουρα θα κάνει νύξη για κάτι παραπάνω σε χρήματα, αλλά μάλλον το αίτημα του δεν θα γίνει αποδεκτό, καθώς και ο ίδιος γνωρίζει ότι τα 700.000 ευρώ που του δίνει η ΑΕΚ είναι ένα πολύ καλό ποσό, σε συνδυασμό μάλιστα με το 20% μεταπώλησης του Λεονάρντο.

Ωστόσο τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Λιβαδειά. Την ίδια ώρα που ο Κομπότης φέρεται να μην ασχολείται με το θέμα του Λεονάρντο, οι πληροφορίες κάνουν λόγω για συμφωνία. Στην πόλη της Βοιωτία ήδη λένε ότι ο Βραζιλιάνος άσος είναι παίκτης της ΑΕΚ και αυτό πηγάζει από κύκλους του ίδιου του Κομπότη. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η συγκατάθεση του σε αυτή την μεταγραφή είναι μονόδρομος, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους. Ο «Λεό» έχει ήδη απορρίψει τη νέα πρόταση που του έχει γίνει για ανανέωση συμβολαίου (με αυξημένες απολαβές που έφταναν τις 220.000 ευρώ για 3 χρόνια). Σε περίπτωση που δεν πουληθεί τώρα, θα είναι διπλό το κακό. Αφενός θα χαθεί και η τελευταία ελπίδα να μπουν κάποια πολύ καλά λεφτά στα ταμεία της ΠΑΕ και αφετέρου θα πληρώνεται ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου (120.000 ευρώ τον χρόνο) για έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα αγωνίζεται και θα βλέπει τα ματς από την εξέδρα.

Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον Γιάννη Κομπότη, λένε χαρακτηριστικά ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής, αλλά όχι κορόιδο, και αυτός είναι ο λόγος που θα πει το «ναι» και μάλιστα αρκετά σύντομα. Από την πλευρά του ο παίκτης βρίσκεται σε «αναμμένα κάρβουνα», ειδικά μετά τα σημερινά δημοσιεύματα, που τον έφερναν μία ανάσα από την ΑΕΚ. Φιλικά πρόσωπα που επικοινωνούσαν μαζί του σήμερα, για να μάθουν αν υπάρχει καμία εξέλιξη με την μεταγραφή του, άκουγαν τον Λεονάρντο να δηλώνει άγνοια για οτιδήποτε, αλλά ανυπομονούσε να τελειώσει όλο αυτό το θέμα και να μεταβεί στην Αυστρία. Μέχρι τότε όμως δεν μπορεί να κάνει τίποτα, από το να προπονείται καθημερινά στο Πήλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002