Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Ιουλίου 23, 2009

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..


‘Όταν την 4η μέρα της παραμονής στο Ζέεφελντ ο Μπάγεβιτς είχε δοκιμάσει το 4-2-3-1 θυμάμαι πως αρκετοί αναγνώστες είχαν διαβάσει το κείμενο που έγραψα την επόμενη μέρα. Πιθανότατα βρήκαν ενδιαφέρουσα αυτή την προοπτική. Όχι πως απαραίτητα ήταν σύμφωνοι, αν και σε σχετικό γκάλοπ, σε σάιτ το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με την «Ένωση», αυτό το σύστημα είχε με διαφορά τη μεγαλύτερη δημοτικότητα ανάμεσα στους οπαδούς της κιτρινόμαυρης ομάδας. Σήμερα Τετάρτη, μια μέρα μετά το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ με την Κλουζ μας δίνεται η δυνατότητα να βγάλουμε ορισμένα πιο απτά συμπεράσματα, αν και από αυτό που είδαμε την Τρίτη, έλειπε ένας κρίκος σε σύγκριση με ότι έχει αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη διάθεση του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτός ήταν ο Τζεμπούρ που αγωνίστηκε με την ομάδα του δευτέρου μέρους.

Το σύστημα αυτό μπορεί να εξασφαλίσει όπως είχαμε πει καλή κυκλοφορία στην «Ένωση», πράγμα που σχετικά έγινε στο πρώτο μέρος, όμως έλειπε η τελική πάσα. Πέρα απ’ αυτό οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» που πλαισιώναν τον Μπλάνκο δεν έκαναν αυτό που περιμένει κανείς με αυτό το σύστημα. Να περικυκλώσουν δηλαδή την αντίπαλη περιοχή ,να πατήσουν σε αυτή και ν’ αρχίσουν να δημιουργούν ευκαιρίες. Ως προς την αμυντική λειτουργία, παρά τα «πουλήματα» της μπάλας από τον Ενσαλίβα, αλλά και από τον Χουανφάν περίπου από το 15ο λεπτό και μετά, πήγε καλά. Αυτό που έλειπε, ήταν η ανάπτυξη από τη δεξιά πλευρά, όπου ήταν ο Γεωργέας. Αριστερά ο Χουανφράν προσπάθησε ν’ ανέβει αρκετές φορές. Προφανώς αυτό ίσως του προκάλεσε κόπωση και έκανε αρκετά λάθη μετά τα μισά του ημιχρόνου. Το παράπονο του Μπάγεβιτς ότι οι τρεις που ήταν πίσω από τον Μπλάνκο δεν πατούσαν περιοχή, δεν έχει να κάνει μόνο με την κόπωση. Θα πρέπει οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές ν’ αφομοιώσουν το ότι πρέπει να συγκλίνουν προς τα μέσα, ενώ και οι πλάγιοι μπακ θα πρέπει να προωθούνται.

Πιστεύω πως αυτό το σύστημα είναι εκείνο που θα χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς και σε εκείνο με τον Ολυμπιακό. Αυτό όμως που φανερώνει το συγκεκριμένο σύστημα όσο πιθανώς, κανένα άλλο είναι το τι ακριβώς λείπει στην ΑΕΚ. Στο χθεσινό ματς έλειπε ο παίκτης που θα ντουμπλάριζε τον Μπερνς δεξιά και ένας τουλάχιστον παίκτης στο ένα από τα δύο άκρα που θα μπορούσε να κάνει μόνος του μπούκα προς τα μέσα για να πασάρει ή να σουτάρει. Ο Ιορντάκε έχει και τα δύο πόδια και αν βρει τη φόρμα του μπορεί να αποτελέσει ένα καλό εργαλείο. Ο Τζεμπούρ δεν έπαιξε δεξιά, όπως τον είχαμε δει στο πρώτο οικογενειακό «διπλό». Πιστεύω πως ένας Λεονάρντο λείπει απ’ αυτή την ομάδα και δικαίως ο Μπάγεβιτς τον θέλει τόσο πολύ.

Κώστας Μιαούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002