Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 12, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..


Δύο είναι οι μεταγραφικές εκκρεμότητες για την ΑΕΚ και η ερχόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την έκβαση των δύο υποθέσεων. Μέχρι την Τρίτη αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο σίριαλ της απόκτησης του Λεονάρντο, καθώς θα γίνει επίσημη πρόταση στον Λεβαδειακό. Η προσφορά δεν θα ξεπερνά σε ύψος αυτή που έγινε δεκτή από τον Πανιώνιο για τον Γρηγόρη Μάκο, ενώ θα ζητηθεί από τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, μία απάντηση το συντομότερο δυνατό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει ζητήσει να κλείσει το θέμα του μεσοεπιθετικού το συντομότερο δυνατό και αν δεν είναι εφικτό να αποκτηθεί ο διακαής του πόθος, θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Όσον αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έρθει η απάντηση του Γιούρκα Σεϊταρίδη στην πρόταση της ΑΕΚ για συμβόλαιο με «πάγιες» ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ συν μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν τις αποδοχές το σε επταψήφιο αριθμό. Η Τζένοα μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησης του 28χρονου άσου, ωστόσο δεν έχει καταθέσει ακόμη πρόταση. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει εντοπίσει μια-δυο περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν στο προσκήνιο εφόσον η κατάληξη με τον Σεϊταρίδη δεν είναι επιθυμητή.
Μοχλός πίεσης σε Εντίνιο Πρόταση ακούνε και πρόταση δεν βλέπουν στην ΑΕΚ για τον Εντίνιο. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει επίσημη ενδιαφέρον από ομάδα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της «Ένωσης» (1,5 εκατ. ευρώ). Αν δεν υπάρξει πρόταση το προσεχές διάστημα, ο Πορτογάλος φορ θα κληθεί να επιστρέψει στην Ελλάδα για προπονήσεις, μιας και έχει συμβόλαιο και εξακολουθεί να πληρώνεται από την ομάδα. Η κίνηση αυτή γίνεται για να πιεστεί ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του, που έχουν επιδείξει μία αναβλητικότητα που δεν αρέσει στη διοίκηση.
Τρεις «νέοι» για την ενδεκάδα Μπορεί να ακούγεται… πρώιμο, ωστόσο τρία από τα νέα αποκτήματα της ΑΕΚ δείχνουν με την παρουσία τους στο Ζέεφελντ να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Μπάγεβιτς με το «καλημέρα». Ο λόγος για τους Γρηγόρη Μάκο, Νίκο Καράμπελα και Ίλιε Ιορντάκε. Ασφαλώς πάντως είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα και κάθε ποδοσφαιριστής θα πρέπει καθημερινά να δίνει το 100% για να πείσει τον Σερβοέλληνα τεχνικό.
Χετεμάι: «Μεγάλος ο ανταγωνισμός»
Ο Περπαρίμ Χετεμάι μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του για τις πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία της ΑΕΚ. «Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά έτσι γίνεται κάθε χρόνο. Τώρα ξεκινάω την τέταρτη χρονιά μου εδώ και είμαι από τους πιο παλιούς. Είναι ακόμα 5-6 παιδιά που είχαν έρθει στην ομάδα πριν από εμένα», δήλωσε ο 22χρονος Φινλανδός μέσος στην «Ilta Sanomat». «Είμαστε εδώ στην προετοιμασία 31 ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία είναι δύσκολη και υπάρχει ανταγωνισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002