Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 31, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ...


Τελικά το δημοσίευμα της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «finalsports.com.br» που ανέφερε ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αντρές Ντ' Αλεσάντρο φαίνεται πως έχει βάση. Οι διοικούντες την «Ένωση» θέλουν να είναι προετοιμασμένοι στην περίπτωση που κλείσει θετικά το θέμα της εισόδου των νέων επενδυτών στην ΠΑΕ και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη σχετική τους λίστα. Όπως αναφέρει η «SportDay», άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων» ρώτησε την Ιντερνασιονάλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης, πόσο τον κοστολογεί. Η απάντηση που πήρε ήταν περίπου 7 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, ο «Δικέφαλος» δεν ρώτησε μόνο για τον 28χρονο παίκτη αλλά και για άλλα ηχηρά ονόματα. Ωστόσο, η μεταγραφή που αναμένεται να προκαλέσει πάταγο θα γίνει μόνο αν κατατεθούν στην τράπεζα τα 8,5 εκατ. ευρώ των νέων επενδυτών.
Έρχεται πρόταση για Τζεμπούρ
Έτοιμο να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ εμφανίζεται το Αννόβερο. Η Γερμανική ομάδα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του Γαλλοαλγερινού επιθετικού, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλανά του Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει της νέας σεζόν. Εξάλλου, ο προπονητής της «Ένωση» έχει εκφράσει την επιθυμία να εντάξει τον Βαγγέλη Μάντζιο στο δυναμικό της ομάδας του. Να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί θέλουν να προσφέρουν στον διεθνή παίκτη τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται να του προσφέρουν θέση βασικού στην ομάδα.
Επιλέγει μπακ ο Μπάγεβιτς
Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θέλει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να κλείσει το θέμα της απόκτησης του δεξιού μπακ. Στην ΑΕΚ έχουν τον Πάμπλο Χερές (σ.σ. η διορία που έχει δώσει η πλευρά του παίκτη λήγει αύριο) στα υπ’ όψιν τους, ενώ ο Σερβοέλληνας τεχνικός κοιτάζει κάτι καλύτερο στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο 61 ετών προπονητής θέλει έναν έμπειρο αμυντικό, ο οποίος θα μπορέσει να βοηθήσει τόσο στο αμυντικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι την ομάδα.
Αισιοδοξία για Λεονάρντο Σύντομα αναμένεται να κλείσει θετικά η περίπτωση απόκτησης του Λεονάρντο για την ΑΕΚ. Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, στον οποίο ανήκει ο Βραζιλιάνος επιθετικός, επιθυμεί καλύτερη εξόφληση των 800.000 ευρώ που του προτάθηκαν από την «Ένωση». Μάλιστα, ο κ. Κομπότης όταν είχε απορρίψει την αρχική πρόταση των «κιτρινόμαυρων» είχε υποστηρίξει πως ο 22χρονος παίκτης είναι απαραίτητος για τους Βοιωτούς. Ωστόσο, ο Λεονάρντο δεν έχει αγωνιστεί ούτε σε έναν φιλικό.
Ανακοίνωσε Εντίνιο και τον παρουσιάζει
Παίκτης της Μάλαγα είναι και επίσημα ο Εντίνιο. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού, ο οποίος θα παρουσιαστεί μαζί με τον Άλμπερτ Λούκε από τη διοίκηση των Ανδαλουσιάνων στις 13:30 ώρα Ελλάδος. Οι Ισπανοί αναφέρουν στην ανακοίνωση ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Κάρλος Κεϊρός, εμπιστεύεται τον 26χρονο παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002