Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 17, 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ..


Ξεκάθαρα έκανε τα πράγματα όσον αφορά την μεσοαμυντική γραμμή ο Μπάγεβιτς στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης

ΖΕΕΦΕΛΝΤ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την μεσοαμυντική γραμμή έδωσε χθες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς όσον αφορά τουλάχιστον τον πρώτο φιλικό αγώνα με την Σλάβια έδωσε στους Σάχα, Γεωργέα, Χουανφράν, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκο, Μάκο και Ενσαλίβα με μοναδική πιθανή αλλαγή την είσοδο του Καφέ στην θέση του Καναδού. Σε μια πολύ πιο σημαντική και ενδεικτική άσκηση από οποιοδήποτε διπλό ο Μπάγεβιτς έδειξε σήμερα τα αρχικά του πλάνα όσον αφορά την μεσοαμυντική γραμμή. Για πρώτη φορά ο Σέρβος τεχνικός χώρισε την ομάδα σε δύο γκρουπ. Πήρε τους 7 που αναφέραμε παραπάνω και τον Λούκατς που έκατσε κι αυτός κάτω από τα δοκάρια και μαζί τους καλύτερους του μεσοεπιθετικούς για να έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας οι ασκήσεις. Απέναντι από τους 7 πήραν θέσεις οι Καφές, Ιορντάκε, Σκόκο, Ταχτσίδης, Μαντούκα, Χετεμάι, Μπλάνκο και Τζιμπούρ. Οι ασκήσεις έγιναν ξεκάθαρα για την αμυντική λειτουργία αφού δεν υπάρχει περίπτωση η ΑΕΚ να παίξει με οκτώ... μεσοεπιθετικούς και ακραίους μπακ τους... Ματούκα και Χετεμάι. Οι παίκτες ξεκίνησαν με τελειώματα φάσεων ανά τρεις προκειμένου να "ζεσταθούν" και μετά άρχισε το παιχνίδι. Οκτώ εναντίον έξι και ένας κάτω από τα δοκάρια. Ηταν αρκετά καλή η αμυντική λειτουργία παρότι υπήρχαν Τζιμπούρ και Μπλάνκο μέσα στην περιοχή, Χετεμάι και Ιορντάκε δεξιά, Σκόκο και Μαντούκα αριστερά και ξεκίναγαν το παιχνίδι αλλά και απειλούσαν οι Ταχτσίδης και Καφές.


Ξεχώρισαν βέβαια δύο ωραία γκολ του Σκόκο μαζί με μια απίστευτη "τυφλή" πάσα στην πλάτη της άμυνας, δύο ωραίες ντρίμπλες και σέντρες του Ιορντάκε από δεξιά και μια ωραία πάσα του Ρουμάνου, κάποιες καλές σέντρες του Μαντούκα αλλά σημασία έχει πως η εξάδα μπροστά από τον Σάχα έδειξε καλή ανασταλτικά και μάλιστα απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Πολύ ανεβασμένος σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες ήταν ο Μάκος που πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες. Αξιοσημείωτο είναι πως η αμυντική εξάδα δεν είχε σκοπό μόνο να αναχαιτίσει αλλά και να βγάλει την μπάλα από την περιοχή μέχρι την σέντρα όπου τελείωνε η άσκηση. Για τον λόγο αυτό υπήρχαν τρία τέρματα με βέργες, ένα μέτρο το καθένα, στην σέντρα από όπου έπρεπε να περάσουν την μπάλα οι αμυντικοί ή οι αμυντικοί μέσοι για να ολοκληρώσουν με επιτυχια την άσκηση. Μάλιστα ο Μπάγεβιτς μέτραγε και γκολ όποτε πέρναγε η μπάλα από εκεί.

Αν λάβουμε υπόψη πως έβαλε "χέρι" μόνο στους μεσοεπιθετικούς Μαντούκα αλλά και Μπλάνκο επειδή δεν έκαναν κίνηση σε κάποιες φάσεις που είχαν την ευκαιρία μάλλον πρέπει να τα πήγαν καλά οι άλλοι. Χαρακτηριστικό επίσης του πόσο σημαντική ήταν η σημερινή απογευματινή προπόνηση για τον Μπάγεβιτς είναι το ότι ασχολήθηκε μόνο με τους παίκτες που αναφέραμε και όλοι οι υπόλοιποι, πλην του Παληγιώργου που έκανε ατομικό, έκαναν προπόνηση και έπαιξαν και διπλό στο άλλο μισό γήπεδο με άλλο πρόγραμμα και υπεύθυνο τον Λύσσανδρο Γεωργαμλή. Αυτοί φαίνεται λοιπόν που είναι οι εκλεκτοί, σε πρώτη φάση, του Μπάγεβιτς και μένει να δούμε τους τέσσερις από τους οκτώ μεσοεπιθετικούς που θα τους πλαισιώσουν ή για την ακρίβεια ποιος θα είναι ο 11ος αφού Μπλάνκο, Σκόκο και Τζιμπούρ είναι οι κολώνες της ΑΕΚ.
Προβάδισμα οι έμπειροι
Στο τέλος έγινε και διπλάκι για να ξεδώσουν λίγο οι παίκτες και οι αμυντικοί νίκησαν με 3-1 με την προσθήκη του Καφέ για να παίξουν οκτώ εναντίον οκτώ. Σημαντικά λοιπόν τα συμπεράσματα σήμερα αφού κάποιες πρώτες σκέψεις του προπονητή άρχισαν να φαίνονται και αυτό που πρέπει να σημειωθεί επίσης είναι πως ο προπονητής μάλλον δίνει προβάδισμα στην εμπειρία στα άκρα αφού παρότι στο διπλό της Δευτέρας ξεκίνησαν Κουτρομάνος και Καράμπελας χθες ο Μπάγεβιτς έδωσε κίτρινα φανελάκια στους Γεωργέα και Χουανφράν. Είναι ακόμη αρχή αλλά σήμερα είχαμε κάποιες σαφείς ενδείξεις. Επίσης ήταν φανερό πως έκανε πολύ καλό στους παίκτες η ξεκούραση της Τρίτης και το πιο ελαφρύ πρόγραμμα αφού ήταν πολύ πιο φρέσκοι χωρίς βέβαια να μπορείς να τους πεις και ξεκούραστους. Κάτι τέτοια θα ήταν ανησυχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002