Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Ιουλίου 19, 2009

ΠΑΙΞΑΜΕ ΔΙΤΕΡΜΑ..


Το φιλικό με τη Σλάβια μπορεί να μην διεξήχθη όμως οι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες και έπαιξαν ένα οικογενειακό δίτερμα διάρκειας 50 λεπτών. Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο οι «βασικοί» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τους «αναπληρωματικούς» (1-1 το τελικό αποτέλεσμα με τους Μπλάνκο με πέναλτι και Ντιούφ να χρίζονται σκόρερ) αποζημιώνοντας, έστω και έτσι, τους περίπου 40 οπαδούς της ΑΕΚ που ταξίδεψαν από Λονδίνο, Νυρεμβέργη και άλλες γύρω περιοχές να δουν τον αγώνα με τη Σλάβια και τελικά... συμβιβάστηκαν με οικογενειακό δίτερμα και με φωτογραφίες με τους παίκτες έπειτα από το τέλος της προπόνησης (παρά τη συνεχή βροχή).

Στα αγωνιστικά ο Μπάγεβιτς παρέταξε τις ίδιες με χθες ομάδες. Με τους βασικούς αγωνίστηκαν οι: Σάχα, Γεωργέας, Χουανφράν, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς (άμυνα) , Καφές, Μάκος, Ενσαλίβα (κέντρο), Ιορντάκε, Σκόκο (άλλαζαν θέσεις στα εξτρέμ) και Μπλάνκο (επίθεση) σε σύστημα 4-3-3. Από την άλλη ομάδα σε ένα κλασικό 4-4-2 βρίσκονταν οι: Λούκατς, Κουτρομάνος, Καράμπελας, Μανωλάς, Ζεράλντο (άμυνα), Γκέντζογλου, Γιαχάγια (αμυντικά χαφ), Χετεμάι (δεξί χαφ), Μαντούκα (αριστερό χαφ), Ντιούφ και Μπερνς (επίθεση).

Το σκορ άνοιξε ο Μπλάνκο με πέναλτι στο 33', έπειτα από ανατροπή του Ιορντάκε από τον Mανωλά ενώ η ισοφάριση ήρθε στο τελευταίο λεπτό με τον Ντιούφ να κάνει ένα εντυπωσιακό σόλο και περνώντας 3 παίκτες να γράφει το 1-1. Έπειτα από αυτή τη φάση ο Μαϊστόροβιτς ήταν αυτός που δέχθηκε για όλη την αμυντική γραμμή τις παρατηρήσεις του Μπάγεβιτς.

Εκτός των δύο γκολ, υπήρχαν και άλλες φάσεις. Οι «αναπληρωματικοί» είχαν δοκάρι με τον Γκέντζογλου, ενώ ο Μαντούκα έχασε πέναλτι (ο Μάκος υπέπεσε σε πέναλτι στον Χετεμάι) στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Οι «11» που αγωνίστηκαν με τους «βασικούς» ήταν οι παίκτες που θα ξεκινούσε ο Μπάγεβιτς στο φιλικό με τη Σλάβια, ενώ οι «αναπληρωματικοί» θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής.

Συμπεράσματα από το οικογενειακό δίτερμα είναι δύσκολο να βγουν. Έγιναν αρκετά καλοί συνδυασμοί, αλλά και κάποια λάθη. Όμως επαναλαμβάνουμε δύσκολα βγάζεις συμπεράσματα. Θετικές εντυπώσεις από τη μία ομάδα άφησαν ατομικά οι Σκόκο και Χουανφράν, από τους «αναπληρωματικούς» οι Γιαχάγια, Χετεμάι και Ντιούφ (για το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε) κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Στο παιχνίδι δεν συμμετείχαν οι Ρίκκα και Λαγός που εξαιτίας της πολύμηνης απουσίας τους από τις προπονήσεις δεν είναι σε θέση ακόμη να μπουν σε συνθήκες αγώνα ειδικά με τέτοιο αγωνιστικό χώρο, όπως επίσης και οι Παυλής, Ταχτσίδης, Παληγεώργος (ήταν με τη Μεσογειακή ομάδα και ακόμη δεν τους... πιέζει ο προπονητής ), Μοσχονάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002