Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 25, 2009

ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ..


Στην αποκάλυψη πως βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου προέβη ο Νίκος Θανόπουλος στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο Ζέεφελντ. «Είναι κάτι πολύ μεγάλο. Είμαι σε θέση να εκφράσω μια συγκρατημένη αισιοδοξία για τη συμφωνία» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Παράλληλα, πρόσθεσε πως θέλει να μείνει εγκρατής ο κόσμος και να περιμένει τις εξελίξεις. Ο «ισχυρός» άνδρας του «δικεφάλου» σημείωσε πως «αν αυτός ο όμιλος συμμετάσχει στην ομάδα, είναι βέβαιο ότι από κοινού θα προσπαθήσουν για να κάνουν την ΑΕΚ ακόμα μεγαλύτερη», ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συγκινητική στήριξη στην ομάδα, αφού όπως υπογράμμισε «τα διαρκείας έχουν φτάσει τα 14.000». Επίσης, Διέψευσε τα περί προφορικής συμφωνίας με Μάντζιο και γνωστοποίησε πως ακόμα δεν έχει μιλήσει με τον Μπαγεβιτς για τα μεταγραφικά.
Μέρος της συνέντευξης
«Όπως είναι γνωστό κλείσαμε την χρονιά με άνοιγμα 14 εκ ευρώ και είπαμε σιγά σιγά να νοικοκυρέψουμε την κατάσταση. Δεν μπορούσαμε απευθείας να πάμε στο μηδέν από άποψη χρεών και ξεκινήσαμε γνωρίζοντας ότι και η φετινή θα είναι μια ελλειμματική για την ΠΑΕ. Δεν κρύψαμε ποτέ ότι θέλαμε κάποιον συμμέτοχο, όμως αυτό δεν σημαίνει πως σκοπεύουμε να αποχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να συμβεί αυτό.

Υπήρξαν πολλοί που μας χτύπησαν την πόρτα το τελευταίο εξάμηνο ωστόσο ως επι το πλείστον δεν επρόκειτο για σοβαρές προτάσεις. Η συγκεκριμένη ομάδα επιχειρηματιών που μας χτύπησε την πόρτα, μας προσέγγισε εδώ και αρκετό καιρό με σκοπό να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ρώτησε για τους όρους συμμετοχής σε αυτήν και έκανε τους απαραίτητους ελέγχους για να διαπιστώσει ποιά είναι η κατάσταση στην ΠΑΕ. Αν θέλαμε να πούμε κάτι περισσότερο θα το είχαμε πει εδώ και καιρό.

Δεν ήταν στις προθέσεις μας να διαρρεύσει το θέμα, δεν είχαμε κανένα λόγο να το κάνουμε αυτό και να προκαλέσουμε αναστάτωση στον κόσμο της ΑΕΚ. Αυτή ήταν και η επιθυμία των επιχειρηματιών με τους οποίους μιλάμε. Δηλαδή οι συζητήσεις και η ταυτότητα των ανθρώπων αυτών θα παραμείνουν κρυφές. Δυστυχώς όταν το θέμα βγήκε στην δημοσιότητα, ξεκίνησε η ακατάσχετη ονοματαλογία. Κάτι που κανείς μας δεν ήθελε».

Είναι κάτι μεγάλο αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, αλλά δεν θέλω να πω ότι έγινε γιατί σε περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά τις επόμενες μέρες θα απογοητευτεί ο κόσμος».
Ναι λοιπόν, είναι αλήθεια. Επιβεβαιώνουμε τις συζητήσεις. Πρόκειται για μια ομάδα ιδιαίτερα σοβαρών ανθρώπων, αλλά τη στιγμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και τίποτα ανακοινώσιμo ( όλη η συνέντευξη στο www.sport-fm.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002