Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Ιουλίου 22, 2011

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ...

ο πρώτο δείγμα της νέας ΑΕΚ ήταν άκρως ενθαρρυντικό παρότι έλειπαν σημαντικά κομμάτια της (Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Γκούντγιονσεν και τα χαφ που λείπουν). Η Ενωση κέρδισε με 5-0 την αδύναμη Οντράντσι, αλλά το σημαντικό είναι ότι κατάφερε να βγάλει συγκεκριμένα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πράγματα που δουλεύει ο Μανόλο Χιμένει στις προπονήσεις στο Τόπλιτσε και είδε σε μεγάλο βαθμό σήμερα στο πρώτο φιλικό. Η ΑΕΚ έπαιξε σε όλο το ματς με 4-2-3-1 και φορ τους Μπέλεκ και Νικόλτση σε κάθε ημίχρονο. Ο δεύτερος άφησε πολλές υποσχέσεις με την εμφάνιση του, αλλά το σπουδαίο ήταν η… ποιότητα που κατέθεσε στον αγωνιστικό χώρο ο Χοσέ Κάρλος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έδειξε την υψηλή τεχνική του και ότι μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην νέα ΑΕΚ.

Με ηγέτη τον Χοσέ Κάρλος


Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις εντολές του Χιμένεθ να είναι συγκεκριμένες. Να κρατούν τις θέσεις τους οι παίκτες και το αμυντικό χαφ να βγαίνει πρώτο πίσω για να πάρει την μπάλα και να την μοιράζει στα άκρα για να κάνει επίθεση η Ενωση. Ο Γκέντσογλου και ο Κλωναρίδης το έκαναν αυτό, αλλά στα άκρα μόνο ο Σιαλμάς έμοιαζε συνεπής στον ρόλο του (δεξιά). Εκανε καλή δουλειά, αλλά ο νεαρός Κατσέτης (αριστερά) έδειξε ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο στην… τακτική.

Τα δύο μπακ της ΑΕΚ κρατούσαν τις θέσεις τους, αλλά δεν ανέβαιναν. Και επηρέαζε αυτό την Ενωση απέναντι σε μία αδύναμη ομάδα. Ο Καράμπελας ανέβηκε 2-3 φορές και η ΑΕΚ έκανε φάση για γκολ. Αυτό που φάνηκε από τα πρώτα 45 λεπτά ήταν ότι ο Χοσέ Κάρλος είχε ηγετικό ρόλο. Τα πάντα περνούσαν από τα πόδια του. Άνοιγε ωραία το παιχνίδι της ΑΕΚ στα άκρα και σκόραρε και το 1-0 με όμορφο τρόπο, δείγμα της υψηλής τεχνικής του.
Οσον αφορά τον Χέλγκασον όποτε χρειάστηκε (απέναντι σε μία… ακίνδυνη γενικά ομάδα), έκανε την δουλειά του. Η ΑΕΚ δεν δέχθηκε πίεση, ούτε σκληρές φάσεις από τους αντιπάλους της. Εξαίρεση ο Μπέλεκ που είχε μπροστά τον άχαρο ρόλο να απασχολεί τους στόπερ με αποτέλεσμα να δεχθεί αρκετό… ξύλο. Πάντως, ο Καμερουνέζος βοήθησε με την πίεση που ασκούσε από ψηλά.

Τα γκολ… βροχή


Στην επανάληψη ο Μανόλο Χιμένεθ προχώρησε σε πολλές αλλαγές. Λίγοι παίκτες έμειναν στο γήπεδο από το πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ παρέμεινε σοβαρή και οι παίκτες της κρατούσαν τις θέσεις τους. Ο Καφές πέρασε αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάκο και η Ενωση είχε και πάλι κυριαρχία στο κέντρο. Τα γκολ άρχισαν να μπαίνουν… βροχή, λόγω της αδυναμίας του αντιπάλου στην φυσική κατάσταση και την διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Πολύ θετικό σημάδι ήταν η εμφάνιση του Νικόλτση. Εκτός του ότι χρίστηκε σκόρερ, έκανε πολύ δουλειά είτε με την μπάλα, είτε χωρίς με κινήσεις στον χώρο. Η ΑΕΚ έβγαλε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο, αλλά ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο καλός για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Μάλιστα, ο Μοσχονάς 2-3 φορές κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα. Η ΑΕΚ είχε σήμερα μία καλή και δυνατή προπόνηση και έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο (παρότι δεν έπαιξε βασικοί παίκτες της), αλλά ακόμα έχει δουλειά μπροστά της και κυρίως να εντάξει και άλλους σημαντικούς παίκτες της στο σύνολο (Γκούντγιονσεν κ.α.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002