Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Ιουλίου 25, 2011

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΙΛΙΚΟ..

Το 0-0 της ΑΕΚ απέναντι στην Μπακού σίγουρα δεν είναι ένα αποτέλεσμα που ενθουσιάζει όμως στην παρούσα φάση αυτό που μετράει είναι η λειτουργία της ομάδας και το πώς θα βγουν στο γήπεδο τα πλάνα του Χιμένεθ. Ο Ισπανός λοιπόν είδε τους παίκτες του να κάνουν αυτά που ζητάει και αυτό τον ικανοποίησε. Η Ένωση είχε ένα πολύ καλό πρώτο ημίωρο όπου θα μπορούσε να έχει σκοράρει και γενικότερα παρουσίασε σωστή κυκλοφορία της μπάλας και αποδοτική πίεση στον αντίπαλο. Αυτά τα στοιχεία ζητά επίμονα ο Χιμένεθ και τα είδε σε αυτό το ματς με χαρακτηριστική εικόνα το χειροκρότημα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Είναι αλήθεια ότι επιθετικά η ΑΕΚ μετά το πρώτο ημίωρο δεν παρουσίασε κάτι εξαιρετικό αλλά δεν πρέπει να παραβλέπουμε την απουσία παικτών όπως ο Μπέλεκ και φυσικά ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν. Συνοψίζοντας ήταν ένα ματς στο οποίο έδειξε πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Χιμένεθ και έδειξε πως χτίζει έναν χαρακτήρα. Η Μπακού αγωνίστηκε αμυντικά κάτι που θα το δούμε πολλές φορές στο επερχόμενο πρωτάθλημα από μικρομεσαίες ομάδες. Σε τέτοιες παιχνίδια η ΑΕΚ πρέπει να έχει τις απαντήσεις και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο τεχνικός της Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η καλή εμφάνιση του Χοσέ Κάρλος αλλά και μια εξαιρετική επέμβαση του Κωνσταντόπουλου. Το σκορ έμεινε στο 0-0 καθώς η ΑΕΚ
Με... βασικούς
Ο Χιμένεθ παρέταξε την ομάδα με παίκτες που προορίζονται για το βασικό σχήμα και σύστημα 4-2-3-1. Ο Χοσέ Κάρλος είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον φουνταριστό Λυμπερόπουλο ενώ δεξιά ξεκίνησε ο Σιαλμάς.
Η Ένωση μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι με τον Χοσέ Κάρλος να φτιάχνει το παιχνίδι της και την πίεση ψηλά να μην επιτρέπει στην Μπακού να αλλάξει πάνω από δύο μπαλιές. Η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Κάρλος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κάφές με κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Οι παίκτες του Χιμένεθ είχαν κυριαρχήσει στο γήπεδο και στο 11ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος γύρισε ωραία έξω από την περιοχή και σούταρε αλλά ο Μαμάντοφ έπεσε και μπλόκαρε. Ο γκολκίπερ της Μπακού σταμάτησε και την κεφαλιά του Σιαλμά τρία λεπτά μετά. Η πίεση της ΑΕΚ συνεχίστηκε με τον Κάρλος στο 22' να βγάζει εξαιρετική μπαλιά για τον Σιαλμά που όμως δεν πρόλαβε την έξοδο του Μαμάντοφ. Μετά την συμπλήρωση του ημιώρου η ρυθμός του αγώνα έπεσε και άρχισε να φαίνεται η κούραση της προετοιμασίας. Η Μπακού ξεθάρρεψε και στο 38' κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση. Η εκτέλεση του ήταν πάνω στο τείχος αλλά στην επαναφορά ο Παρκς έκανε το δυνατό σουτ με τον Κωνσταντόπουλο να πέφτει και να διώχνει εντυπωσιακά. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος όπου η ΑΕΚ γύρισε καλά την μπάλα, πίεσε σωστά αλλά δεν είχε τα κατάλληλα τελειώματα για να σκοράρει απέναντι σε μια ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί αμυντικά.
Το χειροκρότημα στο τέλος
Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές και η κούραση δεν άφησαν περιθώρια για πολλά πράγματα. Η ΑΕΚ ξεκίνησε μουδιασμένα με την Μπακού να κυκλοφορεί πιο άνετα την μπάλα και να αποκτά την κατοχή. Μάλιστα στο 62' η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν απείλησε με ένα σουτ του Παρκς το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κωνσταντόπουλος. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Γκέντσογλου στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια της ΑΕΚ. Η Ένωση έφτασε κοντά στο γκολ στο 70' όταν ο Λεονάρντο έκανε ωραία σέντρα από δεξιά αλλά η κεφαλιά του Καφέ έφυγε μόλις άουτ. Τελευταία αξιόλογη φάση στο ματς αυτή του 80ού λεπτού όταν ο Φαμπιο έκανε ένα πολύ καλό σουτ στέλνοντας την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Κωνσταντόπουλου. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ κυκλοφόρησε πολύ καλά την μπάλα με την Μπακού να αμύνεται στο μισό γήπεδο.
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Γεωργέας (66'Εγγλέζου), Καράμπελας (46'Κοντοές), Δέλλας, Μανωλάς (72'Χέλγκασον), Καφές (77'Αγκιριμπά), Μάκος (57'Γκέντσγλου), Σιαλμάς (46'Γκερέιρο), Χοσέ Κάρλος (66'Μπερνς), Λαγός (46'Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος (57'Νικόλτσης).
ΜΠΑΚΟΥ: Ακίλ Μαμάντοφ, Μαχαράμοφ, Σαβίνοφ, Σουίτς, Κάρκμπο, Έλβιν Μαμάντοφ (69'Μπόρετς), Αλίγιεφ, Πάρκις, Βερπακόφσκις (76'Φάμπιο), Ιβάνοβς, Τσεσνάουσκις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002