Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..

Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε διατεθιμένοι να βοηθήσουμε. Δεν γίνεται ένας σύλλογος που έχει 1.5εκατ οπαδούς στην Ελλάδα να έχει 6.000 διαρκείας. Κανένας μεγάλος σύλλόγος δεν έχει τόσα. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και την πικρία αλλά έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια" τόνισε.
"Το ρόστερ μας είναι κατά μεγάλο βαθμό ολοκληρωμένο. Έγιναν σημαντικές κινήσεις" τονίσε ο κ.Αδαμίδης που καλέι και πάλι τον κόσο στο γήπεδο. "Στην ΑΕΚ δεν κρατάμε λεφτά. Πηγαίνουν είτε για πληρωμές είτε για την ενίσχυση της" δήλωσε.
Συνέχισε ο κ.Αδαμίδης που αποκάλυψε πως θα υπογραφεί άμεσα στο μνημόνιιο για το γήπεδο με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας.Όπως τόνισε αυτό θα αποτελέσει μεγάλο βήμα για την κατασκευή νέου γηπέδου.
"Η ΑΕΚ είναι σε αιμοραγία" τονίζει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και αναφέρει ότι ήταν ντροπή την ΑΕΚ να πάει στα δικαστήρια. Τέλος καλεί τον κόσμο σε συσπείρωση και να δώσει γροθιά στο πρόβλημα του τζάμπα και στην αδικαιολόγητη βία. Μια μπουνιά στους εχθρούς της ΑΕΚ και στους φίλους της ΑΕΚ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Είναι ντροπή και άδικο τώρα που αποδείχθηκε ότι η ΑΕΚ δεν συμμετάσχει στις βρομιές να μην έχει 30.000 κόσμο στο γήπεδο".
"Η πρώτη χρονιά του Νικολαΐδη πρέπει να αποτελεί ορόσημο και να την έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Όταν καταφέρουμε να φτάσουμε εκεί η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα" δήλωσε ο ηγέτης της Original και τόνισε ότι η δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της και μόνο από εκεί μπορεί να προκύψει η σωτηρία της ΑΕΚ.
Δηλώσεις κάνει και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος που τονίζει πως σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση τη λύση μόνο μπορεί να τη δώσει ο ακούραστος εργάτης, ο 12ος παίκτης.
Ο κ.Κασνακίδης αναφέρθηκε στα ταξίδια που έγιναν για να προωθηθούν οι Supporters και τονίζει και αυτός ότι πλέον η ΑΕΚ είναι κοντά στο να εξυγιανθεί η ΑΕΚ οικονομικά.
Πλέον τον λόγο πήρε ο κ.Κασνακίδης. "Θέλουμε να φτιάξουμε μια καλύτερη και υγιή ομάδα" τόνισε.
Τοποθέτηση κάνει και ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και στέκεται ιδιαίτερα στην ενώτητα και στη διάθεση συνεργασία. "Ξεκινάμε με τη λογική ότι είμαστε ένα σωματείο. Είμαστε μια ΑΕΚ" τόνισε.
Ο Σταύρος Αδαμίδης συνέχισε με ένα μήνυμα συσπείρωσης προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Ζήτησε όλοι να είναι κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται υγιείς βάσεις.
"Θα συνεχίσουμε τη στήριξη στην Ερασιτεχνική στο μέγιστο βαθμό" ανέφερε ο κ.Αδαμίδης για τη σχέση της ΠΑΕ με τη Μάνα ΑΕΚ.
Αναφορικά με τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν τόνισε ότι στο τέλος όλοι είμαστε ΑΕΚ. "Η ΑΕΚ μας χρειάζεται. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχει μεινει μόνη της. Βρισκόμαστε μόνο λίγα βήματα από την οικονομική εξυγίανση της ομάδας" δήλωσε.
Αναφορικά με τους Supporters ο κ.Αδαμιδης ανέφερε ότι θα μπουν μέλη τους στο Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Πλέον γίνονται ανακοινώσεις για τις Ακαδημίες. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Κόλα. Σύντομα θα γνωστοποιηθεί ποιός τον αντικαταστήσει.
"Δεν θα επιτρέψουμε στους λίγους να αποτρέψουν τους πολλούς να έρθουν στο γήπεδο" τόνισε ο κ.Αδαμίδης και ανακοινωσε συγκεκριμένα μέτρα για την πάταξη της βίας.
Πλέον ο πρόεδρος αναφέρεται στο θέμα της βίας. "Η Original θα πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της βίας" τόνισε.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ ένας κάτοχος διαρκείας τριετίας που θα ανανεώσει θα πάρει την επόμενη σεζόν διπλή έκπτωση.
"Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ΑΕΚ και τα 15.000 είναι ο χαμηλότερος στόχος" τόνισε ο κ.Αδαμίδης.
Η πρώτη τοποθέτηση του Σταύρου Αδαμίδη αναφέρεται σε αυτό το γεγονός. "Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αδιαίρετη τονίζει" και στη συνέχεια αναφέρεται στα διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002