Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Ιουλίου 05, 2011

ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ...

Αποφασισμένοι να παίξουν για να δικαιώσουν τον Μανόλο Χιμένεθ, για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε, αλλά και να συνεχίσει μαζί του η ΑΕΚ να κατακτά τίτλους, εμφανίστηκαν κατά την παρουσίασή τους οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος στα Σπάτα. Οι δύο Ισπανοί ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουν στους εκπροσώπους του Τύπου στις 11.30, όμως η συνέντευξη Τύπου καθυστέρησε για περίπου 45 λεπτά, εξαιτίαςτης καθυστερημένης άφιξης των δύο παικτών, λόγο της κίνησης στους δρόμους της Αττικής. Στις δηλώσεις τους ωστόσο εμφανίστηκαν ευδιάθετοι, με τον Χοσέ Κάρλος μάλιστα να μη θεωρεί τον εαυτό του αντικαταστάτη του Σκόκο. Αρχικά όμως μίλησε ο Χουάν Κάλα: «Είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι ο προπονητής μας ήθελε στην ομάδα και μας γνώριζε. Αυτό ήταν ένα στοιχείο, αλλά ρόλο έπαιξε και η επικοινωνία με τη διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ. Μίλησα με τον κ. Χιμένεθ μόνο μία φορά. Από εκεί και πέρα τη δουλειά έκαναν οι μάνατζερ. Μου ανέφερε πως η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο και πως θα λάβει μέρος στο Europa League. Αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να έρθω», τόνισε ο Χουάν Κάλα.
Με τη σειρά του Χοσέ Κάρλος σχολίασε: «Η παρουσία του Χιμένεθ ήταν καταλυτικός παράγοντας. Έχουμε συνεργαστεί και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε ξανά. Θέλω να ανταποκριθώ σε αυτά που θα ζητήσει ο προπονητής από μένα. Δεν χρειάστηκε να μου πει πολλά πράγματα ο κύριος Χιμένεθ. Ήταν ευκαιρία για μένα να έρθω σε μία σημαντική ομάδα, να μου δοθούν ευκαιρίες να παίξω και να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής».
Οι δύο παίκτες δεν δίστασαν να θέσουν υψηλούς στόχους. «Γνωρίζω πως η ΑΕΚ είχε πολλά χρόνια να κατακτήσει κάποιον τίτλο και τα κατάφερε πέρυσι με τη βοήθεια του κ. Χιμένεθ. Μακάρι να το επαναλάβει και φέτος», τόνισε ο νεαρός αμυντικός, ενώ ο συμπαίκτης του πρόσθεσε: «Στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η διατήρηση του τίτλου του Κυπέλλου και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι η παρουσία μου στην ομάδα να συνδυαστεί με μία πετυχημένη σεζόν».
Ο Χοσέ Κάρλος ρωτήθηκε για τους λόγους που επέμενε να υπογράψει για ένα χρόνο, χωρίς οψιόν ανανέωσης. «Δεν μπορούσα να δεσμευτώ για περισσότερο. Ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί αυτός ο πρώτος χρόνος. Αν δω μετά από αυτό το χρόνο πως όλα είναι καλά και είναι όλοι ευχαριστημένοι ,ίσως γίνει κάτι το επόμενο καλοκαίρι», ανέφερε, ενώ για τις συγκρίσεις με τον Νάτσο Σκόκο, από τη στιγμή που ο Σταύρος Αδαμίδης είπε πως θα είναι ο αντικαταστάτης του, τόνισε: «Δεν γνωρίζω για τον Σκόκο. Δεν ήρθα για να αντικαταστήσω κανέναν, αλλά για να παίξω καλά, να βοηθήσω την ομάδα και να εξελιχθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002