Την αλλαγή ώρας διεξαγωγής του πρώτου φιλικού (προγραμματισμένο για την Πέμπτη) με την τοπική ομάδα Οντράντσι εξετάζουν στην ΑΕΚ μια και στις 19.00 που έχουν προγραμματίσει είναι αργά και δεν υπάρχουν προβολείς.
Συζητήσεις με τους υπεύθυνους της τοπικής ομάδας Οντράντσι είχε ο Βασίλης Δημητριάδης με αφορμή το φιλικό της Πέμπτης στο γήπεδο που προπονείται και προετοιμάζεται η ΑΕΚ προκειμένου να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

Κι αυτό διότι το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 19.00 ωστόσο προβολείς δεν υπάρχουν και είναι σίγουρο πως δεν θα ολοκληρωθεί (λόγω... σκότους) αν δεν πάει η έναρξή του μία ώρα πίσω. Εννοείται πως ο γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ ενημέρωσε με τη λήξη της προπόνησης τον Μανόλο Χιμένεθ με τη βοήθεια βέβαια του μεταφραστή της ομάδας Αλέξανδρου Κολλιάδη.


Αύριο, ίσως και νωρίτερα, θα γίνει γνωστή ποια θα είναι η ώρα διεξαγωγής του ματς το οποίο με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τηλεοπτικά οι φίλοι της ΑΕΚ (μπορεί βέβαια αύριο να αλλάξουν τα δεδομένα).


Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες οι Νικόλτσης, Κατσέτης και Μπουγαΐδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης με τον Νίκο Πανταζή ενώ ο Παντελής Καφές γυμνάστηκε στο γυμναστήριο. Ο Παναγιώτης Λαγός που είχε ενοχλήσεις στο ισχίο συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης, ενώ ακόμη και ένα πολύ δυνατό χτύπημα που δέχτηκε από τον Γεωργέα δεν στάθηκε ικανό να τον κάνει να αποχωρήσει κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Μανόλο Χιμένεθ (η διάθεση δηλαδή του Λαγού να μείνει και να συνεχίσει κανονικά).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα  Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις το πρωί. Νωρίς-νωρίς στο δάσος για τρέξιμο (δουλειά στη φυσική κατάσταση) και στη συνέχεια, στις 11:30 στο γήπεδο για δουλειά με την μπάλα. Το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για τους Κιτρινόμαυρους, πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθαν στο Τόπλιτσε, αλλά και πάλι... δύο προπονήσεις θα κάνουν (έστω το πρωί).