Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Ιουλίου 16, 2011

ΚΕΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΣ !!

Κεφάτος και ορεξάτος (ως συνήθως) για… κουβέντα, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους δημοσιογράφους κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Σλοβενία, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για τις αποχωρήσεις βασικών παικτών, τόνισε, όμως, πως «
έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας», ενώ δεν απέφυγε τις… πάμπολλες ερωτήσεις σχετικά με τον Γκούντγιονσεν, για την επικείμενη μεταγραφή του οποίου, είπε: «Αν πραγματοποιηθεί, θα είναι μία μεγάλη μεταγραφή, διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Δεν ξέρω αν θα γίνει, τελικά, αλλά αν αποκτηθεί ο Γκούντγιονσεν, θα ενισχύσει την ομάδα. Ανήκει στις μεταγραφές αυτές για τις οποίες λέμε τη λέξη… σταρ. Ωστόσο, αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του, θα είναι ακόμα ένας παίκτης της ομάδας και τίποτα περισσότερο. Αν έρθει θα είναι κάτι διαφορετικό, σίγουρα, αλλά αν δεν έρθει, δεν τρέχει και τίποτα»!

Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός προπονητής μίλησε για τις
μεταγραφές, το οικονομικό καθεστώς και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Για το
«χτίσιμο» της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν, τόνισε: «Κάναμε μεγάλες αλλαγές. Έφυγαν πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές, έχουμε, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας! Γνωρίζω όλες τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως Ελλάδα, ΑΕΚ, αλλά και ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσαρμοστώ στις ανάγκες που έχει η ΑΕΚ. Όλοι μας! Δεν είμαστε σε θέση να φέρουμε ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας, δεδομένου ότι τα οικονομικά είναι περιορισμένα.

Έχουμε ποδοσφαιριστές με ταλέντο, είμαστε πεπεισμένοι ότι με δουλειά, ταπεινότητα και με τη στήριξη των φιλάθλων μας, θα δημιουργήσουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε πει ότι η ιστορία γράφεται από τους γενναίους και όχι από τους δειλούς
» κατέληξε με τη… γνωστή ατάκα του ο Χιμένεθ, για να συνεχίσει, λέγοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, που έχει κάνει πολύ δουλειά. Αναλογικά με τις μικρές δυνατότητες που έχουμε, κάναμε μία καλή ομάδα. Θα ήθελα να δω τον κόσμο πάλι πίσω στο ΟΑΚΑ, να βγάλουν ένα εισιτήριο, να στηρίξουν την ομάδα και όχι μόνο στο δρόμο, όπου έχουμε συνέχεια συμπαράσταση».

Αναφορικά με τα
παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει η ΑΕΚ, ο Χιμένεθ ξεκαθάρισε: «Δεν είναι τα φιλικά παιχνίδια αυτά που με ενδιαφέρουν, αρχικά. Προέχει η φυσική κατάσταση και δεν θα μπω στη διαδικασία να κερδίσω ένα φιλικό. Αυτό που με ενδιαφέρει να προοδεύουμε ως ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών. Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα, τόσο καλύτερα θα τα πάμε. Είναι μεγάλος ο αριθμός των παιχνιδιών, αλλά με τον ενθουσιασμό των νέων παικτών και την εμπειρία των παλιών, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία μεγάλη ομάδα».

Επίσης, αναφέρθηκε στο
συμβόλαιό του, για το οποίο είπε: «Ξεκινάμε μία μεγάλη προσπάθεια. Έχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά, από εσάς, τους δημοσιογράφους. Εγώ έχω δώσει την υπόσχεσή, ή μάλλον, έχω δεσμευτεί στη διοίκηση, να φτιάξω μία νέα ομάδα, με πολύ ενθουσιασμό και λίγα λεφτά. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Το έχω ξαναπεί»!

Όσο για τους
Κάλα και Κάρλος, τόνισε: «Τους γνωρίζω από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, δεν είναι σταρ, αλλά ξέρω ότι μπορούν να προσφέρουν».

Για το
σχεδιασμό κι αν είναι δικός του, δήλωσε: «Δεν είχα πει ότι ο σχεδιασμός αυτός δεν είναι δικός μου. Είχα προτείνει τον δικό μου σχεδιασμό στη διοίκηση. Πρότεινα τα… θέλω μου».

Με 29 παίκτες στην Σλοβενία


Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 29 παίκτες, στην αποστολή, όμως -θυμίζουμε- δεν βρίσκεται ο
Ντιόπ, που εξασφάλισε άδεια μέχρι την Τετάρτη. Νέο πρόσωπο, ο Ανδρέας Δωριάδης, ο 16χρονος (20/5/1995) τερματοφύλακας της ομάδας Νέων, που θα συμπληρώσει την 4άδα των γκολκίπερ.

Αναλυτικά, οι 29 παίκτες που ταξίδεψαν στο Τέπλιτσε της Σλοβανίας
, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μοσχονάς, Δωριάδης, Αγκιρίμπα, Γεωργέας, Γκέντσογλου, Γκερέιρο, Δέλλας, Εγγλέζου, Κάλα, Καράμπελας, Κάρλος, Κατσέτης, Καφές, Κλωναρίδης, Κοντοές, Λαγός, Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος, Μάκος, Μανωλάς, Μπέλεκ, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Νικόλτσης, Σιαλμάς, Τσουκαλάς και Χέλγκασον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002