Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ;;;

@ Κανελλόπουλος: Θα βοηθήσω. Παππάς: Βοήθησα και θα βοηθήσω. Χατζηιωάννου: Βοήθησα. Νοτιάς: Δεν θα αφήσω την ΑΕΚ. Θα βοηθήσω. Κασνακίδης(γέλια): Εμείς βάλαμε τα περισσότερα λεφτά φέτος. (γέλια). Τελικά θα το πιστέψουμε. Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα. Δεν είναι εταιρία. Δεν έχει υποχρεώσεις. Είναι... φιλανθρωπικό ίδρυμα. Δεν έχει αφεντικά. Δεν έχει μετόχους. Εχει... φιλάνθρωπους που βοηθούν όποτε θέλουν και όσο θέλουν. Για την ψυχή της μάνας τους. Κι από την πολλή βοήθεια έχει φτάσει περίπου 23 μέρες πριν την πτώχευση. Πριν την κατάρρευση.
@ Μια ομάδα που αυτοί που την έφτιαξαν στερήθηκαν και στέρησαν την οικογένεια τους για να πάρουν φανέλες και μπάλες. Ηταν παίκτες και... χρηματοδότες μαζί. Εσκαψαν τον ιερό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας νύχτα για να μην προλάβουν άλλοι πρόσφυγες και πιάσουν τον χώρο για να χτίσουν σπίτια. Μια ομάδα που γεννήθηκε μέσα από την φτώχια και την δυστυχία σαν μια όαση ελπίδας για ανθρώπους που έχασαν τα πάντα αλλά ΠΟΤΕ την περηφάνια και την αξιοπρέπεια τους κινδυνεύει να χαθεί την εποχή που ανήκει στην πιο ισχυρή μετοχική ομάδα που άνηκε ποτέ. Κινδυνεύει με φούντο επειδή κάποιοι εγωιστές πλούσιοι βαρέθηκαν να παίζουν, δεν μπόρεσαν να συνενοηθούν, τσακώθηκαν, απογοητεύτηκαν, ένιωσαν βλάκες, κουράστηκαν... Και τώρα όλοι θέλουν να... βοηθήσουν λες και δεν έχουν υποχρέωση. Και όλοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν καταφέρει να πείσουν τους... εαυτούς τους πως δεν έχουν καμία ευθύνη. Πως η ΑΕΚ μπορεί και στις 31 Μαρτίου να καταρρεύσει αλλά αυτοί θα έχουν κάνει το... καθήκον τους.
@ Και δεν είναι μόνο που σταμάτησαν να βάζουν λεφτά ενώ η εταιρία τους χρωστάει κάποια εκατομμύρια. Είναι και το ότι προσπαθούν να πείσουν και έχουν πείσει αρκετούς πως ενώ η ομάδα φουλάρει για πτώχευση παρότι στην δική τους οκταετία είχε και τεράστια έσοδα με χρήματα που αντικειμενικά δεν διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο τρόπο θα πρέπει ο κόσμος να τους χρωστάει και ευγνωμοσύνη που... μας ανέχτηκαν μέχρι τώρα και που ξόδεψαν λεφτά από τις τσέπες τους για την ΑΕΚ. Εχοντας φέρει την ΑΕΚ σε δεινή θέση αντί για έργα και πράξεις δραστικές και γενναίες έχουμε βαρεθεί να ακούμε ευχές, δικαιολογίες και.... αυτοαποθεώσεις μαζί με σπόντες του ενός για τον άλλον. Και δεν είναι μόνο που ο καθένας βρήκε τρόπο να την κάνει, δεν φτάνει που ο μόνος που έμεινε σαν μεγαλομέτοχος που έχει ορίσει και στηρίξει όλες τις διοικήσεις δεν πληρώνει επειδή οι άλλοι... έφυγαν, είναι που δεν έχουν καταλάβει ακόμη... Πως αν συμβεί το μοιραίο κανείς δεν θα σκεφτεί πως ο Πόλυς έβαλε πάνω από το μερίδιο του, ο Παππάς έκλεισε το δάνειο και ο Νοτιάς δεν παίρνει τα ενοίκια για το προπονητήριο του ή το ότι ο... Τιτάνας χάρισε μετοχές αξίας... 30.000.000 ευρώ, σύμφωνα με την δική του αξιολόγηση, στην Ερασιτεχνική. Δεν μπορούν να καταλάβουν πως η ιστορία δεν θα συγχωρέσει κανέναν. Δεν συνηδητοποιούν όπως φαίνεται το τι θα έρθει να τους βρει.
@ Και το αποκορύφωμα. Αντί να τρέξουν να πιαστούν από το σωσίβιο που τους πετάει για άλλη μια φορά ο Μελισσανίδης ο καθένας έχει τον... χαβά του. Ο Πόλυς δεν δέχεται να πέι ούτε καν σε μια συνάντηση για την ΑΕΚ λες και την ΠΑΕ την είχε κανένας άλλος. Ο Παππάς δεν χρησιμοποιεί την επιρροή του στον άνθρωπο που τους χάρισε τους μετοχές του απλά για να τον φέρει στον τραπέζι. Ο Νοτιάς όλο έρχεται και όλο στη Νέα Υόρκη μένει λες και ακόμη δεν έχουν ανακαλυφθεί τα αεροπλάνα.  Ακόμη κι ο Ντέμης που πράγματι ήταν ο μόνος που έκανε μια πρόταση και εξασφάλισε κάποια χρήματα, έστω και δανεικά, πρέπει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω και αφού δεν μπορεί να πληρώσει πρέπει να πιέσει. Θα μπορούσε να παίξει ρόλο στο να γίνει τελίκά αυτή η συνάντηση που αν γίνει μπορεί να τους σώσει όλους και κυρίως να σώσει την ΑΕΚ. Ισως έχουν ξεχάσει με πόση αλαζονεία αντιμετώπισαν δυο φορές τον Μελισσανίδη τόσο για το γήπεδο, όσο και με την ομάδα που είχε σχηματίσει με σκοπό την επένδυση στην ΠΑΕ, με χαμένη όπως έδειξε ο χρόνος και τις δύο φορές την ΑΕΚ, όλοι αυτοί που τώρα τον θεωρούν μοναδική λύση αλλά κάποιοι ούτε σε συνάντηση δεν πάνε μαζί του. Λες και θα τους φάει. Να μην φοβούνται. Δεν θα πληρώσουν... είσοδο. Μόνο έξοδο. Και μην ξεχνάτε. Οτι αξίζει πονάει κι είναι δύσκολο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002