Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

ΠΑΡΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΗΝ ΑΕΚ !!

Όσο περνάνε οι ώρες και μετά την κυριακάτικη αποκάλυψη του aek365, για ενδιαφέρον επενδυτικού fund, που θέλει να βάλει χρήματα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, ολοένα και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για το «ποιόν» και τις προθέσεις της συγκεκριμένης εταιρίας. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που συνέλεξε το aek365 και αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, σκοπός των επενδυτών δεν είναι σε καμία περίπτωση το 9% των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, μέσω της νέας ΑΜΚ κεφαλαίου και έναντι του ποσού των 10,250 εκατ. ευρώ. Κάτι που σημαίνει πως πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει η μετοχή στο 1,2 ευρώ, κάτι το οποίο φαίνεται πως αποδέχονται οι επενδυτές.
Το aek365 αποκαλύπτει σήμερα πως έχουν τα δεδομένα μέχρι στιγμής και ποιο είναι το βασικό πλάνο, σε αυτή τη φάση, του εν λόγω fund. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εξ αρχής, ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι δύο πλευρές, είναι ο Σταύρος Αδαμίδης. Η αποστολή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ ουσιαστικά τελείωσε εκεί (παρότι ήταν «παρών» σε συζητήσεις) και εν συνεχεία ανέλαβαν δράση ο Ανδρέας Δημητρέλος μαζί με τον Μάκη Κασνακίδη. Στα ραντεβού που είχαν με τους τρεις εκπροσώπους της εταιρίας, ενημερώθηκαν πως σκοπός τους είναι να αποκτηθεί το 51% των μετοχών, έναντι του ποσού των 10.250.000 ευρώ, κάτι που φέρεται πως επιθυμούν να γίνει μέσα στον Απρίλη, όταν και θα τρέχει η νέα ΑΜΚ.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα το aek365, τα χρήματα αυτά βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και θα είναι άμεσα διαθέσιμα, με την ΑΜΚ. Όσο για τα πρώτα 2 εκατ. ευρώ που είναι διατεθειμένοι να βάλουν σε αυτή τη φάση στην ΑΕΚ, ως ταμειακή διευκόλυνση και έναντι μετοχών (9% παίρνουν με αυτό το ποσό), δίνονται περισσότερο για να βοηθήσουν την ομάδα στο πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει και θα την κάνουν να ξεπεράσει τον... σκόπελο της αδειοδότησης, ώστε να προχωρήσει και το deal στη συνέχεια. Βεβαίως, εδώ υπάρχει ένας συγκεκριμένος όρος. Αν η ΠΑΕ δεν παρουσιαστεί συνεπής στις δεσμεύσεις της, από τη στιγμή που θα μπουν τα 2 εκατ. ευρώ μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 51%, τότε δύο τινά μπορούν να συμβούν. Ή τα χρήματα αυτά θα... μετατραπούν σε δάνειο, με ευνοϊκό επιτόκιο για την ομάδα και θα πρέπει να επιστραφούν στον κάτοχό τους ή ο άγνωστος επενδυτής θα κρατήσει το 9% των μετοχών της ΠΑΕ. Κάτι που φαντάζει απίθανο.
Όσο για την ταυτότητα του συγκεκριμένου fund εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα κάποια ερωτηματικά, κυρίως γιατί ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι πίσω από αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, τα δύο ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί είναι του Μιχάλη Μαρωνίτη, οικονομικός αναλυτής και σύμβουλος και του Γιάννη Χρήστου, απόστρατου αξιωματικού. Αυτοί είναι οι δύο από τους τρεις εκπροσώπους που έχουν παραστεί στις συναντήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ. Αναφορικά τώρα με την χώρα καταγωγής του fund, οι πληροφορίες του aek365 κάνουν λόγο για αμερικανικό. Ο Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε χθες για γερμανικό, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν... βάση και τα δύο, κάτι που όμως μικρή σημασία έχει στην υπόθεση. Το μόνο σίγουρο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι πως τα χρήματα τα διαχειρίζεται Έλληνας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ, σύμφωνα με τις χθεσινές δεσμεύσεις της.
Εφόσον λοιπόν οι προφορικές δεσμεύσεις του άγνωστου επενδυτή, προς τη διοίκηση της ΑΕΚ, γίνουν και πράξη (που είναι και το βασικό ζητούμενο), σίγουρα θα φέρουν μία νότα αισιοδοξίας για το... αύριο. Άλλωστε, εξ αρχής ήταν δεδομένο πως όποιος μπορούσε να αγοράσει το 51% των μετοχών, έναντι των 10,250 εκατ. ευρώ, που δίνουν μία σημαντικότατη οικονομική βοήθεια στην ΠΑΕ και όχι μία πρόσκαιρη... τονωτική ένεση, θα είχε τη «δύναμη» να αναλάβει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εταιρία, ελαχιστοποιώντας τους κινδύνους. Και αυτό ήταν το σημαντικότερο ζήτημα. Άλλο να μπορεί κάποιος με 2,5 εκατ. ευρώ να γίνει το απόλυτο «αφεντικό», ένα ποσό που εύκολα βρίσκεται στη... αγορά, αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να διακινδυνεύει το μέλλον της ομάδα και άλλο κάποιος να επενδύσει 10 εκατ. ευρώ. Σαφώς και η δεύτερη περίπτωση μειώνει τους κινδύνους στο να πέσει η ΑΕΚ στα χέρια κάποιου επιτήδειου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002