Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

Κι όμως, η ελπίδα δεν χάθηκε στην ΑΕΚ. Οι Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηϊωάννου και Γκίκας Γκούμας εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να συνδράμουν οικονομικά για τη σωτηρία της ομάδας καταβάλλοντας από 300.000 ευρώ, παρότι έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη πως επιθυμούν την οριστική απεμπλοκή τους. Εφόσον επιβεβαιωθεί πως θα βάλουν το απαιτούμενο ποσό και με δεδομένο ότι οι Supporters και ο Παντελής Αθηνής έχουν δεσμευτεί πως θα βοηθήσουν επίσης, ενώ υπό προϋποθέσεις δέχεται να βάλει λεφτά και ο Τάκης Κανελλόπουλος, συγκεντρώνεται ένα ευσεβές ποσό (1,8 εκατ. ευρώ).

Ο Μιχάλης Τροχανάς και ο Νίκος Θανόπουλος δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν τα χρήματα που απαιτούνται (ο πρώτος έχει βοηθήσει με το ‘Θεμέλιο 21’ και ο δεύτερος για το δάνειο της Morgan Stanley), ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει βοηθήσει για το δάνειο από τον Σαουδάραβα φίλο του, ενώ μένει να φανεί τι θα πράξει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.


Ο Γιάννης Βούρος έχει αναλάβει το έργο να επικοινωνήσει με όλους τους παραπάνω για να ενημερωθεί για τις προθέσεις τους (κάποιοι λένε πως είναι ακόμη ανοικτό το ενδεχόμενο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί) και σήμερα θα γίνει γνωστό από ποιους μπορεί να περιμένει χρήματα η ΠΑΕ και τι ποσό θα συγκεντρώσει. Πάντως αρκετοί από τους δέκα στους οποίους έκανε δημόσια έκκληση η διοίκηση, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για τον τρόπο που έγινε η διαδικασία με τη χρησιμοποίηση των ονομάτων τους κι έκαναν λόγο για σπασμωδικές και ανοργάνωτες κινήσει της διοίκησης.


Υπενθυμίζεται πως μέχρι τις 20 Μαρτίου απαιτούνται 2,8 εκατ. ευρώ (παρότι η UEFA θα αποφασίσει για την τύχη της ΑΕΚ στις 31 του μήνα), ενώ το ποσό θα ανέλθει στα 3,6 εκατ. ευρώ αν δεν γίνουν κάποιοι διακανονισμοί με πιστωτές. Ήδη έχουν μπει στο λογαριασμό 1.150.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε 500.000 από Χατζηϊωάννου και Γκούμα, 300.000 από τον Νίκο Νοτιά και 350.000 του ΟΠΑΠ. Επίσης υπάρχει αισιοδοξία πως η ΠΑΕ θα είναι σε θέση να εκταμιεύσει το υπόλοιπο 1,1 εκατ. ευρώ από το δάνειο του Τούρκι Αλ Σουντάιρι, ενώ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το «Θεμέλιο 21» και τους τρόπους που ο κόσμος θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα.


Έστω και την ύστατη στιγμή, φαίνεται πως κάτι κινείται στην ΑΕΚ…


Με Μάκο, μάλλον και Λεονάρντο


Ο Γρηγόρης Μάκος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στην αποστολή, πιθανότατα και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αυριανό κρίσιμο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Διαθέσιμος αναμένεται να είναι και ο Λεονάρντο, που χθες έμεινε εκτός-περισσότερο για προληπτικούς λόγους-καθώς ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα, ενώ εκτός θα μείνει Δέλλας. Όσο για την ενδεκάδα, μοναδική αλλαγή σε σχέση με το τελευταίο ματς θα είναι ο Χοσέ Κάρλος αντί του τιμωρημένου Βάργκας, ενώ κάποιες ελπίδες να βρεθεί στην ενδεκάδα έχει και ο Κλωναρίδης. Πιθανότερη σύνθεση: Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Καράμπελας, Μάκος, Καφές, Κάρλος, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Λυμπερόπουλος. Η προετοιμασία της «Ένωσης» ολοκληρώνεται σήμερα με προπόνηση στις 11:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002