Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 26, 2012

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ..

Μπορεί να ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να σταθεί σε δικαιολογίες για την εικόνα της ομάδας χθες , ωστόσο ο Νίκος Κωστένογλου επικαλέστηκε αρκετές εξ αυτών προκειμένου να δικαιολογήσει την εμφάνιση της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του Γεωργέα πριν το ματς, τόνισε ότι επίσης ο Καφές είχε πρόβλημα αλλά «δεν μπορούσαμε να τον κάνουμε αλλαγή»(!), στάθηκε στην κούραση, ενώ ανέφερε μέχρι και την... αλλαγή ώρας ως γεγονός που «επηρέασε» την ομάδα! Από εκεί και έπειτα, στα εξωαγωνιστικά, ο Κωστένογλου αναφέρθηκε στα καθαρά οικονομικά θέματα, ακόμα και του ιδίου, ενώ στάθηκε στην τιμωρία που ενδεχομένως επιβληθεί στην ΑΕΚ και να μην κάνει μεταγραφές το καλοκαίρι. Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου:
«Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε αρκετά καλά το πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ένα ωραίο γκολ. Είχαμε και μία - δύο καλές ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο φανήκαμε κάπως κουρασμένοι. Πάντα υπήρχουν λογικά επιχειρήματα. Ο Γεωργέας είχε πρόβλημα πριν το ματς, ο Καφές ήθελε αλλαγή αλλά δεν είχαμε τη δυνατότητα. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή, όμως εμείς είχαμε την καλύτερη ευκαιρία με τον Μπέλεκ, αλλά και με τον Μανωλά στο τέλος. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Αυξάνουμε τις πιθανότητες να μπούμε στην 5άδα. Θέλουμε βέβαια πάντα η ΑΕΚ να παίζει καλύτερα. Τη συγκεκριμένη στιγμή όμως υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, όπως είναι το άγχος που αρχίζει να κυριεύει μέσα στο παιχνίδι. Κοιτάμε μπροστά».
Ήσασταν έξαλλοι με τον διαιτητή μετά το 75';
«Δεν θέλω να κάνω σχόλιο, όμως είχαμε κάποια παράπονα για κάποιες φάσεις. Δεν στέκομαι εκεί, αν και μπορεί να έχετε δίκιο. Σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Επίσης θεωρώ ότι είναι σημαντικό για μας ότι έχουμε και μεγάλους σε ηλικία παίκτες και έχουμε προβλήματα και δεν μιλάω για τα οικονομικά. Ακόμα και ο Κλωναρίδης δεν μπορούσε να ξεκινήσει βασικός (σ.σ. το τόνισε συλλαβίζοντας τη φράση "δεν μπορούσε"!), λόγω προβλήματος. Ίσως μας επηρέασε και η αλλαγή της ώρας, χωρίς να αποτελεί δικαιολογία βέβαια αυτό το πράγμα».
Έχετε υπόψη σας τι θα γίνει με τις πληρωμές;
«Εχω μιλήσει με τον κ. Δημητρέλο ότι Δευτέρα και Τρίτη θα μπουν κάποια πράγματα. Κάποιοι πήραν χρήματα από την Παρασκευή. Θα γίνει ό,τι έχει συμφωνηθεί απέναντι στους παίκτες. Έχει γίνει κάποιος διακανονισμός και ελπίζω ότι θα τηρηθεί κατά τα γράμμα».
Αν δεν γίνει;
«Με διαβεβαίωσαν ότι θα γίνει. Δεν έχουν φανεί αναξιόπιστοι σε ό,τι μου έχουν πει ως τώρα. Το θεωρώ δεδομένο».
Εσείς έχετε πληρωθεί;
«Δεν είχαμε πληρωθεί ούτε κι εμείς. Θα πληρωθούμε και θα πάρουμε έναντι. Εμείς είχαμε πληρωθεί τον πρώτο μήνα. Δεν διαβάσαμε καν τον διακανονισμό και τον υπογράψαμε, το ίδιο έκαναν και οι παίκτες. Δεν θέλαμε να διαπραγματευτούμε με την ΑΕΚ. Το κάναμε όλοι από το τεχνικό επιτελείο. Την Παρασκευή πήραμε ένα μέρος, θα πάρουμε κι άλλα από το έναντι. Υγεία να έχουμε, όλα είναι καλά. Το σημαντικό είναι να βρεθεί μία υγιής λύση να δώσει ένα πλάνο για την επόμενη χρονιά. Ακόμα είμαστε τέλη Μαρτίου και δεν ξέρουμε σε ποιο κέντρο θα πάει η ΑΕΚ προετοιμασία. Δεν ξέρουμε τι ομάδα θα έχουμε. Μπορεί να αλλάξει ο πρόεδρος ή ο προπονητής ακόμα. Προσωπικά έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο, αλλά αν θέλει η ΑΕΚ δεν συνεχίζουμε την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει όλο αυτό να ξεκαθαρίσει. Πιστεύω να πάρω την αδειοδότηση. Ναι δεν πέφτουμε στη Β' Εθνική, αλλά δεν μπορώ να δεχθώ ότι η ΑΕΚ θα λειτουργήσει χωρίς μεταγραφές. Λήγουν πολλά συμβόλαια. Αυτό το υπεραισιόδοξο ότι τη μία χρονιά δεν βάζουμε κανέναν και την επόμενη σεζόν βάζουμε 10 μικρούς είναι πρόβλημα... Φανταστείτε να πέσει η ΑΕΚ βαθμολογικά του χρόνου. Τώρα κοιτάμε το επόμενο Δεν θα είναι ο Δέλλας, τιμωρημένος ο Γεωργέας, ο Καράμπελας, ο Μανωλάς. Θα λείπει όλη η άμυνά μας. Μην κάνουμε μακροπρόθεσμα πλάνα. Ας δούμε πως θα κυλήσουν αυτές οι εβδομάδες και έχει ο Θεός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002