Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 16, 2012

S.O.S !!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;

Έχοντας ένα μαύρο φόντο όπου γράφει "Σώστε την ΑΕΚ" και ακριβώς κάτω από αυτή την έκκληση η αντίστροφη μέτρηση (ως τις 31 Μαρτίου) γράφοντας: «Μέρες 14, ώρες 11 και λεπτά 30», διεξάγεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου των προέδρων ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Ανδρέα Δημητρέλου και Κώστα Παπαδημητρίου. Το λόγο αρχικά πήρε ο Δημητρέλος ο οποίος είπε:
«Θα ήθελα αρχικά να σας εκφράσω τη στεναχώρια μου γιατί βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Το Δ.Σ. έχει κάνει τα πάντα για να μην είμαστε σε αυτή την κατάσταση, που τη θεωρώ τραγική. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει ένα συγκεκριμένο ποσό για να συνεχίζει να ελπίζει. Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα τα ποσά που χρειάζονται. Είναι ένα νούμερο αυτή τη στιγμή το οποίο το Δ.Σ. προσπαθεί με κάθε τρόπο να το βρει, αλλά νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Στο χθεσινό Δ.Σ. μετά από μαραθώνιες κουβέντες που κάναμε κατάλαβε ότι η ΑΕΚ είναι μόνη της. Γι' αυτό το λόγο απευθυνθήκαμε σε τρεις κατηγορίες που μπορεί κατά τη γνώμη μας να βοηθήσουν: Η πρώτη κατηγορία είναι με το σκεπτικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που είτε έχουν την οικονομική δυνατότητα είτε κάποιες γνωριμίες. Η δεύτερη κατηγορία είναι κάποια άτομα που έχουν υπάρξει όλα τα χρόνια στην ΑΕΚ και με την οικονομική δυνατότητα που έχουν να βοηθήσουν. Η Τρίτη κατηγορία είναι ο κόσμος: Δυστυχώς τον βάζουμε μπροστά και εγώ μέσα στον κόσμο είμαι και έχω κουραστέι να μου λένε «βοήθησε - βοήθησε». Μπορεί ο κόσμος να βοηθήσει την ΑΕΚ, όμως ΔΕΝ θα είναι αυτός υπεύθυνος αν δεν βρεθούν τα χρήματα.
Τα νούμερα που χρειάζεται η ΑΕΚ χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Η πρώτη είναι σε αυτή που χρωστάμε σε παίκτες πρώην και νυν.
Έχουμε συγκεντρώσει χρήματα τα οποία έχει δώσει ο κ. Παππά, μέσω του κ. Χατζηϊωάννου είναι 500.000 ευρώ. Αναμένουμε 300.000 ευρώ από επιστροφές της Σούπερ Λίγκα και είναι περίπου 300.000 ευρώ από τον κ. Νοτιά. Είναι περίπου 1,1 εκατ. ευρώ και θα πρέπει να καλύψει ανάγκες 3,630 ευρώ. Ψάχνουμε δηλαδή 2,5 εκατ. ευρώ. Με βάση τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τους αθλητές πρέπει να πληρωθούν μέχρι 20 Μαρτίου. Υπάρχει η δυνατότητα να παρατείνουνε την προθεσμία 4-5 μέρες ακόμα. Με την εφορία ήδη βρισκόμαστε σε κάποιες διαδικασίες. Έχουμε κάνει ήδη μία ρύθμιση που έχουμε εκπληρώσει, ενώ έχουμε ακόμα 2-3 ρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη. Υπολογίζεται περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Αισθάνομαι ότι οι ώρες είναι πολύ κρίσιμες. Η προσπάθειά μου είναι για την ΑΕΚ. Δεν έχω προσωπικό όφειλος και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή καλώ όλους, είτε είναι επώνυμοι είτε όχι, να κάνουν κάτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Είναι κουραστικό, αλλά θέλω να πειστούν όλοι, ότι η ΑΕΚ είναι ιδέα και δεν πρέπει να πεθάνει».
Μπορείτε να ενημερώσετε για το αποτέλεσμα από το 48ώρο;
«Το θέμα της ενημέρωσης το έχω από τον κ. Βούρο, που έχει αναλάβει τις διαδικασίες από τα 10 άτομα που ζητάμε να μας δώσουμε 300.000 ευρώ. Την τελευταία επικοινωνία που είχε είναι ότι δεν είχε τις απαντήσεις που θα ήθελε να είχε. Δεν έχει την απάντηση έστω από έναν που να θέλει να βάλει αυτά τα χρήματα. Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχαμε κάτι συγκεκριμένο από οποιοδήποτε. Αυτή τη στιγμή αν προχωρήσουμε στη διαδικασία της εξεύρεση των 3 εκατ. ευρώ θα ξεκινήσει νέος Γολγοθάς για τα χρήματα του Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002