Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ..

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος: 8
Όταν η ΑΕΚ τον χρειάστηκε ήταν εκεί. Τερματοφύλακας μεγάλης ομάδας δηλαδή... Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε κανένα λόγο ανησυχίας. Μόνο στην φάση του 7' με τον Χριστοδουλόπουλο, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει. Αντιθέτως, στο 46' επενέβη στο σουτ του Κατσουράνη και κράτησε το 0-0 σε ένα κρίσιμο σημείο. Από εκεί και πέρα, μετά το 1-0 και το 2-0 ήταν σταθερός και έκανε αυτό που έπρεπε. Στο 69' μπλόκαρε κεφαλιά Χριστοδουλόπουλου, στο 74'είπε δύο φορές «όχι» σε προσπάθειες του Κατσουράνη, ενώ στο 80' μπλόκαρε το σουτ του Κλέιτον. Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά σε ντέρμπι της ΑΕΚ φέτος...
Νίκος Γεωργέας: 7
«Έσβησε» τον Κουίνσι και όποτε χρειάστηκε και τον Ζεκά. Ο «Φούλης» σε ακόμη μία φέτος ώριμη εμφάνιση του βοήθησε τα μέγιστα αμυντικά, ως δεξί μπακ ενώ ανέβηκε και την πλευρά αρκετές φορές. Έκοψε αρκετές επιθέσεις του ΠΑΟ από εκεί και μάλιστα σε μια από τις συνήθεις κούρσες του επέμεινε και έφτιαξε την σπουδαία φάση του 45' όταν... χάζεψε τον Σπυρόπουλο.
Νίκος Καράμπελας: 7
Σταθερός ο Ελληνας μπακ της ΑΕΚ καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Προβληματίστηκε στην αρχή με τον κινητικό Ζεκά, αλλά γρήγορα βρήκε τα πατήματα του και μάλιστα έκανε και επελάσεις προς την επίθεση. Στην επανάληψη ήταν ακόμη καλύτερος και πιο δυνατός, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα.
Γιάννης Κοντοές: 7
Επαιξε για δεύτερο σερί παιχνίδι στόπερ, αυτήν την φορά δίπλα στον Μανωλά. Και δημιούργησαν ένα δυνατό και γρήγορο αμυντικό δίδυμο. Κάτι που βοήθησε την ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο να δραστηριοποιείται πίσω από τον «βαρύ» Τοτσέ. Επαιξε με τσαμπουκά και πάθος και έδειξε ότι είναι χρήσιμος αμυντικός. Στην φάση του 7' του έφυγε ο Χριστοδουλόπουλος, αλλά τον πρόλαβε και τον εμπόδισε πριν σουτάρει από καλή θέση (άουτ)
Κώστας Μανωλάς: 8
Σπουδαία ανασταλτικά εμφάνιση από τον πιο αποτελεσματικό παίκτη των μετόπισθεν. Ο 21χρονος απέδειξε ότι όταν θέλει και έχει καθαρό μυαλό, είναι πολύτιμος κρίκος στην άμυνα της ΑΕΚ. «Καθάρισε» τον Τοτσέ και όποιον έμπαινε στην περιοχή εύκολα με την ταχύτητα του και το πείσμα του να τον «δυναμώνουν» πολύ. Με την μπάλα στα πόδια του γνωστά προβλήματα που... χρίζουν βελτίωσης άμεσας.
Γρηγόρης Μάκος: 7
Μετά από αρκετό καιρό ο καλός Μάκος έκανε την εμφάνιση του σε σημαντικό ματς για την ΑΕΚ. Αμυντικά... σκούπιζε ότι πήγαινε προς την περιοχή της Ένωσης και βοηθούσε και εντός περιοχής πολλές φορές. Δύναμη μπροστά από τα στόπερ και θα μπορούσε να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο αν εξαλείψει τα εύκολα λάθη στο passing game. Δύο φορές επιχείρησε, ισάριθμα... απογοητευτικά σουτ. Κάτι που οφείλει να βελτιώσει για να βελτιωθεί ο ίδιος ως χαφ που κάνει πολλά.
Παντελής Καφές: 6
Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, δείγμα του ότι ήταν επηρεασμένος από τις πρόσφατες ενοχλήσεις. Όμως, όσο περνούσαν τα λεπτά «ανέβαινε». Βοήθησε πολύ αμυντικά τον Μάκο, ενώ ήταν και συνδετικός κρίκος για την κυκλοφορία της μπάλας. Περιόρισε πολύ τους μέσους του ΠΑΟ, ενώ στην φάση του 1-0 πήδηξε για κεφαλιά... μπερδεύοντας τον Καρνέζη που δεν περίμενε να μην ακουμπήσει την μπάλα.
Φαμπιάν Βάργκας: 8
Μεγάλη εμφάνιση από ένα μέσο κλάσης. Ο Βάργκας ανέβασε τα στάνταρ της απόδοσης του και μαζί όλο το κέντρο της ΑΕΚ. Πρώτος στην μπάλα πριν καν πάει στον αντίπαλο έδινε τον ρυθμό για την επίθεση. Βοήθησε πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας, αφού έκανε γρήγορο παιχνίδι με βαθιές ή κοντινές μπαλιές. Στην επανάληψη μετά τα γκολ είναι ο μέσος - κολόνα για την ΑΕΚ που την κρατά δυνατή μέχρι το τέλος. Ένα τέτοιο Βάργκας έχει ανάγκη η ΑΕΚ...
Λεονάρντο: 7
Είχε όρεξη, είχε διάθεση και το απέδειξε με τις αρκετές επιθετικές φάσεις του. Στο πρώτο 45λεπτο ξόδεψε τρεις καλές φάσεις για την ΑΕΚ. στο 9' έκανε καλή κούρσα αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Καρνέζης, ενώ στο 28' δεν έπιασε γεμάτο το σουτ του στην κίνηση και έκανε εύκολο το έργο του πορτιέρο του ΠΑΟ. Στο 45΄όμως δεν έκανε καλή εκτέλεση από πολύ καλή θέση και έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά στο 48' με σωστά χτυπημένο φάουλ... μπέρδεψε τον Καρνέζη και έστειλε την μπάλα αφού έσκασε κάτω μέσα στα δίχτυα για το 1-0. Πήρε τα πάνω του και ο Κωστένογλου τον κράτησε στο ματς για να υπάρχει παίκτης στις αντεπιθέσεις.
Δημήτρης Σιαλμάς: 6
Ο επιθετικός της ΑΕΚ κινήθηκε από αριστερά στην επίθεση και στο πρώτο 45λεπτο είχε χώρους και δυνάμεις να κάνει μεγάλη «ζημιά» από εκεί. Και απέναντι στον Μαρίνο που δεν είναι καλός αμυντικά έκανε πολλά «ρήγματα». Σε ένα από αυτά στο 18' σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πήγε στο δοκάρι. Στην επανάληψη... έπεσε και έγινε αλλαγή για να μπει ο «φρέσκος» Κλωναρίδης.
Νίκος Λυμπερόπουλος: 7
Έκανε πολύ καλή δουλειά με τα στόπερ του ΠΑΟ. Έδωσε πολλές μάχες με Καντέ - Μπιάρσμιρ και στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο καλές φάσεις. Στο 15' και στο 40', αλλά δεν ήταν πολύ δυνατά τα σουτ που επιχείρησε. Στο 69' μια καλή κεφαλιά του έφυγε άουτ. Γενικώς πάλεψε πολύ σε κάθε φάση, συμμετείχε στην φάση του 2-0 και έγινε αλλαγή για να μπει ο Μπέλεκ να βοηθήσει στα τελευταία λεπτά.
ΑΛΛΑΓΕΣ
Βίκτωρ Κλωναρίδης: 8
Μπήκε στο 65' στην θέση του Σιαλμά και γρήγορα έκανε την... διαφορά. Στο 71' με εξαιρετική κίνηση στον χώρο βγήκε απέναντι στον Καρνέζη και έγραψε το 2-0 που «σφράγισε» την σπουδαία νίκη της ΑΕΚ. Βοήθησε πολύ και στο πρέσινγκ, ενώ στο 90' με πολύ ωραίο... τσίμπημα έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να βάλει και 2ο γκολ αφού ο Καρνέζης απέκρουσε.
Παναγιώτης Λαγός: 7
Πέρασε στο ματς στο τελευταίο μισάωρο, αφού ο Καφές κουράστηκε αφού δεν ήταν ανέτοιμος. Πέντε λεπτά συμμετείχε στην φάση του 2-0 και συνέβαλε τα μέγιστα για να αναπτυχθεί η ΑΕΚ από αριστερά που είχε... κενά ο ΠΑΟ. Μετά από το 2-0 είχε περισσότερο το νου του στην άμυνα για να μην κινδυνεύσει η ΑΕΚ.
Στιβ Μπέλεκ: 5
Είκοσι λεπτά έμεινε στο γήπεδο στην θέση του Λυμπερόπουλου που τα είχε δώσει όλα. Όμως, δεν μπόρεσε να κάνει όσα ο «Λύμπε» και είχε λάθος τοποθετήσεις και δεν προσέφερε πολλά.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Νίκος Κωστένογλου: 8
Εξαιρετική προετοιμασία για τον αγώνα και «διάβασμα» του αντιπάλου με όσα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να κερδίσει δίχως να κινδυνεύσει. Και το κατάφερε αφού οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του. Ακόμη και με την απουσία του Δέλλα στο παρά... πέντε, η άμυνα της ΑΕΚ έκανε αυτά που έπρεπε και δέχθηκε ελάχιστες φάσεις. Εμπιστεύτηκε τον Dimi μετά το λάθος του Αραμπατζή στο Χαριλάου, ενώ διατήρησε βασικούς τους Καφέ - Σιαλμά που έδωσαν τα πάντα ακόμη και ας μην ήταν στο 100% τους.
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ έκανε έξι φάσεις για γκολ δίχως να σκοράρει, ενώ στην επανάληψη είχε άλλες τέσσερις και έβαλε δύο. Επιθετικά δηλαδή με 10 φάσεις για ντέρμπι τα πήγε καλά, αν και όλη η... δουλειά ήταν το πρέσινγκ και η ανασταλτική λειτουργία. Ο πορτιέρο με την τετράδα της άμυνας και τον κόφτη έκαναν σπουδαία δουλειά, ενώ με έναν σούπερ Βάργκας μπροστά τους είχε μια πολύ δυνατή ανασταλτική λειτουργία. Και έπαιρνε δύναμη και θάρρος η ΑΕΚ από αυτήν την συμπεριφορά της πίσω, με αποτέλεσμα να πατά καλά και γερά στον αγωνιστικό χώρο και να αναπτύσσεται από τα άκρα. Εκεί που Σπυρόπουλος και Μαρίνος είχαν πρόβλημα.
Ο Κωστένογλου άφησε την ίδια 11αδα στο γήπεδο στην επανάληψη και δικαιώθηκε με το 1-0, ενώ αμέσως έβαλε φρέσκα πόδια στην επίθεση και το κέντρο για να συνεχίσει να πρεσάρει μια και Καφές - Σιαλμάς είχαν... κλατάρει από την υπερπροσπάθεια. Και τελικά οι Κλωναρίδης και Λαγός συμμετείχαν στην φάση του 2-0 που «σφράγισε» την νίκη. Έβαλε τον Μπέλεκ για να βγάλει τον κουρασμένο Λυμπερόπουλο, αλλά ο Καμερουνέζος παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό. Πάντως, θα μπορούσε η ΑΕΚ αν ήταν πιο προσεχτική με τόσο «γεμάτη» εμφάνιση σε ντέρμπι να έχει μεγαλύτερο και πιο εμφατικό σκορ στην νίκη της στο ντέρμπι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002