Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ..

Τη λέξη "καταστροφή" χρησιμοποιεί η εφημερίδα για να εξηγήσει την κατάσταση στην ΑΕΚ, από τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλίσει την άδεια αδειοδότησης. Αναλυτικά το ρεπορτάζ του Goal: "Μία από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στην ιστορία της ετοιμάζεται να γράψει η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με το φάσμα του αποκλεισμού από τα ευρωπαϊκά κύπελλα λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών που δεν μπόρεσε να ρυθμίσει και να πληρώσει. Ο Μάρτης εκπνέει σήμερα και αν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική αλλαγή δεδομένων της τελευταίας στιγμής, τότε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας η UEFA θα άρει την αναστολή και θα επιβάλει ποινή μονοετούς αποκλεισμού της Ενωσης από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Το μεγαλύτερο μέρος της χθεσινής μέρας η... καρδιά της ΑΕΚ χτυπούσε στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών. Ο Δημητρέλος, με τη μεσολάβηση του Γιάννη Βούρου, επιχείρησε να βρει λύση με την πολιτική ηγεσία (Οικονόμου, Σαχινίδη), ώστε να αρθούν τα μέτρα για τη μη έγκυρη καταβολή της δόσης για το άρθρο 44 και να εξασφαλιστεί φορολογική ενημερότητα. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, παρά τις αντίθετες πληροφορίες. Η ΠΑΕ μπόρεσε απλά να εξασφαλίσει αριθμό πρωτοκόλλου για έγγραφο που απευθύνεται στην αρμόδια ΔΟΥ και μέσω του οποίου ζητείται η άρση της δέσμευσης των λογαριασμών της εταιρείας κατά 50%.
Στην ΠΑΕ εκτιμούν πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχει λήξει το θέμα. Ωστόσο, το δεδομένο είναι πως με όσα πέτυχαν χθες, ο Οικονομόπουλος θεωρούσε πως δεν μπορούσε να πείσει τον δανειστή να προχωρήσει σε εκταμίευση. Από το πρωί υπήρξε ηλεκτρονική αλληλογραφία των δύο μερών, προκειμένου να συμφωνήσουν στο τελικό ποσό που ζητά να δανειστεί η ΠΑΕ (1,380 εκατ. ευρώ, όπως σας αναφέραμε από χθες) και παράλληλα να προχωρήσουν τις διαδικασίες. Ο Οικονομόπουλος τόνισε πως περίμενε και ευελπιστούσε να βρεθεί λύση που θα μπορούσε να δώσει προς τον δανειστή, για να προχωρήσει η διαδικασία.
Είναι σαφές πάντως πως πλέον η ΑΕΚ έχει μόνο αμυδρές ελπίδες να προλάβει τις διαδικασίες. Ο Δημητρέλος έψαχνε να βρει κι άλλους πόρους, ώστε να προλάβει σήμερα (κάποιες τράπεζες λειτουργούν) να προχωρήσει τις διαδικασίες για κατάθεση χρημάτων σε λογαριασμούς. Ακόμα κι αν η ΑΕΚ βρει τα χρήματα, είναι εξαιρετικά απίθανο πλέον να τα δεχθούν όσοι έκαναν νέους διακανονισμούς. Οπως επίσης είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο να υπάρξουν καταθέσεις με ημερομηνία Μαρτίου, ώστε να κατατεθούν προς την UEFA. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ βλέπει πολύ θολά πλέον την ευρωπαϊκή της προοπτική και χάνει σε πρεστίζ και χρήματα επειδή οι μέτοχοί της αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων να κλείσουν έστω και με δανεικά τα ανοίγματα που δημιούργησαν.
Το οξύμωρο της υπόθεσης με τον δανεισμό και την ημερομηνία είναι πως η ΑΕΚ έτσι κι αλλιώς θα πρέπει να πληρώσει αυτά τα χρήματα. Το διακύβευμα στο ενδιάμεσο, ωστόσο, θα αφορά την απώλεια της Ευρώπης. Κάτι που αυτόματα αποδυναμώνει κάθε σενάριο για άμεση εύρεση χρηματοδότη, φουντώνοντας ταυτόχρονα τις φήμες για πορεία προς το Πρωτοδικείο".
SPORTDAY
Το θέμα με την αδειοδότηση απασχολεί και την SportDay η οποία γράφει για "το... κρυφό όπλο που ελπίζει να έχει η Ένωση στη μάχη που θα δώσει στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας". Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα τονίζει: "Η Ένωση κατάφερε την τελευταία στιγμή να πετύχει τη ρύθμιση με την Εφορία, όμως δεν γλίτωσε ακόμα την τιμωρία αποκλεισμού ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Χθες ήταν η τελευταία μέρα της διορίας κατά την οποία ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να συμπεριλάβει τα αποδεικτικά τακτοποίησης των οφειλών του και να τα στείλει στην UEFA.
Ωστόσο, αυτό δεν έγινε και δεν χρησιμοποιήθηκαν νωρίτερα τα χρήματα του δανείου από τον Αλ Σουντάιρι. Η συμφωνία με την Εφορία επετεύχθη αργά και ο λογαριασμός της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρέμενε δεσμευμένος, αφού δεν επέτρεπε να μεταφερθούν έγκαιρα τα χρήματα του δανείου (περίπου 1,4 εκατ. ευρώ).
Τώρα στην Ένωση ελπίζουν ότι δεν θα υπάρξει κάποιο νέο κόλλημα και θα καταφέρουν μέχρι την Τρίτη να καταβάλουν τα οφειλόμενα. Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο» θα υποστηρίξουν ότι για την καθυστέρηση και τη μη έγκαιρη πληρωμή δεν ευθύνονται εκείνοι, αλλά η αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να συμπεριληφθεί στον φάκελό της που θα σταλεί στην UEFA ως επιπλέον... ελαφρυντικό στοιχείο.
Πάντως, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει κάθε δικαίωμα να τιμωρήσει την ΑΕΚ, αφού έχει υπερβεί το χρονικό όριο που είχε στη διάθεσή της".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Το θέμα με τον δάνειο από την πλευρά Νικολαϊδη - Οικονομόπουλου κυριαρχεί στην εφημερίδα: "Μετά από τιτάνιες προσπάθειες του Ανδρέα Δημητρέλου και του Γιάννη Βούρου και παρά τις "τρικλοποδιές" εκ των έσω, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να ξεμπλέξει με το πρόβλημα της Εφορίας, αλλά δυστυχώς με συνολική ευθύνη της μετοχικής ομάδας του 2004 παραμένει "όμηρος" του δανείου!", επίσης η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ κάνει λόγο για "πλάνο ώστε να πάει η ΑΕΚ σε διοίκηση Πρωτοδικείου υποδηλώνουν οι εξελίξεις των τελευταίων ωρών. Απαραίτητη προϋπόθεση να εξαναγκαστεί σε παραίτηση η διοίκηση Δημητρέλου". Όσον αφορά τις δηλώσεις του Νικολαϊδη στο aek365 η εφημερίδα υποστηρίζει πως "προσπαθεί να τα μαζέψει ο Νικολαϊδης. Έκανε χθες διάψευση για Μπεθάνη και συζητήσεις. Ενοχλημένος από την έκταση που έχει πάρει το θέμα ο Ελληνας επιχειρηματίας, ενώ η συμφωνία έχει ακόμα πολύ... δρόμο". Παράλληλα σημειώνεται ότι υπάρχουν ακόμα ελπίδες για την άδεια, αν φυσικά βρεθούν άμεσα τα χρήματα.
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Το όνομα του Βαγγέλη Μυτιληναίου συσχετίζει, σήμερα η εφημερίδα, μαζί με αυτό του Ντέμη Νικολαϊδη: "Δίωρη συνάντηση είχαν οι δυο τους που πιθανότατα να αλλάξει τα δεδομένα της επιστροφής Νικολαϊδη", γράφει η ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και προσθέτει: "Τα είπαν οι δύο άνδρες την περασμένη Πέμπτη (22/3) στα γραφεία του βιομηχανικού ομίλου "Μυτιληναίος Α.Ε." για "χρυσό" χορηγικό πρόγραμμα 10 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας στην ΑΕΚ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002