Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΟΣΕΙ...

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε ΨΕς στην ΝΟVA και αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου και εξέφρασε τις απόψεις του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:
«Πρέπει στην ΑΕΚ να αλλάξουμε τρόπο σκέψης. Αλλά οργανωμένα και μεθοδικά. Υπάρχει το θέμα των εγκαταστάσεων. Μεγάλο πρόβλημα. Κάναμε βήμα προόδου αφού η πρώτη ομάδα κάνει προπόνηση σε καλές εγκαταστάσεις, αλλά οι Ακαδημίες δεν κάνουν εκεί. Με τον Φερέρ έγινε μια προσπάθεια προώθησης ταλέντων. Μετά δεν ανέβηκε κάποιος παίκτης. Με τον Χιμένεθ έλεγαν ότι θα προωθήσει παίκτες και για αυτό ήρθε. Δεν το διέκρινα και έμαθα ότι δεν έγινε κιόλας. Υπήρχε ο Κλωναρίδης και ο Μπουγαΐδης, που είχαν μια συμμετοχή μέχρι να έρθω. Το θέμα είναι να είναι προετοιμασμένος σωστά και να μπει την κατάλληλη στιγμή, με την επιβάρυνση που πρέπει. Δεν υπήρχε προεργασία. Δεν υπήρχε δουλειά στην φυσική κατάσταση με εξειδικευμένα προγράμματα. Εγιναν λάθη στον σχεδιασμό στην ΑΕΚ. Ο προπονητής είναι πάντα αυτός που έχει ευθύνη. Ο Ρίκκα και ο Αργυρίου είχαν συμβόλαια. Εφόσον τους πληρώναμε απαίτησα να ενταχθούν και μπήκαν άμεσα. Ο Κλωναρίδης δεν είχε ξεκάθαρο ρόλο. Διέκρινα ότι ίσως στο άκρο της επίθεσης με την ταχυδύναμη που έχει θα βοηθούσε περισσότερο. Πρέπει να δουλέψει τα τελειώματα του. Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές έξτρα προπονήσεις. Πριν την προπόνηση δουλεύουν τα παιδιά στο γυμναστήριο με ειδικό πρόγραμμα. Ο Βλάχος ήθελα να γίνει επαγγελματίας, αλλά δεν μπορούσαμε τον Γενάρη. Έπρεπε να έχει γίνει από το καλοκαίρι. Υπάρχει ο Φούντας με μεγάλες δυνατότητες, υπάρχει ο Τσίτας με ικανότητα στο σκοράρισμα αλλά θέλει ειδική διαχείριση. Ο φίλαθλος μένει πάντα στην πρώτη εντύπωση. Ο Εγγλέζου μετά το ματς με την Στουρμ που ήταν καλός, έχει πρόβλημα στο γόνατο που θέλει ειδική διαχείριση. Το ξεπεράσαμε όμως. Έμεινε 1,5 μήνα έξω και έμεινε πίσω. Ο Μπουγαΐδης όπου έπαιξε είχε καλή εικόνα. Ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν είναι όμως έτοιμος για 90λεπτο.
Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής και την νέα χρονιά. Έχω συμβόλαιο, αλλά δεν είναι σίγουρο αν μείνω. Έχω οικονομική ρήτρα, αλλά αν δεν με θέλει η διοίκηση εγώ φεύγω δίχως να επιβαρύνω την ΑΕΚ ούτε ευρώ. Είναι σημαντικό να ξέρουμε ποιος θα είναι πρόεδρος με ηγετική φυσιογνωμία και οικονομικά ισχυρός; Εκεί θα έχουμε διαφορετικό πλάνο. Αν η ΑΕΚ συνεχίσει στην λογική ότι δεν έχει πρόεδρο ισχυρό, αλλά με συνετή οικονομική πολιτική. Εκεί πρέπει να διαχειριστούμε Ελληνες και νεαρούς. Και έχω βάλει στοίχημα να αφήσω κάτι στον επόμενο. Για αυτό θέλω νεαρούς παίκτες στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Αν έχεις πολλούς παίκτες δεν έχει νόημα. Πρέπει να δουλεύεις σωστά. Τους δουλεύω όλους με πρόγραμμα. Νομίζω ανεβάζω τους ικανότερους περισσότερες φορές. Να έχουνε 4-5 μήνες με την πρώτη ομάδα και να έχουν επιβαρυνθεί και να έχουν πληροφορίες τακτικής.
Οι έμπειροι παίκτες της ΑΕΚ παίζουν και με το συναίσθημα. Γνωρίζουν ότι έχουν παίξει πολλά χρόνια. Ο κόσμος θέλει το νέο αίμα, αλλά θεωρώ τώρα απαραίτητη την παρουσία τους. Παίρνουν στις πλάτες τους την ομάδα και τους έχουμε ανάγκη. Πρέπει να έχουμε ισορροπημένο ρόστερ. Εύκολα το λες, δύσκολα να το κάνεις. Η ΑΕΚ θα έπρεπε να δουλεύει για το μέλλον της, αλλά εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο στην ομάδα. Πρέπει στους Ελληνες και νεαρούς να δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ:
Πρέπει να γίνει διαχωρισμός εδώ στο θέμα της θρησκείας. Επικαλούμαστε τον Θεό γιατί; Δεν έχουμε ξόρκια. Ευχόμαστε για υγεία και ψυχική ηρεμία για σωστές σκέψεις. Ακόμα και στον αγιασμό ρωτώ αν θέλω να κάνουν. Δεν υποχρεώνουμε κανέναν. Ακόμη και μεγάλοι αθλητές ασπάζονται τον Θεό και πορεύονται μαζί τους. Υπάρχει ο θρησκευόμενος και ο θρησκόληπτος. Ισως να έχω υπερβάλει κάποια στιγμή, αλλά πνευματικά με έχει βοηθήσει. Δεν προσεύχομαι να κερδίζει η ομάδα. Είναι άλλο θέμα αυτό.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΟ:
Είμαι αυστηρός με τον Μάκο γιατί τον θεωρώ καλό παίκτη. Θέλω να είναι έτοιμος για το EURO και έχω υψηλές απαιτήσεις από αυτόν. Χθες ήταν πάρα πολύ καλός και μας βοήθησε.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ:
Ο πρότερος βίος της εθνικής μας αναγκάζει να δούμε τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση. Και νομίζω ότι έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Ελπίζω να πάμε καλά. Το θέλω και το πιστεύω.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:
Ο Ολυμπιακός είναι η πληρέστατη και ποιοτικότερη ομάδα. Πήρε πρωταθλήματα που δεν δικαιούταν αγωνιστικά. Εκεί βοηθήθηκε. Ένα από αυτά το 2008. Περίμενα τότε από Ολυμπιακό να μην υποβάλλει την ένσταση, λόγω ιστορίας και τόσων πρωταθλημάτων. Δεν άφησαν την ΑΕΚ να πάρει ένα ακόμη πρωτάθλημα. Είχε έτσι μεγάλα οικονομικά οφέλη έτσι. Όμως το ποδόσφαιρο νοσεί πια. Χωρίς Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δεν είναι ωραίο και ανταγωνιστικό πια. Όλα αυτά δεν δίνουν αισιοδοξία.
Έχουν μειωθεί τα ταλέντα πια. Τα νεαρά παιδιά έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας στο σχολείο και το Internet έχει αλλοιώσει πολύ τα παιδιά. Δεν έχουν το ποδόσφαιρο ένα από τα παιχνίδια τους. Να ενημερώνονται, αλλά να μην συμμετέχουν. Εκλείπουν πια τα παιδιά στις αλάνες για να βγουν ταλέντα. Ένα ακόμη πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες δεν έδωσαν βαρύτητα στους Έλληνες παίκτες. Είχαμε μια ξενομανία. Δεν είχαν προβλέψει κάποιοι όμως ότι θα φτάναμε εδώ. Τώρα τρέχουμε να ετοιμάσουμε παίκτες και με παράλογο τρόπο να τους εντάξουμε άμεσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002