Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2012

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ..;;

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στη «ζωή» της ΑΕΚ η λέξη αδειοδότηση, η διοίκηση έβγαλε χαρτί και στυλό για να κάνει τους υπολογισμούς που χρειάζεται και να πετύχει διακανονισμούς με παίκτες (νυν και πρώην) και προπονητές, στους οποίους όφειλε αρκετά χρήματα. Την περασμένη εβδομάδα ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε με συνέντευξή του πως το ποσό που απομένει για να περάσει η ομάδα τον... σκόπελο της αδειοδότησης, αφαιρώντας τις 600.000 ευρώ των Νοτιά και Χατζηιωάννου, αλλά και κάποια ακόμα που είχε συγκεντρώσει από άλλες πηγές, είναι κοντά στο 1.250.000 ευρώ. Αυτό εφόσον τηρηθούν κατά γράμμα οι συμφωνίες που είχαν ήδη επιτευχθεί αλλά και κάποιες άλλες που ήλπιζε ότι θα έρθουν στην πορεία.
Σήμερα ήταν η καταληκτική ημερομηνία για να υπογραφούν τα έγγραφα που θα συμπεριληφθούν στο φάκελο της αδειοδότησης και έχοντας πλέον ξεκάθαρη εικόνα για τους διακανονισμούς, έγινε και η τελική... σούμα. Όπως λοιπόν ανέφεραν από τη διοίκηση, όλα θα κρινόντουσαν από τη συμφωνία που θα πετύχαινε ο Άρναρ Γκρέταρσον με τον δικηγόρο του Μανόλο Χιμένεθ. Το καλύτερο σενάριο έκανε λόγο για χρήματα που άγγιζαν το 1.150.000 ευρώ, που θα πήγαιναν σε πρώην παίκτες και τον Ισπανό (μαζί με το επιτελείο του), εφόσον όμως αυτός δεν αξίωνε τίποτα από το... πέναλτι. Με δεδομένο ότι στους υπολογισμούς που είχαν κάνει στη διοίκηση, υπολόγιζαν πως ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ θα πάρει 350.000 ευρώ (τόσο του οφείλονταν χωρίς το πέναλτι), πλέον μπορούμε να καταλάβουμε πως το αρχικό ποσό αυξήθηκε κατά 230.000 ευρώ, λόγω της ασυνέπειας του Αδαμίδη.Όσο για τα λεφτά που αξίωσαν Μπέλεκ, Κάρλος και Βάργκας, αυτά καλύπτονται από τις 70.000 ευρώ που χάρισε ο Νταντόμο.
Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω, η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει αύριο 1.380.000 ευρώ. Αν σε αυτά προσθέσουμε και τις 110.000 ευρώ που θα δοθούν στην εφορία, πιάνουμε το 1,5 εκατ. ευρώ, όσα δηλαδή και τα λεφτά του δανείου που βρίσκονται ήδη στην Κύπρο και περιμένουν το «ΟΚ» του Χάρη Οικονομόπουλου για να... αποδεσμευτούν και να είναι στη διάθεση της ομάδας. Μοναδική εκκρεμότητα παραμένει ο Γκουστάβο Οναϊντια, τον οποίο δεν κατάφερε να εντοπίσει κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Άρναρ Γκρέταρσον, ωστόσο το ποσό είναι αρκετά μικρό και δεν θα προκύψει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Πλέον, με την διοίκηση να έχει πετύχει συμφωνίες με όλους τους πρώην και νυν, χρειάζεται τα χρήματα πρωί πρωί για να προλάβει τις τράπεζες και να πάρει τα παραστατικά που θα συμπεριληφθούν στον φάκελο της ΟΥΕΦΑ και οπωσδήποτε θα πρέπει να έχουν την αυριανή ημερομηνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002