Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Μαρτίου 19, 2012

ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ...

Μέχρι την Πέμπτη περιμένει, ο Ανδρέας Δημητρέλος τα 2 εκατ. ευρώ από Έλληνες επενδυτές που όπως αποκάλυψε χθες το aek365 ενδιαφέρονται να βάλουν χρήματα στην ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε συνέντευξή του στον ΝΟVAΣΠΟΡ FM επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ λέγοντας πως υπάρχουν συζητήσεις με ενδιαφερόμενους, συμπλήρωσε ωστόσο ότι δεν υπάρχει Αμερικάνικο fund. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι από χθες το βράδυ και τελικά οι Έλληνες που μιλά η ΠΑΕ εκπροσωπούν δικά τους κεφάλαια και όχι Αμερικάνικα όπως είπαν αρχικά, είναι κάτι που δεν αλλάζει την ουσία του πράγματος που αν μη τι άλλο είναι πως η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με ενδιαφερόμενους. Σημασία έχει φυσικά η ΑΕΚ να μην μπει περιπέτειες με ανθρώπους που δεν θα την υπερασπιστούν σε σημαντικά ζητήματα επιβίωσής της.
Ο Δημητρέλος λοιπόν επιβεβαίωσε ότι έχει επαφές και το σημαντικό είναι πως δεσμεύθηκε στον «αέρα» ότι το 51% της ΠΑΕ θα κοστίζει 10 εκατ. ευρώ, πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι έχει προταθεί από μικρομετόχους να κοστίζει η μετοχή 0,30 ευρώ από την επόμενη Γ.Σ. της ΠΑΕ (όπου και θα συζητηθεί το θέμα) στις 28 Μάρτη.
«Ενδιαφερόμενοι ξέρετε κι εσείς ότι προσπαθούμε εδώ και ένα χρόνο και από την προηγούμενη διοίκηση να βρεθούν για την ΑΕΚ και να επενδύσουν έναντι 10 εκατ. ευρώ παίρνοντας το 51%. Συζητήσεις γίνονται! Δεν έχουμε  καταλήξει κάπου όμως και δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μεταβιβαστεί το 40%, έναντι 2 εκατ. ευρώ (σ.σ. θα γινόταν η μετοχή πέσει στο 0,30 ευρώ). Ούτε αμερικάνικο fund υπάρχει. Εμείς από τότε που αναλάβαμε, αλλά και η προηγούμενη διοίκηση, κάνει συζητήσεις για να επενδύσουν ή να να βοηθήσουν κάποιοι άνθρωποι με άλλο τρόπο χρηματοδότησης. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι το οριστικό. Τώρα αν αύριο ή μεθαύριο υπάρχει κάποια απάντηση: καλοδεχούμενη θα είναι και θα την εξετάσει το Δ.Σ.», είπε αρχικά ο Ανδρέας Δημητρέλος.
Μιλώντας για την τιμωρία της ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ είπε: «Αν μέχρι τις 31 Μαρτίου δεν βρεθούν χρήματα, θα υπάρχει 1 χρόνο τιμωρίας από την Ευρώπη. Από εκεί και μετά υπάρχει η επόμενη διαδικασία της αδειοδότησης, αυτό θα συνεπάγεται να αγωνίζεται η ΑΕΚ στη Β' Εθνική. Εχουμε περιθώριο μέχρι 31 Μαρτίου από την ΟΥΕΦΑ να εκπληρώσουμε τις υποσχέσεις που δώσαμε. Αν δεν τα καταφέρουμε φεύγει η αναστολή και θα τιμωρηθούμε. Μετά έχουν ξεκινήσει, με κάποια άλλα κριτήρια, αν θα παίξουμε στη Σούπερ Λιγκ. Αν δεν έχει εκπληρώσεις τις ληξιπρόθεσμες οφειλές σου είναι δύσκολο να πάρεις αδειοδότηση. Θα θεωρηθεί ότι δεν είναι η εταιρία βιώσιμη».
Για τις επαφές που γίνονται με τους μετόχους κι αν υπάρχει ανταπόκριση: «Θα προσπαθήσω κι εγώ να πάρω κάποια τηλέφωνα. Έχει κάνει επαφές ο κ. Βούρος και έχει λάβει κάποιες αρνητικές απαντήσεις. Η αίσθησή μου αυτή την ώρα είναι ότι οι εξελίξεις είναι αρνητικές. Αν υπάρξει κάτι άλλο Τετάρτη ή Πέμπτη, μακάρι να συμβεί. Ο ένας εκ των μετόχων περιμένει τον άλλον. Δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση. Είναι κουραστικό βέβαια, αλλά πρέπει να βοηθήσει και ο κόσμος. Αν δεν ενεργοποιηθεί ο κόσμος, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν μέτοχοι, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα.
Θα πρέπει, για μένα, να κινητοποιηθούν οι μέτοχοι, να βάλουν πρώτα τα λεφτά αυτοί και μετά να βοηθήσει ο κόσμος. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει. Αλλά είναι ένα θέμα που αντιλαμβάνεται διαφορετικά νυν και πρώην μέτοχος».
Για το μπάτζετ της άλλης χρονιάς: «Το πλάνο γίνεται με βάση κάποια δεδομένα. Αν δεν υπάρξουν θα κάνεις άλλο πλάνο. Στην ΑΕΚ δυστυχώς ζούμε μόνο το σήμερα. Υπάρχει ένα πλάνο, αλλά είναι λίγο μακρινό. Γι' αυτό έχουμε συμφωνήσει με δύο παιδιά που είναι νεαρής ηλικίας. Το πλάνο που έχουμε βασίζεται σε παιδιά νεαρής ηλικίας και με εξέλιξη. Μειώνοντας το μπάτζετ ακόμα περισσότερο γιατί δεν βγαίνουμε. Αυτά θα μας έρθουν μπροστά, εφόσον εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις τον Μάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002