Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΕΚ365 ΓΡΑΦΟΥΝ ..

ΜΑΡΙΟΣ ΤΡΙΒΙΖΑΣ
Μας έχει ξεχάσει ο Θεός...

Το σχέδιο δούλεψε. Μπορεί κάποιοι να βιάστηκαν να το καταδικάσουν πριν καν το δουν (λες και το... ορθόδοξο θα ήταν αυτή η ΑΕΚ, με αυτά τα αποτελέσματα με πολύ πιο αδύναμες ομάδες, να πάει να παίξει στην Τούμπα ποδόσφαιρο κυριαρχίας), όμως δούλεψε. Το ημίχρονο βγήκε με ΜΗΔΕΝ (αριθμός «0») φάσεις για τον ΠΑΟΚ, γεγονός που θα αποτελούσε επιτυχία ακόμη και σε άλλες εποχές. Πόσο μάλλον σε αυτή που ζούμε και... δεν το πιστεύουμε.
Η ΑΕΚ πήγε το παιχνίδι εκεί που ήθελε. Όμως αυτή τη φορά η γκίνια έκανε ένα... βήμα παραπάνω. Μέχρι σήμερα, αυτή η ομάδα έτρωγε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου. Τώρα δεν υπήρξε καν φάση. Το έφαγε στην πρώτη φορά που... η μπάλα κινήθηκε προς το τέρμα. Το έχω ξαναπεί. Αποδέχομαι το κλισέ ότι η τύχη βοηθά τους ικανούς, αλλά πιστεύω ακράδαντα στο... μουντ που έχει μια ομάδα. Και φέτος την ΑΕΚ ο Θεός την έχει ξεχάσει. Στην πιο δύσκολη στιγμή. Τώρα που τον έχει ανάγκη όσο ποτέ.
Δεν θα... άλλαζε η ιστορία αν η ΑΕΚ έπαιρνε το «Χ». Όμως, όσο σημαντικό θα ήταν για την ψυχολογία αυτών των παιδιών να έχουν νικήσει τον Αστέρα ή τον Άρη ή την Κέρκυρα (που θα μπορούσαν), άλλο τόσο θα ήταν να φύγουν με αποτέλεσμα από την Τούμπα. Είναι πολύ κρίσιμο κάποια στιγμή αυτή η ομάδα να βρει κάτι που θα της τονώσει την αυτοπεποίθηση. Γιατί όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να πειστούν αυτοί οι παίκτες πως ό,τι και να κάνουν, είτε παίξουν καλά είτε όχι, κάτι θα γίνει στο τέλος και θα χάσουν.
Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η ριμάδα η τύχη να τους χαμογελάσει. Να τη... θυμηθεί αυτή την ομάδα ο Θεός και να τη βοηθήσει να αποκτήσει την πίστη ότι μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Να μαζέψει βαθμούς. Μετά το διπλό της Κέρκυρας θα αρχίσουν σιγά σιγά να πείθονται και οι... άπιστοι ότι ο στόχος είναι να βρεθούν δύο ομάδες που θα τις βάλουμε από κάτω στη βαθμολογία, για να σωθούμε. Και για να κερδίσει αυτή τη μάχη, επιβάλλεται να αρχίσει άμεσα η ΑΕΚ να παίρνει σε κάθε ματς τουλάχιστον ότι της αξίζει...

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ

Δεν μας αξίζει αυτό το πράγμα
Είχε δίκιο ο Λίνεν στις δηλώσεις του: «Δεν μας αξίζει αυτή η ήττα». Το γενικεύω: Δεν αξίζει στην ΑΕΚ αυτή η θέση! Δεν είναι οι άλλοι καλύτεροι. Υπάρχουν πολλά χάλια στην ομάδα, συμφωνώ, αλλά καλύτεροι οι άλλοι δεν είναι. Στην ίδια μοίρα μπορεί, αλλά καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ δεν είναι ούτε η Κέρκυρα, ούτε ο Άρης, ούτε ο Λεβαδειακός, ούτε κι εγώ δεν ξέρω ποιος άλλος απ' όσους παλεύουν για την παραμονή. Κι όμως παίρνουν βαθμούς οι άλλοι θα μου πείτε. Συμφωνώ και αυτό είναι μόνο που με ανησυχεί περισσότερο. Αλλά ας βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά. Μπορεί η ΑΕΚ να αλλάξει το κλίμα. Είναι ικανή να πάει να κερδίσει την Κέρκυρα, για παράδειγμα στο νησί κι ας μην την κέρδισε στο ΟΑΚΑ.
Στα αποψινά και τα αγωνιστικά τώρα: Δεν μπορούσε η ΑΕΚ να πάει να παίξει επίθεση στην Τούμπα. Δύσκολο. Τακτικά ήταν καλή η ομάδα. Μέσα στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ, με παίκτες πιο έμπειρους που μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω με μία ατομική ενέργεια, δεν είχε σουτ προς την εστία σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Δεν γουστάρω να βλέπω την ΑΕΚ ταμπούρι, αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά... (ας είναι καλά τα... παλικάρια οι μέτοχοι και οι πρώην φωστήρες που πέρασαν από τα έδρανά της και την έφτασαν σε αυτό το σημείο).
Και εδώ συνεχίζω να φωνάζω γι' αυτά τα γαμ... τα στημένα. Τρία κόρνερ η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, κανένα ο ΠΑΟΚ και τα τρία κόρνερ έδιωξαν εύκολα οι αντίπαλοι αμυντικοί. To ίδιο συνέβη και στην επανάληψη στα δύο, αν δεν κάνω λάθος, κόρνερ που κέρδισε η ομάδα. Μέσα στα πολλά που πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ μπροστά, είναι αυτό το πράγμα. Τα στημένα. Η ΑΕΚ πρέπει να βρει τρόπο να φτάνει στα γκολ είτε από κόρνερ, είτε από φάουλ, από τη στιγμή που δεν μπορεί αλλιώς.
Και ας το γράψω κι εγώ: πρώτη φάση ένα γκολ. Δεν ακολούθησε τον Αθανασιάδη (τον καλύτερο φορ του πρωταθλήματος, μαζί με τον Τζιμπούρ) ο Γιάγκο και το έκανε γκολ. Μία φάση είχε το... ελεύθερο ο Αθανασιάδης και το έβαλε. Στοιχεία σπουδαίου επιθετικού.
Είμαστε σε μία πρωτοφανή κατάσταση. Είναι κάτι το πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε. Επιμένω: η ΑΕΚ έχει παίκτες με ταλέντο. Το μεγάλο και τεράστιο πρόβλημα είναι πως μπήκαν όλοι μαζί, ξαφνικά να κατεβάσουν... ενδεκάδα και να φορέσουν αυτή την τεράστια φανέλα. Θέλει τεράστια ψυχραιμία, διότι με πανικό δεν θα βγει τίποτα. Όσο περνά ο καιρός βέβαια και δεν ξεκολλάμε από εκεί
κάτω το βάρος θα γίνεται τεράστιο. Γι' αυτό νίκη και μόνο νίκη την Κυριακή με τον Πλατανιά. Και κάποια στιγμή ρε Θεούλη, κοίτα μας και λίγο.


ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ
Η ΑΕΚ έχει (επιτέλους) προπονητή

Το ματς στην Τούμπα για 50 λεπτά πήγαινε ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει ο Λίνεν όλη την εβδομάδα. Απέναντι σε μια καλύτερη και πιο «γεμάτη» ομάδα, η ΑΕΚ βρήκε το σύστημα που της ταίριαζε στην Τούμπα σύμφωνα με τους παίκτες που έχει και ο Γερμανός παρουσίασε επιτέλους μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και έπαιζε με αποκλειστικό στόχο να κάνει ότι ανέφερε αυτό.
Άμυνα όλοι μαζί με διπλή ζώνη μπροστά από τον Αραμπατζή, γρήγορες και εύκολες πάσες με στόχο τον Κατίδη και τον Φούντα στην κόντρα. Απλά πράγματα. Το πρώτο έγινε, το δεύτερο όχι σε τέτοιο βαθμό που θα απειλούσε τον ΠΑΟΚ.
Μια στιγμή ολιγωρίας (θα ερχόταν σίγουρα στο 90λεπτο) και η πρώτη φάση του ΠΑΟΚ έγινε γκολ.

Η τύχη φέτος έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη σε αυτήν την ομάδα... Ο Κοντοές (εκτός αγώνα και χθες, άφηνε την θέση του συνεχώς) έδωσε στον Ετό μέτρα για να σεντράρει άνετα, ο Γιάγκο δεν μπήκε δυνατά στην φάση και άφησε τον Αθανασιάδη να πάρει την κεφαλιά και ο Αραμπατζής έμεινε άγαλμα... Τρεις παίκτες της ΑΕΚ που δεν αντέδρασαν σωστά και έτσι μπήκε το γκολ που έκανε την διαφορά χθες. Θεωρώ ότι από χθες κρατάμε στα θετικά την πολύ καλή παρουσία των τριών χαφ (Κορδέρο - Φέτση, Φούντα) και της δεξιάς πλευράς (Αρκούδας - Β.Βλάχος). Αυτοί οι πέντε δεν πρέπει να αλλάξουν θέση επουδενί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Το ματς της Τούμπας πάει τελείωσε και η ΑΕΚ οφείλει να κοιτάξει το επόμενο.
Μόλις έφευγα από την Τούμπα, ένιωσα περισσότερο αισιόδοξος από ποτέ.

Γιατί ξέρω ότι είδα για πρώτη φορά φέτος μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο και τα πήγε αρκετά καλά. Γιατί ξέρω ότι μπήκε με πλάνο στο γήπεδο και από το 1' μέχρι και το 90' έκανε ότι έλεγε αυτό. Γιατί ξέρω ότι η ΑΕΚ για πρώτη φορά, χθες στην Τούμπα στην άκρη του πάγκου είχε κανονικό προπονητή... Και στα υπόλοιπα ματς πρωταθλήματος μέχρι τον Μάιο, θα υπάρχει ένας προπονητής που θα έχει στόχο, πλάνο και γνώση. Και από χθες βράδυ που η ΑΕΚ γνώρισε την 5η ήττα της σε επτά ματς, είμαι περισσότερο πεπεισμένος από ποτέ ότι η ΑΕΚ δεν θα κινδυνεύει στο φινάλε της χρονιάς.
Υ.Γ.: Έχω πάει τόσες φορές στην Θεσσαλονίκη, αλλά τόσους ΑΕΚτζήδες δεν είχα ξαναδεί ποτέ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002