Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

AIΣΙΟΔΟΞΟΣ Ο ΘΩΜΑΣ..

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Θωμάς Μαύρος, τονίζοντας πως το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής είναι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα.
«Είναι όλα ανοιχτά. Βλέπω όλα τα αποτελέσματα», τόνισε ο παλαίμαχος άσος και πρώην πρόεδρος της Ένωσης, μιλώντας στην «Ώρα των σπορ» και πρόσθεσε: «Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τίποτα».
Παράλληλα, ο Μαύρος δεν παρέλειψε να υποστηρίξει πως οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορούσαν αυτή τη στιγμή να είχαν 11 με 12 βαθμούς και να αναφερθεί μεταξύ άλλων στην πρώτη νίκη της σεζόν επί του Πλατανιά, στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, αλλά και τις προσπάθειες που έκανε ο ίδιος το καλοκαίρι για τη σωτηρία του συλλόγου.
Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην «Ώρα των σπορ»
Για τη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Πλατανιά:
«Αποφεύχθηκαν τα λάθη. Αν θυμάστε με τον Αστέρα Τρίπολης χάθηκαν βαθμοί από ένα λάθος. Το ίδιο και με τον Άρη. Με την Ξάνθη επίσης. Εκεί έπαιξε ρόλο και η ατυχία. Στην ΑΕΚ τα λάθη πληρώνονται περισσότερο από ό,τι σε κάθε άλλη ομάδα παγκοσμίως! Με τον Πλατανιά, όμως, αυτό αποφεύχθηκε».
Για το τι του άρεσε περισσότερο από το προχθεσινό ματς:
«Όπως είπα και πριν, αυτό που μου άρεσε είναι ότι αντιμετωπίστηκε το συγκεκριμένο ματς με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Που δεν έγινε το λάθος. Και δεν μιλώ μόνο για την άμυνα, αλλά και για την επίθεση. Πάρτε για παράδειγμα τον αγώνα με τον Αστέρα. Ο Γροντής θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».
Για το αν έχει παρατηρήσει κάποια αλλαγή:
«Δεν έχει υπάρξει κάποια μεγάλη αλλαγή. Είναι αλήθεια ότι η προσπάθεια είναι το ίδιο έντονη. Προσπαθούν όλοι να βρουν αυτοπεποίθηση και να σπρώξουν την ομάδα. Πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά στην ίδια και σε μεγαλύτερη ακόμα ένταση».
Για το αν η ΑΕΚ έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχει περισσότερους βαθμούς:
«Ασφαλώς. Όπως είπα και πριν στην ΑΕΚ τα λάθη πληρώνονται πολύ περισσότερο. Κοστίζουν περισσότερο. Κανονικά με την τωρινή απόδοση των παικτών η ομάδα θα έπρεπε να είχε 11 με 12 βαθμούς. Δεν είναι αυτή η αντικειμενική της θέση. Οπωσδήποτε έπρεπε να έχει περισσότερους βαθμούς. Όχι γιατί έπαιξε μπάλα, αλλά επειδή και οι αντίπαλοί της δεν ήταν φοβεροί. Είναι πολύ καλύτερη του Άρη, με τον Πανιώνιο έγινε μόνο μία φάση κ.ο.κ. Ακόμα και με τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει βαθμό».
Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί:
«Είναι όλα ανοιχτά. Βλέπω όλα τα αποτελέσματα. Αυτό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από αυτά τα παιδιά. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι τίποτα. Δεν είναι βουνό. Είναι ότι καλύτερο για έναν παίκτη. Το ποδόσφαιρο είναι να το θέλεις και να το αγαπάς. Εγώ δούλευα οκτώ ώρες την ημέρα! Ήμουν απολύτως αφοσιωμένος. Αυτό πρέπει να κάνουν και τα παιδιά».
Για τον κόσμο της Ένωσης:
«Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ειδική ψυχολογία. Θέλει καθαρότητα, θέλει ειλικρίνεια από αυτούς που την διοικούν. Είναι ο καλύτερος κόσμος που υπάρχει χωρίς να θέλω να μειώσω κανέναν. Είναι παθιασμένος με την ιδέα της ΑΕΚ. Έχουμε άλλη κουλτούρα. Φτάνει αυτή που την αντιπροσωπεύουν να είναι καθαροί και σωστοί».
Για την προσπάθειά του:
«Νιώθω απόλυτα δικαιωμένος με την προσπάθεια που κάναμε το καλοκαίρι. Ξέρω τι επιζητεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Βγήκα μπροστά σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, μία περίοδο όπου κανείς δεν είχε το σθένος να υπερασπιστεί την ομάδα. Η ομάδα σώθηκε. Δεν θα υπήρχε από τις 15 Ιουλίου αν δεν κάναμε κινήσεις. Ελπίζω τώρα να κινηθεί ο κ. Βιντιάδης και να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Είμαι περήφανος για τον κόσμο που άντεξε και συνεχίζει να παλεύει με τον τρόπο του, στο πλευρό της ομάδας»
Για το αν οι νεαροί παίκτες της ομάδας βρίσκονται κοντά στο να αποκτήσουν την ωριμότητα που απαιτείται για να φορούν τη φανέλα της:
«Δυστυχώς αυτό δεν το έχω δει ακόμη. Τους το έχει πει και κατ’ ιδίαν. Δεν πρέπει να κοιτάνε μόνο την μία όψη του νομίσματος. Δεν πρέπει να έχουν στο μυαλό τους μόνο το γεγονός ότι αυτή η φανέλα είναι βαριά. Θα πρέπει να δουν και την άλλη πλευρά, ότι δηλαδή αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία που μπορεί να τους δοθεί. Αυτό δεν το έχω δει και ευελπιστώ με την πάροδο του χρόνο να το δω. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της ομάδας. Περιμένουμε όλοι κάτι καλύτερο από Κυριακή προς Κυριακή. Απλώς πρέπει κάποιος να τους το βγάλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002