Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ..

Είχαμε καιρό να γελάσει το χειλάκι μας. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε από τον Έβαλντ Λίνεν όταν το έκοψε ποδαράτο αμέσως μετά την λήξη του αγώνα για την εξέδρα των οργανωμένων. Βλέποντας τον Λίνεν αμέσως μετά στην συνέντευξη τύπου συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος είχε αλλάξει δέκα χρώματα πριν οριστικοποιηθεί η νίκη... 

Πιστεύω ότι ο Λίνεν μπορεί να μαζέψει το αγωνιστικό χάλι που έχει δείξει μέχρι σήμερα η ομάδα. Δουλεύει πολύ και δουλεύει σοβαρά. Άποψη μου είναι πως αν  είσαι δουλευταράς και έχεις όρεξη για αυτό που κάνεις, αποκλείεται να μην τα πας καλά... Ο Λίνεν ήρθε σε μια ομάδα που έχει δύσκολο και αδούλευτο ρόστερ.  Το στοίχημα που έχει να αντιμετωπίσει μπροστά του είναι πραγματικά μεγάλο. Όμως ξημεροβραδιάζεται στα Σπάτα και προσπαθεί να λύσει γρίφους... Και φάνηκε ήδη ότι μπορεί να τα καταφέρει... Η εικόνα της ομάδας άλλωστε  διαφέρει από όλα όσα είχαμε δει μέχρι σήμερα. 

Από το πουθενά μας εμφάνισε αυτόν τον Φέτση που τον είχαμε για φούντο μέχρι πρότινος. Και τρίβαμε τα μάτια μας όλοι με τον νεαρό μέσο στον αγώνα με τον Πλατανιά. Με μπαλιές ακριβείας, αλλαγές παιχνιδιού, κατέβασμα της μπάλας και σωστά μαρκαρίσματα... Αυτός ο παίκτης αποκλείεται να έμαθε μπάλα χθες... Απλά βρήκε τον μάστορα του που κατάφερε να βγάλει τις δυνατότητες και τις αρετές του εντός αγωνιστικού χώρου.

Επαιξε και με τον Παπαδημητρίου. Τον πιστεύει ο Γερμανός. Δεν του βγήκε χθες... Ήταν ο μόνος αταίριαστος στο παιχνίδι. Δεν τρέχει όμως κάστανο... Ο πιτσιρικάς είναι παικτούρα και θα παίξει με τον Λίνεν.

Συγκλονιστική και αντρίκια (πάνω από όλα) ήταν η στάση του και στο θέμα του Φουρτάδο. Είναι εντελώς απαράδεκτο να αποδοκιμάζεται ένας παίκτης όταν η ομάδα παλεύει για τη νίκη και ο ίδιος προσπάθησε όπως όσο μπορούσε. Εκτός και αν ο κόσμος που αποδοκίμασε μπορεί να μετατρέψει τον Φουρτάδο σε Ετό και βρήκε το μαγικό κουμπί της μεταμόρφωσης... Δια της μεθόδου της αποδοκιμασίας. Τραγική επιλογή όλων όσοι αποδοκίμασαν τον ποδοσφαιριστή. Μπράβο στα παιδιά στο πέταλο που δεν ακολούθησαν την τραγική θα έλεγα συμπεριφορά των υπολοίπων. Είναι εύκολο να είσαι αραχτός στην εξέδρα και να έχεις απαιτήσεις, αλλά είναι τρομερά δύσκολο να προέρχεσαι από την ανύπαρκτη (αγωνιστικά) Παναχαϊκή του Κούγια και να παίρνεις φανέλα βασικού στην ΑΕΚ. Λίγος χρόνος ρε παιδιά; Λίγο μπας και καταφέρει και δείξει κάτι παραπάνω... Αν ήταν θα είχαμε κράξει και τον Κορδέρο από το λάθος του οποίου δεχτήκαμε το πρώτο γκολ στην Κρήτη (σε συνδυασμό με το λάθος του Κουτρουμπή) ενώ χτες θα τον αποθεώναμε (όπως έπρεπε...) γιατί ήταν αδιαμφισβήτητα ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Μπράβο λοιπόν στον Λίνεν που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, είπε ότι πιστεύει στον ποδοσφαιριστή και έδωσε ραντεβού για να τον δούμε στην πορεία... Και είμαι σίγουρος ότι ο Γερμανός θα κάνει ακόμη και τον Φουρτάδο να πετάει. θα του βγάλει το 200% των δυνατοτήτων του...

Νίκος Αγγελίδης, aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002