Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 12, 2012

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΛΙΝΕΝ..

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Έβαλντ Λίνεν παρουσιάζεται επίσημα από τη διοίκηση στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Παρακολουθήστε την παρουσίαση από το Onsports.
Ο Ανδρέας Δημητρέλος έκανε την παρουσίαση του Γερμανού τεχνικού, λέγοντας: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Έβαλντ στην ΑΕΚ. Τις τελευταίες δέκα μέρες ψάχναμε την καλύτερη δυνατή λυση, να γνωρίζει την κατάσταση στην ομάδα αλλά και την ιστορία της. Μετά από 10 μέρες καταλήξαμε στον κ. Λίνεν. Πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη λύση που μπορούσε να βρει η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή και μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Όλοι μαζί: διοίκηση και παίκτες και προπονητής θα δώσουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω για να ξεφύγει η ΑΕΚ από αυτή την αγωνιστική κατάσταση. Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά αποτελέσματα. Όλοι ξέρετε την ιστορία του Λίνεν. Ζητάω και από εσάς να του συμπαρασταθούμε όσο το δυνατόν γίνεται».
Στην συνέχεια ο Έβαλντ Λίνεν πήρε τον λόγο: ««Θέλω να ευχαριστήσω την εισαγωγή και την παρουσίαση. Χαίρομαι που είμαι εδώ. Έρχομαι σε μία δύσκολη στιγμή για την ΑΕΚ. Έρχομαι σε μία ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά, αλλά μένει να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό της ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα όμως είναι η ΑΕΚ: Με ιστορία και φανταστικούς οπαδούς. Θα παλέψουμε για να φέρουμε την ΑΕΚ μακροπρόθεσμα εκεί που της αξίζει».

Για την επιστροφή του στους πάγκους: «Ξεκουράστηκα για έναν χρόνο. Ημουν 18 χρόνια ποδοσφαιριστής και άλλα 18 προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό για μένα ότι μπορώ να βρεθώ ξανά σε ένα γήπεδο να δουλέψω και να διδάξω».

Για την εικόνα που έχει ως τώρα από την ΑΕΚ: «Εχω διακρίνει κάποια καλά στοιχεία. Εχω εντοπίσει τη δυσκολία στο σκοράρισμα. Στα μέχρι τώρα παιχνίδια δεν υπήρχε ο δυνατός αντίπαλος και η ΑΕΚ είχε καλή κυκλοφορία, αλλά δεν μπορούσε να σκοράρει. Σε κανένα παιχνίδι δεν έχασε μεγάλο σκορ, ενώ είχε και δύο ισοπαλίες».

Για τα όσα είδε από τη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ: «Είμαι εδώ μιάμιση μέρα. Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσω να γνωρίσω την ομάδα. Λείπουν οι διεθνείς που δεν τους έχω δει ακόμα».
Για το πώς πρέπει να περιμένουμε τη νέα ομάδα: «Οι δημοσιογράφοι δεν έχετε υπομονή για το αποτέλεσμα. Τα επόμενα τέσσερα ματς είναι δύσκολα και ενδεχομένως να μην έρθουν καλά αποτελέσματα. Η ομάδα έχει νέους παίκτες και δεν μπορεί να κριθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα αγωνιστούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ έχοντας το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά και να παίξουμε έξυπνα κόντρα στην επίθεση. Σκοπός είναι να μεταφέρω τις ιδέες μου στην ομάδα».
Για την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ: «Εχεις πίεση όταν αγωνίζεσαι στην ΑΕΚ. Το ιδανικό είναι να μην υπάρχει, όμως όταν παίζεις μόνο με έντεκα ταλέντα δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το θέμα είναι οι έμπειροι να βοηθούς τους νέους να καταλάβουν που παίζουν. Χρειάζεται χρόνος αν και ξέρω πως δεν υπάρχει. Πρέπει να δουλέψουμε και να καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Αυτό συμβαίνει ακόμα κι όταν δεν υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα. Πάρτε για παράδειγμα την Τσέλσι, που αν και δεν είχε την πιο ποιοτική ομάδα, κατάφερε να πάρει το Champions League».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι της Ένωσης: «Στόχος, προφανώς, είναι να φύγουμε από την τελευταία θέση. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον πρώτο γύρο. Πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας όμως κι όχι τους άλλους. Δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε με το που θα τερματίσουμε στο τέλος. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα».

Για το πώς αποφάσισε τελικά να δεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ: «Αν εμφανιζόταν κάποια ομάδα σε άλλη χώρα, με 22 νέους ποδοσφαιριστές και στην τελευταία θέση της βαθμολογίας δεν θα δεχόμουν. Ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα και ποια είναι η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι κάτι το ιδιαίτερο. Είναι μεγάλη ομάδα. Την ξέρω. Έπρεπε να είχε πάρει και το πρωτάθλημα το 2008. Το άξιζε 100%, αλλά δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Μίλησα με τον πρόεδρο και είδα σοβαρότητα. Θα ήθελα το ΟΑΚΑ να είναι γεμάτο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002