Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Οκτωβρίου 19, 2012

ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ !!

Για όλα τα θέματα που απασχολούν την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα μίλησε ο Ανδρέας Δημητρέλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στον NovaΣΠΟΡ FM και αναφέρθηκε στο ζήτημα των υποψήφιων επενδυτών, στην πρόσληψη του Έβαλντ Λίνεν στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης, αλλά και στο ενδιαφέρον για τον Κώστα Κατσουράνη, για το οποίο προσπάθησε να ρίξει τους τόνους λόγω του... timing.
Για την συμπλήρωση δύο μηνών από την εκδήλωση του ενδιαφέροντος Βιντιάδη-Χάρις: «Αυτά τα πράγματα θέλουν υπομονή και δεν γίνονται βιαστικά. Είναι αλήθεια ότι η ιστορία κρατάει τώρα δύο μήνες, όμως σε λίγο καιρό θα φανεί αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα. Δεν θέλω να κάνω προβλέψεις. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε πιο συγκεκριμένοι για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα».
Για τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία της ΠΑΕ: «Είναι σχετικό το πόσο μας βγάζουν τα χρήματα που έχουμε. Είναι θέμα συζητήσεων και συμβιβασμών που μπορούμε να κάνουμε σε όσους χρωστάμε χρήματα. Η επάρκεια, πάντως, δεν είναι μεγάλη. Αν δεν αποφασιστεί ο τρόπος με τον οποίο θα μπουν οι επενδυτές στην ΑΜΚ, το πότε, το πώς και αν. Θα μου δώσουν πέντε δραχμές και δεν θα μου κάνουν τίποτα».
Για τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί με τον Κώστα Κατσουράνη: «Με έχουν ρωτήσει αρκετές φορές αυτή την εβδομάδα. Ο Κατσουράνης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Θα ενδιέφερε την ΑΕΚ ένα τέτοιος παίκτης. Θα ήταν ατόπημα, όμως, να συζητάει ένα θέμα Κατσουράνη. Δεν μπορεί αν οφείλει σε νυν και παλιούς παίκτες και να συζητάει για μεταγραφές. Δεν είναι ηθικό κάτι τέτοιο. Δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση από την πλευρά της διοίκησης προς τον Κώστα. Ειδικά με τους περιορισμούς που έχουμε, να αγοράσουμε μόνο έναν παίκτη και Έλληνα. Όμως τα δεδομένα δεν είναι σύμμαχος μίας τέτοιας προσπάθειας. Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Βιντιάδη, αφού δεν ξέρουμε πώς θα επενδύσουν στην ομάδα. Αυτό θα ήταν καλύτερο να ερωτηθούν οι επενδυτές μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία».
Για τη συνεργασία με τον Έβαλντ Λίνεν: «Είναι πολύ καλή. Έχουμε κάνει πολύ καλή επιλογή. Δουλεύει πάρα πολλές ώρες και στόχος του είναι η πειθαρχία στο αγωνιστικό τμήμα. Εκείνο που τον δυσκόλεψε ήταν ο καταρτισμός των παικτών σε διάφορες θέσεις και η ποιότητα των παικτών που υπήρχαν. Δεν του άρεσε ότι είχαμε στην ομάδα 35 παίκτες και, δεύτερον, υπήρχαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές σε κάποιες θέσεις και σε άλλες δεν υπήρχαν καθόλου».
Για την επιμονή που έδειξε η Ένωση στην υπόθεση του Κονσεϊσάο: «Από τη στιγμή της απομάκρυνσης του Βαγγέλη (Βλάχου) μέχρι τη συμφωνία με τον Λίνεν πέρασαν δέκα μέρες. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να δοθεί έμφαση στην ελληνική αγορά και ξεχώρισαν οι περιπτώσεις του Δέλλας και του Αναστασιάδη, ενώ οι επόμενες λύσεις ήταν ο Κονσεϊσάο και ο Λίνεν. Έπρεπε να ξέρουμε αν μπορεί ο Κονσεϊσάο για να μπορέσουμε να διαλέξουμε ποιον από τους δύο θα επιλέξουμε για τον πάγκο της ομάδας. Είχαμε την απάντηση του κ. Λίνεν και καθυστερήσαμε για να δούμε τι θέλει ο Κονσεϊσάο».
Για το αν η διοίκηση είχε τη δυνατότητα να πληρώσει για τον Κονσεϊσάο: «Είχαμε αποφασίσει ότι θα έχουμε ένα συγκεκριμένο μπάτζετ για την περίπτωση του προπονητή. Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν από τις 500.000 ευρώ, όμως εμείς δεν μπορούσαμε να τις δώσουμε. Και για τους δύο τα οικονομικά δεδομένα ήταν τα ίδια και στη συνέχεια υπολογίσαμε το αγωνιστικό μπάτζετ ή τα χρήματα που χρειάζεται το προπονητικό τιμ που έχουμε ήδη στην ομάδα. Ξέραμε ότι ο προϋπολογισμός του προπονητικού τιμ ξεπέρασε τις αρχικές σημειώσεις. Ήταν ένας συγκεκριμένος αρχικός προϋπολογισμός και ξεπεράστηκε για μερικές χιλιάδες ευρώ. Το έχω πει ότι το προπονητικό τιμ ήταν 100.000 ευρώ πιο πάνω σε σχέση με το αρχικό πλάνο και την επιλογή δεν την έκανα εγώ. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε προπονητή και έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και μακάρι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον ΠΑΟΚ».
Για την απομάκρυνση του Βλάχου: «Εμείς για να προχωρήσουμε τις συζητήσεις έπρεπε να λύσουμε τη συνεργασία που είχαμε με τον Βλάχο. Όταν προσεγγίσαμε τον κ. Αναστασιάδη έθεσε ως προϋπόθεση να είναι ελεύθερος ο πάγκος της ομάδας. Συμφωνώ ότι εκείνη η επιλογή μπορεί να ήταν λάθος, όμως αυτό αποφασίσαμε εκείνη τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002