Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2012

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ !!

Μια ΑΕΚ να την πιεις στο ποτήρι, κατάφερε να νικήσει την ομάδα φαβορί, Καλέ μέσα στο κατάμεστο γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ένωση έδειξε μεγάλη ψυχή και πάθος και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φόρες, ξέθαψε τα ψυχικά αποθέματα, κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει το ματς στο τάι μπρέικ ξεκινώντας με νίκη τις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, κάνοντας παράλληλα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του CEV CUP. Νίκη και στην Γαλλία θέλει η ομάδα του Αποστόλου Οικονόμου στη ρεβάνς της αναμέτρησης την επόμενη εβδομάδα.
Το ματς
Εξαιρετικό το ξεκίνημα που πραγματοποίησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ απέναντι στην Καλέ. Τα κορίτσια κατάφεραν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο τις αδυναμίες που παρουσίασαν οι Γαλλίδες και μάλιστα πήραν προβάδισμα ακόμα και με τρεις πόντους (8-5). Στην συνέχεια όμως, οι φιλοξενούμενες
κατάφεραν να βελτιώσουν το σερβίς τους από την στιγμή που η Ένωση έδειξε να υστερεί σε κάποια σημεία στην υποδοχή. Έτσι ισοφάρισαν και στην συνέχεια πήραν προβάδισμα τριών πόντων (23-20) με αποτέλεσμα να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ.
Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο σετ να ισοφαρίσει, αφού φάνηκε πως η αντίπαλός της δεν ήταν και τόσο φορμαρισμένη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα με τις οδηγίες του Απόστολου Οικονόμου τα κορίτσια να έχουν εξαιρετική ψυχολογία και με ψυχραιμία στις κρίσιμες φάσεις να πηγαίνουν το παιχνίδι πόντο πόντο (15-15). Όμως φάνηκε πως η ΑΕΚ είχε περισσότερα ψυχικά αποθέματα, αλλά και πάθος, αφού έφτασε στην ισοφάριση, μετά από πολύ αγώνα (25-19).
Η συνέχεια ήταν αρκετά δύσκολη, αφού η Καλέ κατάφερε να πάρει ένα γρήγορο προβάδισμα και να το διατηρεί μέχρι και το 12-7. Αυτό δεν έμεινε ίδιο και στην συνέχεια με τα κορίτσια της ΑΕΚ να δείχνουν ικανά να κάνουν το 2-1 στα σετ, μειώνοντας στους τρεις (16-19) ή ακόμα και στον πόντο (19-20). Όμως κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία της στέρησαν την δυνατότητα να πάρει το προβάδισμα και πάρα το 23-23 που έδωσε ελπίδες σε παίκτριες, τεχνικό τιμ και κόσμο, δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια και η ομάδα της Γαλλίας να παίρνει κεφάλι στο σκορ (2-1).
Αρκετά καλό το ξεκίνημα της Ένωσης στο τέταρτο σετ, αφού με το ξεκίνημα η Ένωση πήρε προβάδισμα τριών πόντων (8-5) και έδειξε ίδιο πρόσωπο και στην συνέχεια (12-5), με την Καλέ και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ να μην μπορεί να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία τα ψυχωμένα κορίτσια και τον κόσμο τους. Οι «κιτρινόμαυρες» είχαν τον πρώτο λόγο και έφταναν εύκολα στο σκοράρισμα σαν σε προπόνηση με αποτέλεσμα να κάνουν το 25-12 και να φέρουν ματς στην ισοπαλία (2-2 σετ) και να τα παίξουν όλα για όλα στο τάι μπρέικ.
Στο τάι μπρέικ η ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Καλέ και με ψυχή Πρωταθλήτριας, αλλά και τον κόσμο που είχε ζητήσει ασφυκτικά το γήπεδο, να ζητά τη νίκη κατάφερε από το ξεκίνημα να πάρει προβάδισμα και να δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Έτσι το 3-1 έγινε εύκολα 11-7 και τα κορίτσια έδειξαν να πιστεύουν ακόμα περισσότερο. Έτσι όπως είναι λογικό η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 3-2 σετ και πάει στη Γαλλία για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV CUP.

Τα σετ:20-25, 25-19, 23-25, 25-12, 15-9.
AEK:Ρόγκα,Τσοχατζή,Τσίμα,Τοτσίδου,Ζόρζου,Βλαβιανού,Γκούζου,Κις,Τζανακάκη,Μποροβίντσεκ,Παπαγεωργίου,Παπαφωτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002