Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 21, 2012

ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχουμε. Οσο μπορούμε. Η φάρσα της ιστορίας συνεχίζεται και άλλη μια αγωνιστική πέρασε χωρίς πόντο. Το ότι ήταν στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ η ήττα διαφέρει μόνο στο ότι δεν μπαίνει με το «καλημέρα» στην αμφισβήτηση ο Λίνεν. Παρεμπιπτόντως μακάρι να διαψευστώ αλλά πιστεύω πως φέτος η ΑΕΚ θα αλλάξει πολλούς προπονητές. Ειλικρινά το γράφω χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τον Λίνεν που έκανε το καλύτερο που μπορούσε στο ντεμπούτο του. Απλά είναι σίγουρο πως κι άλλες φορές μέσα στην χρονιά θα πρέπει οπωσδηποτε να αλλάξει κάτι και δυστυχώς δεν βλέπω κάτι άλλο. Βέβαια αν μέσα στο επόμενο 15ημερο δεν αλλάξει η ιδιοκτησία δεν βλέπω να τελειώνουμε το πρωτάθλημα  οπότε όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Εκανε ότι μπορούσε ο Λίνεν λοιπόν και νομίζω δικαιώθηκε και για την αγωνιστική τακτική και για τις επιλογές του. Το μόνο που με χαλάει είναι να βλέπω δίπλα του τον βοηθό του Βλάχου που αποδείχτηκε και λίγος εκτός των άλλων. Σε αυτό όμως νομίζω πως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Δημητρέλος που ανακοίνωσε το βράδυ του αγώνα την απόλυση του Παπαδόπουλου,  μαζί με τον Νλάχο, όλο το τιμ και τον Χρήστο Κωστή, στον επόμενο αγώνα ήταν ο Παπαδόπουλος ήτν πρώτος προπονητής και μετά με την δικαιολογία της... αποζημίωσης (έλεος) ουσιαστικά τον επέβαλε στον Λίνεν όπως και τον Πήδουλα. Κι έτσι οι παίκτες βλέπουν τις ίδιες φάτσες με τις οποίες έκαναν το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της ΑΕΚ και παράλληλα το χειρότερο από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ.
@ Η ομάδα λοιπόν ήταν καλά στημένη αλλά δεν σημαίνει πως με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να κάνει κάτι παραπάνω από αξιοπρεπείς ήττες ή ισοπαλίες. Mόνο αν ολοκληρωθεί το σχέδιο και προβλέπει συγκεκριμένους τρόπους αντεπίθεσης και βέβαια εκμετάλευσης των στημένων φάσεων, που πάνε στράφι, θα μπορεί η ομάδα να πει πως βρήκε ένα τρόπο παιχνιδιού έστω και για τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Χθες εκμεταλεύτηκε και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ παρότι όλοι ήξεραν πως θα παίξει η ΑΕΚ παρουσιάστηκε τελείως ανέτοιμος χάρη στην ανασφάλεια του Δώνη που χτύπησε κόκκινο μετά από όσα πολύ φυσιολογικά είπε ο Σαββίδης για αυτόν.  Ο ΠΑΟΚ δεν είχε δουλέψει καθόλου το ματς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα γίνει το ίδιο και με άλλες ομάδες.  Αν όποιος έπαιζε σαν την ΑΕΚ χθες εξασφάλιζε πως ο αντίπαλος δεν θα του κάνει πάνω από δυο τελικές όλοι οι αδύναμοι έτσι θα έπαιζαν και δεν θα έχαναν ποτέ. Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Το χθεσινό ματς ήταν ειδική περίπτωση και ο Λίνεν το διαχειρίστηκε πολύ σωστά. Εκμεταλεύτηκε όμως και την ανικανότητα του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε να την είχε εκμεταλευτεί και επιθετικά, ακόμη κι έτσι, αν οι παίκτες που βρέθηκαν στις παραλίγο ευκαιρίες είχαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν πίστευαν πως μπορούν να βάλουν γκολ στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Η ομάδα ιδίως από την μέση και μπροστά χρειάζεται αυτοπεποίθηση. Χρειάζεται επειγόντως γκολ. Η ομάδα θέλει νίκες. Θέλει βαθμούς. Πεθαίνει για βαθμούς. Ηδη η τύχη της ΑΕΚ δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ και αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν δεν είσαι ψημένος σε αυτή την κατάσταση και παράλληλα είσαι και έθνος... ανάδελφον. Οι άλλοι άρχισαν τις... άλλαξε ο κολιές νωρίς νωρίς. Η ΑΕΚ μπορεί να περιμένει, όπως πάντα, μόνο από τον εαυτό της. Και αυτός ο εαυτός πρέπει να ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ.
@ Πλέον όλοι ξέρουν ποιος είναι ο στόχος. Το «ΑΕΚ είμαστε» μας τελείωσε. Δεν θα έπρεπε να υπάρξει καν αλλά ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Η ομάδα θέλει δουλειά στην προπόνηση αλλά και στην ψυχολογία. Προσωπικά δεν πιστεύω και τόσο πολύ στην ψυχολογία αλλά μόνο στο να μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο όμως φέτος είναι ειδική χρονιά. Δεν είναι μόνο οι εντολές του προπονητή να εκτελούνται. Πρέπει ο κάθε παίκτης να κάνει την προσωπική του υπέρβαση. Σαν κι αυτή που κανείς δεν έκανε στην φάση του γκολ που στοίχισε την ήττα.  Και ο Κοντοές και ο Λαγός και ο Γιάγκο και ο Αραμπατζής. Ενας αν έκανε την υπέρβαση θα μπορούσε η ΑΕΚ να φύγει με έναν ή τρεις πόντους από την Τούμπα.
@ Και μια και είπαμε για τον Αθανασιάδη που καθαρίζει για τον ΠΑΟΚ στα δύσκολα. Αυτοί είναι παίκτες παραγωγής ομάδας. Ο Αθανασιάδης αλλά και ο Σταφυλίδης και ο Κάτσε. Παίκτες που πήρε ο ΠΑΟΚ από παιδάκια και τους έκανε πραγματικά έτοιμους παίκτες. Παίκτες διαφοράς και όχι απλά ενδεκάδας. Κάθε σύγκριση με τις ακαδημίες της ΑΕΚ είναι θλιβερή. Οπως θλιβερή ήταν και η U20 του Μπατίστα χθες στην Θεσσαλονίκη  κατά τα άλλα κι αυτόν όπως και όλους από τις ακαδημίες τους μάρανε που δεν πήραν την ομάδα να την οδηγήσουν σε νίκη με την Κέρκυρα. Και μην πει κανείς πως η ΑΕΚ έβγαλε τον Παπασταθόπουλο γιατί ο Σωκράτης δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την Β ομάδα της ΑΕΚ. Ούτε μία! Ο Ταχτσίδης έγινε παίκτης στο Ναύπλιο, ήρθε στην ΑΕΚ αλλά όταν έφυγε, χωρίς να προσφέρει τίποτα, ήταν η ζωντανή απόδειξη του πως μια ομάδα  δεν μπορεί να διαχειριστεί ένα παιδί. Πήγε στην Ιταλία και έγινε άνθρωπος σε χρόνο ρεκόρ. Παίκτης ήταν και το δείχνει. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν βγάζει παίκτες κανονικούς. Η ΑΕΚ δεν έχει βγάλει τίποτα και φέτος που χρειάστηκε αναγκαστικά το βρήκε μπροστά της. Χθες στην ενδεκάδα ήταν μόνο ο Φούντας και ο Αραμπατζής που βέβαια είναι 10 χρόνια στην πρώτη ομάδα. Ενώ ήταν δύο παίκτες από την Καλλιθέα, ένας από τα αζήτητα του ΠΑΟ, ένας από την U20 του Αρη κι άλλος ένας που μπήκε αλλαγή κ.τ.λ. Συγνώμη που ασχολούμαι τέτοια μέρα και με την ΑΕΚ σε τόσο δύσκολη εποχή με τις ακαδημίες αλλά είναι το μαράζι μου αυτό το φιάσκο παρότι έπεσαν λεφτά. Πολλά περισσότερα από όσα στον ΠΑΟΚ. Βέβαια ο ΠΑΟΚ έχει συστεγάσει όλα τα τμήματα του εδώ και χρόνια ενώ η γάτα ο Νοτιάς έδωσε τα δεκαπλάσια λεφτά, τα οποία φορτώθηκε να αποπληρώσει η ΑΕΚ μέσω των ενοικίων κι ας μην την ρώτησε κανείς όταν έγινε η αγορά, και οι ακαδημίες της παραμένουν τσιγκάνοι παρακαλώντας δεξιά κι αριστερά για χώρους. Ετσι σε συνδυασμό και με την καθυστέρηση στις πληρωμές όλοι οι ανίκανοι βρίσκουν την εύκολη δικαιολογία. Και αντί να ντρέπονται κάθονται και τσακώνονται και μεταξύ τους. Για αυτό λέμε πως στα Σπάτα δεν πρέπει να μείνει ούτε... σκόνη αν, πρώτα ο Θεός, αλλάξουν τα πράγματα.  Πάνω από όλα βέβαια πρέπει να αρχίσουν οι νίκες. Ερχεται ο Πλατανιάς. Είναι άλλος ένας τελικός. Πρέπει να είμαστε εκεί. Οσοι μπορούμε περισσότεροι. Γιατί πλέον όλοι ξέρουμε τι παίζεται φέτος. Και είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002