Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Τρίτη, Οκτωβρίου 16, 2012

ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Πολλοί έχουν υποτιμήσει αυτό που είχαμε πει από την πρώτη μέρα, ότι δηλαδή ο Λίνεν έχει μεγάλη επικοινωνιακή ικανότητα πρώτα με τους παίκτες του, ιδίως τους νεαρούς, και μετά με τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς της ομάδας στην οποία εργάζεται. Η επικοινωνία και η πειθώ είναι παρεξηγημένες στην Ελλάδα γιατί σχεδόν πάντα στο μυαλό των ανθρώπων συνδέονται με την λέξη «σότο». Δεν είναι όμως πάντα έτσι και δεν εννοώ κάτι τέτοιο όταν μιλάω για το επικοινωνιακό χάρισμα του Λίνεν. Δεν λέω ότι ο άνθρωπος θα κοροϊδέψει αλλά ότι θα πείσει.
@ Ηδη είναι φανερή η προσπάθεια του να πείσει τους παίκτες του πως πρέπει να αλλάξουν την προσέγγιση τους στο παιχνίδι. Για τον λόγο αυτό δεν δίστασε να τους δείξει στην πράξη το πρόβλημα που έχουν παίζοντας με ρίσκο και πιέζοντας ψηλά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με το Αιγάλεω. Ακόμη και με μία τόσο αδύναμη ομάδα απέναντι η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στην αμυντική αντιμετώπιση προβλημάτων που προέκυψαν.
@ Για τον λόγο αυτό ο Γερμανός το άλλαξε στο δεύτερο, αφού είχε κάνει την... δουλειά του, και στο τέλος ανέλαβε και την ευθύνη για την προσέγγιση παιχνιδιού του πρώτου ημιχρόνου λέγοντας πως έκανε λάθος. Σε συνδυασμό με τα όσα έχει πει στα παιδιά τις λίγες μέρες που είναι στην ΑΕΚ ήδη έχει πείσει πως ο δρόμος της υπομονής, της αναμονής, της καλύτερης οργάνωσης στο δικό μας μισό του γηπέδου, παρότι προς τιμήν του είπε πως η ΑΕΚ είχε καλή αμυντική λειτουργία παρά τα γκολ που έχει φάει και... δεν είπε πως έφταιγε σε πολλά ματς η προσέγγιση του παιχνιδιού, είναι ο μοναδικός που μπορεί σε αυτή την φάση να ακολουθήσει η ΑΕΚ. Σύμμαχος του βέβαια τα αποτελέσματα των πρώτων έξι αγωνιστικών που εκτός από την ατυχία, την αδυναμία και τα ατομικά λάθη είχαν να κάνουν σε ένα βαθμό και με το «ΑΕΚ είμαστε».
@ Δεν αλλάζω όμως άποψη για τον αγώνα με τον ΑΡΗ, κι ας βολεύει τώρα, και επιμένω πως για την ισοφάριση δεν φταίει το ότι η ΑΕΚ δεν μαζεύτηκε πίσω να περιμένει. Θα ήταν λάθος έναν ανύπαρκτο αντίπαλο να τον φέρει στην περιοχή σου εθελοντικά και βέβαια δεν ξεχνάω πως όταν κάνει το απρόσμενο λάθος ο Κατίδης πίσω του βρίσκονται πέντε παίκτες.
@ Σε γενικές γραμμές όμως η ομάδα, που σίγουρα στα τρία πρώτα ματς ήταν καλύτερη από ότι περιμέναμε και πήρε λιγότερα από όσα άξιζε, χρειάζεται περισσότερο μυαλό. Κι όπως πάντα λέει ο μεγάλος Φερνάντο Σάντος πρώτα πρέπει να μην χάνει και μετά αν μπορείς να νικάς. Νομίζω πως σε αυτό τον δρόμο θα μπει η ΑΕΚ και το γεγονός πως απέναντι είναι δυνατοί αντίπαλοι στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες της επόμενης τετράδας θα βοηθήσει ώστε η αλλαγή προσέγγισης να γίνει πιο εύκολα και γρήγορα.  Εχω πάντα στο μυαλό μου πως ότι κι αν άλλαξε, ότι κι αν αλλάξει, εύχομαι σύντομα, φέτος και μόνο φέτος ο στόχος είναι ένας. Να τερματίσει η ΑΕΚ πάνω από τουλάχιστον δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.
@ Αυτά. Οσο για τον Κώστα Μανωλά νομίζω πως έχει καταφέρει πλέον να πείσει και τον τελευταίο οπαδό της νέας του ομάδας πως όσο κι αν είναι το ταλέντο του θα είναι πάντα λιγότερο από την αστειότητα της προσωπικότητας του. Δεν κερδίζονται έτσι οι οπαδοί μιας νέας ομάδας από παίκτες που έχουν ταυτιστεί με αντίπαλο λόγω προσφοράς ή σκέτου ονόματος όπως συμβαίνει με τον Κωστάκη. Το έχει δει και θα το δει και στο μέλλον πως τα αποτελέσματα είναι τα αντίθετα κι ας τον έχει πάρει ο Ευάγελος υπό την προστασία του. Οσο για εμάς. Εχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα και προβλήματα από το να ασχολούμαστε με τον Κωστάκη και την... ολυμπιακοφροσύνη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002