Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 29, 2012

TA ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ..

@ Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Μια εβδομάδα σίγουρα καλύτερη. Να αρχίσω με ένα μεγάλο, ένα τεράστιο μπράβο σε αυτόν που κάνει την μεγαλύτερη διαφορά. Τον λαό της ΑΕΚ. Εναν λαό που βλέπει μια ομάδα που ποτέ δεν έχει ξαναδεί και μακάρι να μην το κάνει στο μέλλον, μια ομάδα που μόνο οι φανέλες σε κάνουν να αναγνωρίσεις πως είναι η μεγάλη ΑΕΚ... Κι όμως... Η συμπαράσταση και η στήριξη από την πρώτη αγωνιστική είναι απίστευτη. Εφτασε όγδοη αγωνιστική για να δούμε την πρώτη νίκη κι όμως όποιος ήταν και χθες στο γήπεδο θα νόμιζε πως η ΑΕΚ πάει όπως πάντα για πρωτάθλημα και πως τα παιδιά που παίζουν είναι οι παικταράδες που είχαμε πάντα. Αυτοί οι 10.000+ που δίνουν το παρόν σε όλα τα εντός έδρας ματς, τα παιδιά που πήγαν στην Ξάνθη κι αυτοί που θα έρθουν από εδώ και πέρα στο ΟΑΚΑ είναι οι πρώτοι παίκτες της ομάδας. Οι πρώτοι κι οι καλύτεροι. Και ιδίως τα παιδιά στο πέταλο που δίνουν τον ρυθμό σε κάθε αγώνα, που μένουν εκεί πιστοί δίπλα στα παιδιά μας από το 1 μέχρι το 90 ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και βέβαια από το θέαμα που βλέπουν και την αξία των παικτών που υποστηρίζουν. Αρκεί που φοράνε την ιερή φανέλα. Που φέτος περνάει την μεγαλύτερη δοκιμασία και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να αντέξουμε.
@ Πάμε στο παιχνίδι. Ξεκινάω με τα απλά. Ηταν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ένα πολύτιμο τρίποντο που έδωσε την μεγάλη ανάσα που χρειαζόταν η ομάδα. Ηταν ένα παιχνίδι που όσες παραμέτρους κι αν είχε κρίθηκε από την ΜΙΑ μεγάλη ενέργεια. Την μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ έμπνευση. Μπορεί, για μένα,  να ήταν ο Κορδέρο ο καλύτερος παίκτης χθες αλλά ο Ρότζερ πήρε το παιχνίδι. Ο Φούντας έκανε την εκτέλεση, δεν θέλω να τον μειώσω, αλλά ήταν σαν ένα πέναλτι. Ηταν η τέλεια ενέργεια και η τέλεια πάσα του Βραζιλιάνου. Και βέβαια μου άρεσε πάρα πολύ κι ο πανηγυρισμός του Ρότζερ. Το ξέσπασμα του. Αν ο Φούντας δεν ήταν 17 χρονών θα έλεγα πως δεν είναι δυνατόν να βάζεις τέτοιο κρίσιμο γκολ και να κάνεις... καρδούλα. Ομως είναι πιτσιρικάς και μπορεί να χαίρεται με όποιον τρόπο γουστάρει. Ιδίως όταν βάζει ένα τόσο κρίσιμο γκολ. Ας βάλει κι άλλα κι ας φιλάει και... βέρα. Αχαχαχα. Οταν νικάς όλα ωραία είναι.
@ Επειδή ποτέ δεν μου αρέσει να κρίνω μόνο εκ του αποτελέσματος, μπορεί αυτό να μετράει πάνω από όλα στο ποδόσφαιρο αλλά δεν καθορίζει και αυτό που βλέπουν τα μάτια, πρέπει να γράψω πως κατά την γνώμη μου και με την Τρίπολη και με τον Αρη η ΑΕΚ έπαιξε μάλλον καλύτερα τουλάχιστον στο κομμάτι από την μέση και μπροστά αλλά και στο ρυθμό σε σχέση με χθες. Ομως η χθεσινή ομάδα χωρίς να είναι καλύτερη σε απόδοση ή σε τακτική είχε πολύ πιο ορθολογιστική προσέγγιση του αγώνα. Ηταν πιο σίγουρη, πιο σταθερή, πιο σοβαρή, πιο υπομονετική και βέβαια χωρίς το συνηθισμένο αμυντικό λάθος που σε τόσα παιχνίδια της στοίχισε βαθμούς. Ιδίως στα δύο παιχνίδια που προανέφερα από καθαρά προσωπικά λάθη χάθηκαν το λιγότερο τρεις βαθμοί.
@ Από την πρώτη μέρα του Λίνεν είχαμε πει πως στο κομμάτι της επικοινωνίας τόσο με τους παίκτες όσο και γενικότερα ο Γερμανός έχει τεράστια διαφορά όχι μόνο από τον Βλάχο αλλά και από όλους σχεδόν τους προπονητές που δουλεύουν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο. Και αυτό προσόν το θεωρώ πολύ σημαντικό ειδικά στις σημερινές συνθήκες της ΑΕΚ. Ολα τα παιδιά έδειχνα πιο σίγουρα και με πολύ λιγότερες αυξομειώσεις, ψυχολογικές και αγωνιστικές,  μέσα στο παιχνίδι πράγμα που το θεωρώ επίτευγμα του Γερμανού.
@ Οσον αφορά τις επιλογές η έμπνευση Παπαδημητρίου όπως ήταν αναμενόμενο δεν βγήκε, ο Φούντας από την άλλη πλευρά με εξαίρεση το γκολ ήταν κι αυτός ακίνδυνος και ο Φουρτάδο ήταν πάλι ανύπαρκτος.  Βέβαια δεν πήρε ούτε μισή πάσα και δεν θα τον κατηγορούσα αν έδειχνε κι αυτός το πάθος που έδειξαν όλοι οι άλλοι αλλά και ο Παυλής στα λίγα λεπτά που έπαιξε  παρότι κι αυτός δεν απασχόλησε καν την άμυνα του Πλατανιά.  Με τρεις ακίνδυνους επιθετικούς ήταν φυσιολογικό η ΑΕΚ να κάνει μόνο δύο ευκαιρίες και ευτυχώς ήταν τόσο τέλεια η ενέργεια του Ρότζερ που η μία από τις δύο αρκούσε. Στο κέντρο ο Κορδέρο ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λαγός προσπάθησε αλλά ιδίως σε αυτή την ομάδα περιμένεις να κάνει και λίγη διαφορά και ο Φέτσης μπορεί να είναι καλύτερος του Ρίκα και να μπορεί να δώσει καλύτερη μακρινή μπαλιά από τον Γιάγκο όμως δεν σημαίνει πως η ΑΕΚ βρήκε αμυντικό χαφ. Ετσι όπως είναι πάντως η ομάδα πιστεύω πως θα πάρει κι άλλες συμμετοχές και ελπίζω, πρώτα ο Θεός, από τον Γενάρη να έχει η ΑΕΚ ένα κανονικό αμυντικό χαφ μεγαλύτερης αξίας και εμπειρίας γιατί αυτή η θέση είναι πρόβλημα. Εκεί και στα άκρα της επίθεσης χρειάζεται η ομάδα την μεγαλύτερη ενίσχυση. Μιλάω για τον Ιανουάριο γιατί το καλοκαίρι αν έχουν πάει όλα καλά στο ιδιοκτησιακό θα χρειαστούν πολλά περισσότερα. Μέχρι τότε το πιθανότερο είναι να βλέπουμε αυτή την ενδεκάδα με ένα άλλο χαφ βέβαια στην θέση του Λαγού και τον Λαγό αριστερά στην θέση του Παπαδημητρίου. Και το 4-2-3-1 είναι σίγουρο πως θα το ξαναδούμε με τον Κοντρέρο δίπλα στον Φέτση π.χ και τον Ρότζερ ελεύθερο πίσω από τον σέντερ φορ που πιστεύω πως στα δύο ντέρμπι μάλλον θα είναι ο Κατσικοκέρης. Αυτά. Πήραμε μια βαθειά ανάσα αλλά δεν έγινε τίποτα. Η ΑΕΚ συνεχίζει να είναι τελευταία στην βαθμολογία και μόνο αν παραμείνει συνηδητοποιημένη θα μπορέσει να ξεκολήσει από εκεί. Για μένα ο στόχος παραμένει να περάσουμε δύο ομάδες στην βαθμολογία. Υπήρχαν και υπάρχουν πιο αδύναμες, σε όλα τα επίπεδα, ομάδες όμως σχεδόν όλες έχουν πάρει περισσότερους βαθμούς από όσους δικαιούνταν. Η ΑΕΚ έχει πάρει λιγότερους από όσους άξιζε βάσει της εικόνας της σε όλα σχεδόν τα ματς με εξαίρεση βέβαια το Ηράκλειο και την Νέα Σμύρνη. Το «ΑΕΚ είμαστε» σαν προσέγγιση ήταν και είναι λάθος και ελπίζω να μην επιστρέψει επειδή κάναμε την πρώτη νίκη. ΑΕΚ είμαστε στην ιστορία, στην φανέλα και βέβαια στον υπέροχο αυτό κόσμο που χθες ήταν διπλάσιος στο γήπεδο από όσο είναι ο... πληθυσμός του Πλατανιά. Toυ χωριού όχι όλου του... Δήμου, μην παρεξηγηθούν οι πατριώτες. Οι βαθμοί όμως κερδίζονται στο χορτάρι εκεί που 11 παίζουν εναντίον 11. Μπράβο σε όλους, κάτω το κεφάλι και προχωράμε.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚ365  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002