Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Κυριακή, Οκτωβρίου 14, 2012

ΠΡΩΤΟ ΤΕΣΤ ΘΕΤΙΚΟ..

Πρώτο τεστ με τον Λίνεν στον πάγκο μπορεί να κριθεί επιτυχημένο για την ΑΕΚ χθες, αν και φάνηκαν εκ νέου κάποιες σημαντικές αδυναμίες. Το τελικό 1-3 (με τους Κουτρουμπή, Παυλή και Κουρέλλα να σκοράρουν για την Ένωση και στο 9' να ισοφαρίζει προσωρινά ο Χανιώτης) και η επικράτηση της ΑΕΚ στο Αιγάλεω μπορεί να μη λέει πολλά (αν και κάθε νίκη είναι ψυχολογική τόνωση), όμως ο Γερμανός έφυγε από το γήπεδο με το μπλοκάκι του γεμάτο σημαντικές σημειώσεις. Σημειώσεις που θα του φανούν απόλυτα χρήσιμες στην πορεία, καθώς δοκίμασε και είδε πάρα πολλά στο σημερινό φιλικό. Όχι τόσο όσον τη διάταξη της ομάδας, αλλά στο τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης ξεχωριστά και σε συγκεκριμένες θέσεις.
Ο Έβαλντ Λίνεν, λοιπόν, δεν άλλαξε διάταξη. Ξεκίνησε το ματς με 4-2-3-1, δίνοντας ευκαιρίες σε πρόσωπα να δείξουν κάποια πράγματα. Πρώτα απ' όλα στον Αγκιριμπά, τον οποίο και είχαμε να δούμε πολύ καιρό. Τον χρησιμοποίησε, λοιπόν, βασικό μαζί με τον Κορδέρο σαν αμυντικό χαφ. Από εκεί και πέρα είδαμε τον Αρκούδα δεξί εξτρέμ, αντί δεξί μπακ που έπαιζε ως τώρα. Μάλιστα, ακόμα και μετά το 24' που τραυματίστηκε ο Γιάγκο και μπήκε ο Βαλεντίνος Βλάχος, ο Λίνεν διατήρησε στο κέντρο τον Αρκούδα, μεταφέροντας από το δεξί άκρο της άμυνας στο κέντρο (δίπλα στον Κουτρουμπή) τον Φέτση, με τον Βλάχο να παίζει δεξί μπακ. Μία ακόμα δοκιμή του Λίνεν ήταν η συνύπαρξη των Τσίτα και Παυλή στην επίθεση. Μπορεί να μην έπαιζαν στην ευθεία οι δύο φορ, όμως άλλαζαν συνεχώς θέσεις μπροστά, προσπαθώντας να «μπερδέψουν» την αντίπαλη άμυνα.
Η ΑΕΚ, επιθετικά, μπήκε καλά στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό και μετά από φάουλ του καλύτερου παίκτη του γηπέδου, Παναγιώτη Λαγού, ο Κουτρουμπής με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα για την Ένωση όμως δεν κράτησε για πολύ. Μόλις 3 λεπτά αργότερα, πάλι από λάθος στην άμυνα, ο αντίπαλος έφτασε εύκολα στο γκολ... Συγκεκριμένα μετά από γύρισμα του Φέτση στον Κωνσταντόπουλο, ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ πήγε να κάνει ντρίμπλα, έχασε όμως τη μπάλα και εύκολα ο Χανιώτης έκανε το 1-1.
Από εκεί και πέρα είδαμε ένα σκληρό παιχνίδι, με αρκετές διακοπές. Η ΑΕΚ έδειχνε μία κινητικότητα μπροστά, έχοντας καλύτερο παίκτη της τον Λαγό, ο οποίος τόσο με τα στημένα, όσο και με τις κινήσεις του από τα αριστερά δημιουργούσε κινδύνους στην άμυνα του Αιγάλεω. Ο Παυλής με τον Τσίτα, όπως προείπαμε άλλαζαν συνεχώς θέσεις, όμως δεν τους ερχόταν καλά η μπάλα μπροστά. Έλειπε γενικά το κάθετο παιχνίδι της ΑΕΚ... Πρόβλημα σοβαρό υπήρχε στην άμυνα, κυρίως γιατί στον άξονα δεν υπήρχε συνοχή. Ο Αγκιριμπά όσο διάθεση κι αν είχε, έδειχνε βαρύς μη μπορώντας να ακολουθήσει σωστά και πιστά την τακτική. Τούτο είχε ως αποτέλεσμα να βγουν κάθετες πάσες στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και οι επιθετικοί του Αιγάλεω, κυρίως με τον Χανιώτη να βγαίνουν τετ α τετ με τον Κωνσταντόπουλο.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ βελτιώθηκε αισθητά. Είχε ένα «νεκρό» πρώτο δεκάλεπτο, όμως από το 60' και έπειτα ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα. Το γκολ του Παυλή στο 61' έδωσε στην ομάδα, ψυχολογική ανάταση, ήρθαν και οι μαζικές αλλαγές του Λίνεν στο 64' δίνοντας «φρεσκάδα», με την Ένωση να ελέγχει το ματς και να φτάνει άνετα στο τελικό 1-3 με τον Κουρέλλα δύο λεπτά πριν το τέλος. Για να φτάσει η ΑΕΚ σε αυτή τη νίκη και να παίξει πιο ορθολογικό ποδόσφαιρο, η αλήθεια είναι, ότι χρειάστηκε κυρίως η είσοδος του Γκερέιρο. Ο Πολωνός έπαιξε για, σχεδόν, μισή ώρα δίπλα στον Ρίκκα στα χάφ, έβαλε τη μπάλα κάτω και η ΑΕΚ δοκίμασε να κυκλοφορήσει πιο σωστά τη μπάλα. Ο Λίνεν δοκίμασε και είδε αρκετά πράγματα σε πρόσωπα και στην επανάληψη: όπως τον Κοτσαρίδη αριστερό μπακ, τον Φουρτάδο μπροστά. Είδε ωστόσο μία ΑΕΚ να παίζει σωστά τις αντεπιθέσεις. Ειδικά μετά το 1-2 η Ένωση έδωσε χώρο στον αντίπαλο, το Αιγάλεω ανέβηκε και οι «κιτρινόμαυροι» χτύπησαν στην κόντρα σωστά... Στυλ παιχνιδιού που θέλει να βάλει ο Γερμανός στην ΑΕΚ και ειδικά εν όψει Τούμπας. Όπως και να' χει, η ομάδα θέλει σίγουρα δουλειά σε πολλά πράγματα που φάνηκαν και στο Αιγάλεω...
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Κάλλης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Βασίλαρης (46' Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Δουκάκης (70' Αρχολέκας), Τζανετάκος, Χανιώτης (70' Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς (70' Τσιάνος)
ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρέλλας), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαϊδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002