Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Οκτωβρίου 25, 2012

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Τα παιδιά της ΑΕΚ έβγαλαν ανακοίνωση - κάλεσμα: «Είμαστε μόνοι και θέλουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Τους ευχαριστούμε για την στήριξή τους στα πολύ δύσκολα και τους περιμένουμε στο γήπεδο. Είναι το μόνο που μας έχει απομείνει».  Πρέπει όλοι μας όσο μπορούμε να συναισθανθούμε αυτά τα λόγια. Χωρίς δεύτερες σκέψεις ούτε σκεπτόμενοι πως μίλησαν οι παίκτες που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει καθόλου το αν αυτοί οι παίκτες είναι όλοι τους κατάλληλοι για την ΑΕΚ. Αυτούς έχουμε. Με αυτούς θα πολεμήσουμε αφού ακόμη κι αν όλα πάνε καλά και μπει η ΑΕΚ σε μια νέα εποχή με νέα ιδιοκτησία και ΧΡΗΜΑΤΑ δεν γίνεται να χτιστεί ξανά μέσα στην χρονιά. Αυτοί είναι οι παίκτες που έχουν το βαρύ φορτίο, το πρωτόγνωρο. Μόνο βελτιώσεις, και όχι πολλές, μπορούν να γίνουν. Και παρότι τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα σφυρίγματα και την γιούχα όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά μέσα στο παιχνίδι, επειδή πολλές φορές ήταν ευεργετικά, νομίζω πως με την συγκεκριμένη ομάδα η γιούχα μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα. Είναι τέτοια η ψυχολογία της συγκεκριμένης ομάδας που μόνο η εμψύχωση μπορεί να την βοηθήσει επειδή δυστυχώς δεν μπορούν και πολλά περισσότερα οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες μας.
@ Αφού συνηδητοποιήσαμε πλέον όλοι αυτό που λέμε εδώ πέρα από την πρώτη αγωνιστική, ότι δηλαδή ο μεγάλος στόχος είναι να βάλουμε τουλάχιστον δύο ομάδες από κάτω, πρέπει να καταλάβουμε και το ότι τα συγκεκριμένα παιδιά θέλουν συνέχεια αγάπη και εμψύχωση. Την Κυριακή παίζονται πάρα πάρα πολλά. Πρέπει να είμαστε εκεί όσοι μπορούμε και με διάθεση για στήριξη μέχρι θάνατο ανεξάρτητα από το αν αυτό που βλέπουμε μας θυμίζει ΑΕΚ μόνο λόγω φανέλας. Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, αυτός είναι ο προπονητής μας και αυτοί οι παίκτες. Εμείς από το δικό μας μετερίζι. Να μείνουμε όρθιοι φέτος και μετά έχει ο Θεός.
@ Βέβαια για να σωθούμε αγωνιστικά πρέπει η ομάδα να φτάσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Και αυτό δεν θα γίνει αν σύντομα δεν αποκτήσει κανονικούς ιδιοκτήτες και βέβαια χρηματοδότες. Ο Βιντιάδης και οι συνεταίροι του προχωράνε και η εξέλιξη που αποκάλυψε το aek365 για την έλευση της Seymour Pierce την Δευτέρα στην Αθήνα είναι πάρα πολλή σημαντική. Πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα προχωρήσουν τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που θα μάθουμε οριστικά αν τελικά θα κλείσει η σωτήρια για την ΑΕΚ συμφωνία ή όχι. Πλέον και παρότι αναγκαστικά με όσα έχουμε δει φυσάμε το γιαούρτι μπορούμε να πούμε πως τα πράγματα είναι αισιόδοξα. Αν επιβεβαιωθεί στην πράξη, που είναι μόνο μία το χρήμα στα ταμεία, πως ο Βιντιάδης και οι συνεταίροι του, επιμένω στους συνέταιρους, θα πάρουν από την αρχή το 51%, βάζοντας στα ταμεία ένα ποσόν πάνω από 10.000.000 ευρώ τότε θα μιλάμε για μια πραγματικά ιστορική εξέλιξη με δεδομένη την κατάσταση της ΑΕΚ αλλά και της χώρας. Κι από εκεί και πέρα, πρώτα ο Θεός, χρειάζεται από την πλευρά τουλάχιστον του Δημήτρη Βιντιάδη ΠΡΟΣΟΧΗ κυρίως στην επιλογή των στελεχών αλλά και προσωπική ενασχόληση.
@ Γιατί μπορεί η δικαιοσύνη να αποφασίσει τελικά για την μήνυση Κιντή όμως τόσο από το περιεχόμενο των μέιλ όσο και από την μέχρι τώρα αντίδραση των μηνυόμενων αυτό που έχει αποδειχθεί για μια ακόμη φορά είναι το γιατί η ΑΕΚ έφτασε εδώ που έφτασε.΄Επειδή οι μέτοχοι της ακόμη κι όταν ήταν μεγαλομέτοχοι και ουσιαστικά αφεντικά δεν ήξεραν τι τους γινόταν στην εταιρία τους και γιατί τα στελέχη που επελέγησαν ήταν για γέλια. Στην κυριολεξία. Δυο μέρες και δεν μπορούν να πουν τίποτα, να απαντήσουν πειστικά ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο οικονομικός διευθυντής της EMPIRE. Με στοιχεία. Ο Θανόπουλος κι ο Δημαράκης όπως πάντα... υπεράνω. Ο Νοτιάς είναι ακόμη νωρίς για να έχει... ενημερωθεί πως του έγινε μήνυση. Δύο μέρες πέρασαν και ο Παππάς ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί, δεν έχει αντιδράσει μετά από τόσο βαριές προσβολές. Θα το κάνει; Είδωμεν. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως ο Κιντής επικοινωνιακά είναι ο θριαμβευτής του διημέρου. Επαιξε μπάλα με το θέμα όπως ήθελε και με όποιους ήθελε και έχει και πάρα πολλούς υποστηρικτές χτυπώντας τους σωστούς ανθρώπους. Τους τελευταίους πριν την απόλυτη κατάντια στην οποία έφτασε η ΑΕΚ.
@ Η σιωπή της άλλης πλευράς δεν ξέρω αν είναι ύποπτη αλλά είναι σίγουρα περίεργη ακόμη και για αυτούς που πιστεύουν, είμαι κι εγώ ανάμεσα τους, πως αυτά τα σχεδόν 5.000.000, που είναι όλη η συναλλαγή της ΑΕΚ με την PUMA από εποχή Ντέμη δεν έχουν πάει σε καμία τσέπη αλλά έχουν συμψηφιστεί με αυτό που μάθαμε να λέμε φανέλες Ριβάλντο. Οσον αφορά την Γιωργάρα που σύντομα θα επιστρέψει στο πουθενά που ήταν, μέχρι να έρθει η ώρα της μεγάλης δίκης που περιμένουμε με αγωνία, αν και θα αργήσει, εύχομαι να πάνε όλα καλά με την Βαλκανική Λίγκα που ετοιμάζει και να πάψει να τον ενδιαφέρει το να ηγηθεί μιας υγιούς ΑΕΚ όπως έγραφε στον Παππά πριν τον... τσαντίσει. Γιατί οι 40 μέρες στην ΠΑΕ ΑΕΚ, το παιδικό όνειρο, μπορεί να μην ήταν επαρκές δείγμα αλλά στον υγιή Πανιώνιο του Τσακίρη που πλήρωνε ηγήθηκε και τον είδαμε. Δεν εννοώ το ότι επί προεδρίας του σκάφτηκε η Νέα Σμύρνη για να μην παίξει η ΑΕΚ εκεί Ευρωπαϊκό παιχνίδι αλλά τα αποτελέσματα, αγωνιστικά και οικονομικά, της ομάδας που... ηγήθηκε. Ας κάνει τις αποκαλύψεις του και τις μηνύσεις του αλλά μακριά κι αγαπημένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002