Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Οκτωβρίου 22, 2012

TO ATIMO TO ΧΡΗΜΑ..

Έμεινε στην ΑΕΚ για να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα... Ο Γιάννης Αραμπατζής μίλησε για όσα πράγματα είχε στο μυαλό του το καλοκαίρι, "έκραξε" τη διοίκηση τονίζοντας ότι "κακός μπήκαν στα αποδυτήρια και μιλούσαν για 5άδα και πρωταθλήματα", ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους του με τη φανέλα της Ένωσης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sentra fm ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρος, όσον αφορά το μέλλον της ομάδας: "Αν αλλάξουν τα διοικητικά, θα αλλάξουν και τα πράγματα στο γήπεδο", είπε εκφράζοντας τη σιγουριά ότι η ΑΕΚ θα σωθεί.
Αναλυτικά ο Αραμπατζής είπε:
Για την παρουσία του στην ΑΕΚ από το 2002: «Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, από μόνο του αυτό αποτελεί κίνητρο. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να περιμένεις την ευκαιρία. Πήρα πολλά, δούλεψα με καλούς τερματοφύλακες.
 
Στα «βαθιά» έπεσα με τον κ. Μπάγεβιτς. Ευτυχώς που ήταν. Δεν ξέρω αν θα μου δινόταν ευκαιρία να παίξω. Με έβαλε στο Καραϊσκάκη και θέλει κότσια για να βάλεις έναν άπειρο τερματοφύλακα σ' ένα ντέρμπι.
Είχα μάθει πολλά απ' όλους τους τερματοφύλακες που πέρασαν. Ο Σορεντίνο ήταν πολύ σταθερός. Μου άρεσε η ηρεμία και η σταθερότητά του. Πρότυπό μου ήταν ο Ατματζίδης. Τον πρόλαβα στην ΑΕΚ. Δουλειά και μόνο δουλειά ήταν η συμβουλή του».
 
Για τα στοιχεία στο παιχνίδι του: «Είμαι ηπίων τόνων. Δεν έχω έντονο χαρακτήρα. Ισως πρέπει να τον αποκτήσω γιατί χρειάζεται σε ορισμένα παιχνίδια. Προσπαθώ να το βελτιώσω κι αυτό στο παιχνίδι μου».
Για το γκολ του ΠΑΟΚ: «Πολύ δύσκολη και γρήγορη φάση. Το είχαμε πει να μην αφήσουμε τον Αθανασιάδη ελεύθερο στην περιοχή. Έγινε σέντρα γρήγορη, γρήγορη κίνηση του επιθετικού. Ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσω. Μετά το ματς που μίλησα μαζί του, μου είπε ότι πήρε περίεργη τροχιά η μπάλα. Πίστευε ότι με τα φάλτσα που πήρε η μπάλα θα πήγαινε έξω».
Για την αδυναμία της ΑΕΚ να πάρει αποτέλεσμα: «Σίγουρα στοιχίζει αυτή η φάση, αλλά δεν μπορούμε κι εμείς να βάλουμε γκολ μπροστά. Όλα τα ματς τα έχουμε χάσει στο ένα γκολ διαφορά. Αν δεν βάλεις γκολ δεν παίρνεις βαθμούς. Πρέπει να σκοράρουμε... Δυστυχώς φέτος είναι πολύ περίεργη η κατάσταση που ζω φέτος».
Για την τακτική του Λίνεν: «Αυτό που προσπάθησε να κάνει ήταν να φυλάξουμε την εστία μας να μην κάνει ο ΠΑΟΚ ευκαιρία. Σε κάθε παίκτη ατομικά είπε πώς να μαρκάρει, οι παίκτες το κατάλαβαν και είχαμε καλή λειτουργία. Κάναμε και μια δυο αντεπιθέσεις στο α' ημίχρονο, όμως δεν βγήκε κάτι καλό».
 
Για τις διαφορές Λίνεν-Βλάχου: «Ο,τι έχει περάσει, έχει περάσει. Δεν μπορώ να μιλήσω για τον προηγούμενο προπονητή. Είναι νωρίς ακόμα όμως να τους συγκρίνουμε. Παίξαμε ένα ντέρμπι και προσπαθήσαμε να μην ηττηθούμε. Με άλλη φιλοσοφία θα παίξουμε με τον Πλατανιά».
Για το ματς με τον Πλατανιά: «Θέλουμε μια νίκη για να ανέβουμε ψυχολογικά. Έχουμε κάνει καλά ματς, αλλά δεν μας κάθονται τα αποτελέσματα. Ελπίζω την Κυριακή η ομάδα να κάνει μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία μας».
Για το αν λείπουν παίκτες τύπου Δέλλα-Λυμπερόπουλου: «Λείπουν παίκτες τύπου Δέλλα-Λύμπε για να σε ανεβάσουν στο γήπεδο. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ρίξει παιδιά στα βαθιά και τους λέμε παίξτε μπάλα και κερδίστε. Δεν είναι έτσι. Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα. Αν δεν έχεις εμπειρίες και δεν έχεις κάνει την κατάλληλη δουλειά δεν μπορείς να πετύχεις».
 
Για την αντιμετώπιση από τους διοικούντες: «Υπήρχε λάθος νοοτροπία. Βέβαια έφυγαν πολλοί δεν το περιμέναμε, η ομάδα έπεσε σε θέμα ποιότητας. Οι διοικούντες έπρεπε να μπουν και να μας πουν, πάμε να δουλέψουμε και να παλέψουμε κι όχι να λένε πάμε για πρωτάθλημα, πάμε για πεντάδα».
 
Για το αν θα σωθεί η ομάδα: «Πιστεύω πως ναι».
 
Για τις γκρίνιες που έχουν ακουστεί για το συμβόλαιο του: «Ηθελα να παίξω στην ΑΕΚ, ήθελα να γίνω βασικός σε μια μεγάλη ομάδα. Οταν άλλοι έπαιρναν τεράστια ποσά, εγώ έπαιρνα 40.000 ευρώ. Ακόμα και φέτος δεν με υπολόγιζαν για πρώτο. Ήθελα να αποδείξω ότι αγαπάω την ΑΕΚ και ήθελα να μείνω στα δύσκολα».
 
Για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα: «Αν αλλάξουν τα διοικητικά θα αλλάξουν τα πράγματα και στο γήπεδο. Και για μένα εύχομαι ό,τι καλύτερο.
 
Επηρεάζει η διοικητική αστάθεια γιατί δεν σκέφτεσαι μόνο το αγωνιστικό. Όταν απελευθερώνεσαι αποδίδεις καλύτερα. Το βλέπουμε στον ΠΑΟΚ, που μπήκε επενδυτής κι απελευθερώθηκαν οι παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002