Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ..ΤΟΥ 2012...

Ο χθεσινός αποκλεισμός από την Καβάλα για τους «32» του Κυπέλλου ήταν ο χειρότερος επίλογος σε ένα καταστροφικό πρώτο μισό της περιόδου και πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα για να κατορθώσει να περιορίσει τη ζημιά.
Η ήττα από την Καβάλα ήταν μία ακόμη μαύρη σελίδα για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ. Κάποιοι «πραγματιστές» ισχυρίζονται πως ενδεχόμενη πρόκριση δεν θα είχε κανένα κέρδος για την ομάδα, καθώς θα αντιμετώπιζε στην επόμενη φάση τον Ολυμπιακό, κάτι που θα φόρτωνε το πρόγραμμά της (τη στιγμή που θα δίνει μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα) με δύο επιπλέον αναμετρήσεις στις οποίες λόγω ονόματος δεν μπορούσε να παρουσιαστεί αδιάφορη, ενώ ο αποκλεισμός θα ήταν μάλλον αναπόφευκτος. Ακόμη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο, η οργή και η πικρία του κόσμου είναι δεδομένη.

Εκκαθαρίσεις και μεταγραφές

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ίδια μετά τις γιορτές. Ο Έβαλντ Λίνεν προανήγγειλε χθες εκκαθαρίσεις στο δυναμικό της ομάδας, με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες να οδεύουν προς την έξοδο (ανάμεσά τους ο Φουρτάδο), καθώς ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δουλεύει με μάξιμουμ 27 παίκτες στους οποίους θα μπορεί να στηριχτεί. Την ίδια ώρα έχει εισηγηθεί άλλες τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, πέραν των ήδη δεδομένων του Παύλου Μητρόπουλου και του Αντώνη Πετρόπουλου.

Η «Ένωση» φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Καραλή και περιμένει να μείνει ελεύθερος ο 24χρονος εξτρέμ από την Κέρκυρα για να υπογράψει. Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει δανεικός για έξι μήνες στην ΑΕΚ και να το έχει εκμυστηρευτεί σε πρώην συμπαίκτες του. Στις τάξεις της διοίκησης θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το γεγονός ότι έχει βελγικό διαβατήριο (υπάρχει απαγόρευση μεταγραφής ξένων παικτών), αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο έχει να κάνει με τα χρήματα που θα απαιτηθούν, καθώς υπολογίζονται στις 140.000 ευρώ μαζί με την εφορία. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κλείσουν τον Δημήτρη Ανάκογλου, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο 22χρονος μέσος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως με ένα μικρό αντίτιμο, ενδεχομένως και κάποιον δανεικό ως αντάλλαγμα, θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Πρόθεση του Έβαλντ Λίνεν είναι ακόμη να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ και ένας στόπερ εφόσον αποχωρήσει ο Γιάννης Κοντοές.

Στο ερώτημα πού θα βρει χρήματα η ΑΕΚ για να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις, σαφής απάντηση δεν υπάρχει. Πάντως ο Δημήτρης Βιντιάδης στις συνεχείς εκκλήσεις της διοίκησης για ταμειακή διευκόλυνση παραπέμπει σε απαντήσεις μετά τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψει από το εξωτερικό.

Δεν έχει υπογράψει (ακόμη) ο Κοντοές

Η διοίκηση της Στεάουα έσπευσε να μιλήσει για συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, αλλά ο 26χρονος αμυντικός ακόμη δεν έχει υπογράψει και από πλευράς ΑΕΚ λένε πως δεν έχουν έρθει ακόμη σε επαφή μαζί του μετά την προσφυγή που κατέθεσε διεκδικώντας 400.000 ευρώ και την ελευθερία του. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και εκτός σοβαρού απροόπτου οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002