Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27, 2012

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΛΙΝΕΝ..

Για την προσπάθεια που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας μίλησε στο aek365 ο Έβαλντ Λίνεν. Ο Γερμανός τεχνικός πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Μενχενγκλάντμπαχ, μαζί με την οικογένειά του. Συνομιλήσαμε μαζί του την ώρα που ξεκινούσε να ετοιμάζει τα πράγματά του για την επιστροφή του στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει: Να αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο της Ένωσης.
Ο Λίνεν δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον κόσμο της ΑΕΚ για τις Άγιες Μέρες, μας μίλησε για την προσπάθεια ενίσχυσης που κάνει η ομάδα και τις προτεραιότητες που έχει θέσει, έκανε το πρώτο του σχόλιο για τις κλεισμένες μεταγραφές των Πετρόπουλου και Μητρόπουλου, ενώ αναφέρθηκε στις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Κοντοέ και Λαγού, οι οποίοι έχουν καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ και όλα δείχνουν από κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσουν παρελθόν από την Ένωση...
-Περάσατε τα Χριστούγεννα στη Γερμανία. Είναι καλύτερο το κλίμα εκεί απ' ότι στην Ελλάδα;
«Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα, αλλά ο τρόπος που γιορτάζει ο κόσμος τα Χριστούγεννα μου αρέσει πάρα πολύ. Τόσο το κλίμα που υπάρχει στους δρόμους και στα μαγαζιά, όσο και με τις συγκεντρώσεις που γίνονται. Η γιορτινή ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι πολύ ωραία».
-Θα θέλατε να στείλετε κάποιες ευχές στον κόσμο της ΑΕΚ;
«Εύχομαι σε όλους τους οπαδούς της ΑΕΚ χρόνια πολλά, το νέο έτος που μπαίνει σε λίγες μέρες να είναι ευτυχισμένο και να καταφέρουν να λύσουν μέσα σε αυτό τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν».
-Η ίδια ευχή σας φαντάζομαι ισχύει και για την ομάδα...
«Αυτό είναι σίγουρο. Ελπίζω τα πράγματα να εξελιχθούν καλά και να πάρουμε την βοήθεια και τη στήριξη που χρειαζόμαστε για να βρει η ομάδα λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει».
-Από αύριο ξεκινά η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος...
«Όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Πρέπει ο κάθε ένας μας προσωπικά να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι τον κάθε υπάλληλο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν πρέπει να κοιτάμε... δεξιά ή αριστερά, αλλά κατευθείαν στο στόχο και να παλέψουμε σκληρά για να τον πετύχουμε. Αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
-Η ομάδα έχει αποκτήσει ήδη δύο ποδοσφαιριστές. Τον Πετρόπουλο και τον Μητρόπουλο. Τώρα που οι μεταγραφές τους ολοκληρώθηκαν θα θέλατε να μας κάνετε ένα σχόλιο γι' αυτούς;
«Μέχρι στιγμής έχουμε αποκτήσει δύο παίκτες, αλλά ελπίζω ότι στο τέλος θα είναι περισσότεροι. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε παίκτες και για τα δυο άκρα της επίθεσης, είναι στη σκέψη μας και κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ο Πετρόπουλος είναι ένας παίκτης με εμπειρία, που έχει πραγματική θέληση να βοηθήσει την ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε μια μεγάλη ομάδα, στην οποία μπορεί να μην πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά έχει ικανότητα στο σκοράρισμα και μπορεί να προσφέρει. Βέβαια, πρέπει και η ομάδα να τον βοηθήσει, να δημιουργεί φάσεις για να τις τελειώνει. Ο Μητρόπουλος είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, αλλά έχει κάποια εμπειρία και με το στιλ παιχνιδιού του μπορεί να μας βοηθήσει».
-Μέχρι στιγμής, όμως, δεν υπάρχουν μόνο μεταγραφές. Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει δύο παίκτες, αλλά φαίνεται ότι άλλοι δύο θα αποτελέσουν παρελθόν με δική τους απόφαση, οι Κοντοές και Λαγός. Σας προβληματίζει αυτό για τη θέση του αριστερού μπακ;
«Δεν θέλω να σχολιάζω για παίκτες που θέλουν να φύγουν. Προτιμώ να μιλάω για παίκτες που θέλουν να έρθουν ή για παίκτες που είναι στην ομάδα. Το λέω από την άποψη ότι έχει νόημα να σχολιάζουμε πράγματα που μπορούμε να λύσουμε εμείς από την πλευρά μας. Είναι διαφορετικό αν κάποιοι παίκτες παίρνουν μια απόφαση για συγκεκριμένους λόγους, που είναι σεβαστοί. Όταν επιστρέψω θα συζητήσουμε για το συγκεκριμένο ζήτημα, όμως αυτές οι αποφάσεις δεν με προβληματίζουν συγκεκριμένα για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Λαγός δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια, λόγω κάποιων τραυματισμών και σε αυτά που αγωνίστηκε δεν έπαιξε σε όλα στη θέση του αριστερού μπακ. Επίσης, ο Γιάννης αγωνιζόταν κυρίως ως στόπερ. Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να αποκτήσουμε παίκτες στα αριστερά και τα δεξιά της επίθεσης. Στη θέση του αριστερού μπακ μπορούμε να βρούμε λύσεις»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002