Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 14, 2012

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..

Ό,τι είδαμε στην Καβάλα χθες  από την ΑΕΚ τα είδαμε στο πρώτο ημίχρονο: Τέσσερις τελικές, ένα δοκάρι με τον Παπαδημητρίου, ένα πέναλτι που πάλι δεν δόθηκε στην Ένωση σε καθαρό χέρι του Ντιέ και αυτό ήταν... Η επανάληψη δεν είχε τίποτα το αξιόλογο και το τελικό 0-0 της ΑΕΚ με την Καβάλα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, με την πρόκριση να παίζεται ολοκληρωτικά την επόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ. Το σημερινό παιχνίδι, δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Η ΑΕΚ είχε προβλήματα στο ξεκίνημα, βελτιώθηκε κάπως όσο περνούσε η ώρα κι αν μπορεί κανείς να πει ότι κέρδισε κάτι από το σημερινό ματς ήταν ο Κώστας Τσούπρος. Στο ντεμπούτο του ο νεαρός αμυντικός ήταν εξαιρετικός, με λιγοστά λάθη, σωστές τοποθετήσεις, δυνατός στις επεμβάσεις του, ενώ λίγο έλλειψε να χρηστεί σκόρερ σε κεφαλιά του στο 15'.
Όσον αφορά το καθαρό μέρος του αγώνα τώρα: Ο Κατίδης, αφού δοκίμασε στην προθέρμανση, κατάφερε τελικά να ξεκινήσει τον αγώνα, με τον Λίνεν να τον χρησιμοποιεί στην κορυφή της επίθεσης στο «αγαπημένο» του 4-2-3-1. Κατά τα λοιπά δεν υπήρξαν εκπλήξεις από τον προπονητή, παρατάσσοντας την ΑΕΚ με μία ενδεκάδα, θεωρητικά, την καλύτερη δυνατή. Τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, τον Βλάχο δεξί μπακ, τον Μπουγαϊδη αριστερό, τους Τσούπρο - Γιάγκο στόπερ, τον Τσουκαλά με τον Ρίκκα αμυντικά χαφ, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο ο Γροντής, δεξί εξτρέμ ο Σταματής και αριστερό τον Παπαδημητρίου. Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά το ματς. Πολλά προβλήματα στο κέντρο, που δεν βελτιώθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Πολλά αβίαστα λάθη, βιαστικές κινήσεις και λιγοστές φάσεις μπροστά από την εστία της Καβάλας. Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ ήρθε στο 15' όταν μετά από κόρνερ του Γροντή ο Τσούπρος πετάχτηκε έπιασε την κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Είχαν όμως προηγηθεί δύο κραυγαλέες ευκαιρίες των γηπεδούχων, στο 6' με τον Αναστασόπουλο και στο 11' με τον Ντόση. Και στις δύο αυτές φάσεις η Καβάλα βρήκε άδεια την άμυνα της ΑΕΚ, ένα ανύπαρκτο κέντρο και φτάνοντας πολύ κοντά στο 1-0.
Από την πλευρά της και η Ένωση άγγιξε στο 29' το γκολ, όταν ο Μπουγαϊδης έβγαλε μία εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαδημητρίου βρέθηκε μόνος του στην «καρδιά» της άμυνας της Καβάλας, έκανε την κεφαλιά με τον Αποστολίδη και το οριζόντιο δοκάρι να σώζει τους γηπεδούχους. Ήταν η καλύτερη στιγμή για την ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.
Ως το φινάλε δεν είχαμε κάτι το τρομερό μπροστά στις δύο εστίες. Είχαμε όμως για ακόμα μία φορά τη διαιτησία να δείχνει πως κάνει... ανθρώπινα λάθη, πάντα όμως εις βάρος της ΑΕΚ. Ο διαιτητής, Μαντάκης, δεν έδωσε καθαρό χέρι του Ντιέ μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα του Βλάχου, δίνοντας κόρνερ. Είπαμε... ανθρώπινα λάθη που επαναλαμβάνονται, όμως.
Το πρώτο μέρος, λοιπόν, έφυγε με τις δύο ομάδες ισοδύναμες και ένα μέτριο παιχνίδι. Στην επανάληψη, πάλι καμία ομάδα δεν ξεχώρισε από την άλλη με τη διαφορά ότι δεν είδαμε ούτε αυτές τις δύο - τρεις φάσεις που παρουσιάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Λίνεν με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου διατήρησε τον Σταματή στην κορυφή της επίθεσης και τον Κατίδη δεξί εξτρέμ, όπως είχε αποφανθεί στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Γενικά, κυριάρχησε η δύναμη, επίσης τα πολλά λάθη και η αδυναμία τόσο των παικτών της Καβάλας όσο και της ΑΕΚ να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 75' ο Λίνεν αποφάσισε να κάνει δύο μαζικές κινήσεις από τον πάγκο: έβγαλε τον τραυματία από πριν το ματς Κατίδη και τον Σταματή, βάζοντας στις θέσεις τους τον Κατσικοκέρη με τον Παυλή, θέλοντας να δώσει μία φρεσκάδα στην επίθεση. Δεν πέτυχε πολλά πάντως. Ο Γροντής είχε κουραστεί και οι όποιες προσπάθειες του να περάσει μπαλιές δεν είχαν αποτέλεσμα, ο Ρίκκα με τον Τσουκαλά βελτιώθηκαν στα αμυντικά τους καθήκοντα και η ΑΕΚ είχε και στην επανάληψη ως καλύτερο παίκτη της τον Τσούπρο!
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΑΒΑΛΑ: Aποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (79' Οξύγογλου), Παγώνης, Ντόσης, Πλιάγκας (58' Μπρατσιάνι), Αναστατόπουλος (68' Ντος Σάντος)
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Βλάχος, Μπουγαϊδης, Τσούπρος, Γιάγκο, Ρίκκα, Τσουκαλάς, Γροντής, Σταματής (76' Παυλής), Παπαδημητρίου (88' Κουρέλλας), Κατίδης (75' Κατσικοκέρης)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002