Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 07, 2012

TA ΧΘΕΣΙΝΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ... ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Αγιε Νικόλα φύλαγε κι Αγια Θαλασσινή. Ούτε ναυτικός είμαι, ούτε κάποιον Νίκο είχα πολύ κοντά μου ποτέ αλλά αυτός ο στίχος μου αρέσει τόσο πολυ. Χρόνια πολλά σε όλους, είναι ωραία να αρχίζεις με ευχές. Και σπέσιαλ ευχές για υγεία στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Τον δικό μας άνθρωπο.
@ Μεγάλη γιορτή σήμερα και μαζί μια ημερομηνία αξέχαστη. 6-12-12. Η μέρα που ο Στέλιος Μανωλάς αηδίασε και τους τελευταίους ΑΕΚτζήδες. Και για να αρχίσω με ερώτηση που δεν θα απαντηθεί ποτέ.  Ενας φίλος από το aek.com βρήκε την ακριβή έκφραση στην παλαιότερη συνέντευξη, την οποία όλοι θυμόμαστε, και την έβαλε δίπλα με την χθεσινή μεγάλη συνέντευξη του ΣΤέλιου στο ΦΩΣ. Είχε πει το 2010: "Θα κοιτάξουμε το συμφέρον του Κώστα,όχι της ΑΕΚ" Λέει στο ΦΩΣ:"Ο Κώστας μπορει να αποφέρει μεγάλη υπεραξία στον ολυμπιακό".
@ Και ρωτάω ρε Στελάρα; Γιατί ο ΟΣΦΠ που πήρε έτοιμο τσάμπα τον σέντερ μπακ της ΑΕΚ με δεκάδες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη και παρουσίες στην Εθνική δικαιούται να πάρει την υπεραξία του Κωστάκη; Γιατί δεν δικαιούταν η ΑΕΚ όπως έλεγες δεξιά κι αριστερά; Επειδή πήρε τον αναπληρωματικό των 5 συμμετοχών του Θρασύβουλου και τον έκανε αυτό που είναι σήμερα; Δηλαδή ο ΟΣΦΠ του έκανε χάρη ενώ στην ΑΕΚ έκανες εσύ χάρη; Ντροπή ρε Στέλιο. Οπως και ντροπή είναι να λες πως δεν έχεις... διαβάσει το συμβόλαιο του. Κι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή είναι στην ίδια συνέντευξη που σε... καταξίωσε και σε έκανε πρώτο θέμα στην μεγαλύτερη εφημερίδα του ΟΣΦΠ να έχεις το θράσος να μιλάς για την ΑΕΚ  και το πως έφτασε ως εδώ. Ασχολήσου με τον ανηψιό σου και την ομάδα του. Α, και με την Νίκη Βόλου. Ωραία τον γλύφεις αυτόν που σου την βρήκε την δουλειά. Ηρθες παιδί γυμνασίου κι έφυγες με άσπρα μαλλιά. Ούτε αυτά τα μαλλιά που άσπρισαν στην ΑΕΚ δεν σέβεσαι.
@ Επειδή κάποιοι θα πετάξουν την μπάλα στην εξέδρα να επαναλάβω εδώ ότι η ευθύνη της απώλειας του K. Μανωλά από την ΑΕΚ είναι της διοίκησης Αδαμίδης και ΚΥΡΙΩΣ και περισσότερο των μετόχων που για 150.000 ευρώ δεν διαφύλαξαν μια τόσο σημαντική επένδυση της ομάδας ώστε να διεκδικήσουν την υπεραξία της. Για το ότι πήγε στον ΟΣΦΠ ευθύνη έχει ο ίδιος και ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ - ΘΕΙΟΣ του. H σημαία της ΑΕΚ φρόντισε ώστε να πάει ο Κωστάκης στην μοναδική ομάδα που η ΑΕΚ δεν θα έπαιρνε ούτε τροφεία σε αντίθεση με το εξωτερικό. Τον πήγε λοιπόν στην ομάδα που δεν έδωσε ευρώ στην ΑΕΚ, τον πήγε για να τα λέμε όλα εκεί που ανοίγουν... οι πόρτες. Ας σταματήσει να υποτιμά την νοϋμοσύνη μας με μαλακίες τύπου «ήμουν στην Ρόδο όταν πήγε στον ΟΣΦΠ και δεν ήξερα». Ντροπή Στέλιο. Και καλορίζικια η καινούργια σου αγάπη. Σίγουρα όταν θα σε πετάξουν σαν χρησιμοποιημένη... χαρτοπετσέτα η ΑΕΚ θα είναι εδώ. Γιατί δυστυχώς η ιστορία έχει δείξει πως συγχωρεί και χειρότερα. Σε περιμένουμε λοιπόν για το ξεροκομματάκι σου μόλις τελειώσει ο νέος... έρωτας.  Μέχρι τότε όμως κάνε μας την χάρη και μην ασχολείσαι με την ΑΕΚ. Η υποκρισία έχει και τα όρια της. Απόλαυσε την Νίκη Βόλου και την πρώτη φορά στην καριέρα σου που δεν θα ασχολείσαι με την... διαιτησία.
@  Ελπίζω η ημερομηνία 17 Ιανουαρίου να έχει να κάνει μόνο με  τα τυπικά και όχι με τα ουσιαστικά. Εκτός αν υπάρχει κάποιος σοβαρός και εξηγήσιμος λόγος που πρέπει να φτάσουμε μέχρι τότε περιμένοντας την λύτρωση από τους Βιντιάδη - Χάρις και τους υπόλοιπους. Αν υπάρχει πρέπει να το μάθουμε. Αν δεν υπάρχει πρέπει να τελειώνουμε γρηγορότερα. Ή έστω να αρχίσουμε γρηγορότερα για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Παίζουμε συνέχεια στα όρια. Μην καούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002