Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
AEKΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ

AEKΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΝΟΜΑΤΑ..

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17, 2012

ΤΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΝΤΖΟΓΛΟΥ..

@ Για αρχή να ευχηθώ κουράγιο σε όλους μας. Τελείωσε ο πρώτος γύρος και η ΑΕΚ ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Κέρκυρα.  Το ζήσαμε κι αυτό. Ο μισός εφιάλτης συμπληρώθηκε. Μακάρι Θεέ μου να ξυπνήσουμε στον δεύτερο γύρο και να νομίζουμε τελικά πως ήταν ψέμα. Βέβαια δεν θα ξυπνήσουμε με... Φετφατζίδη κι ας λέει ο Λίνεν τα δικά του. Αραγε τον ένα μήνα που πέρασε από τον ΟΣΦΠ είχε τολμήσει ποτέ να σκεφτεί να ζητήσει δανεικό παίκτη της ΑΕΚ ή του ΠΑΟ; Τον Φετφατζίδη όμως τον ζήτησε τώρα. Πιστεύει δηλαδή πως ένας παίκτης της ομάδας που ζει για να βλέπει την ΑΕΚ να καταστρέφεται είναι ο πλέον κατάλληλος για να βοηθήσει την ΑΕΚ στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας της κι ενώ κινδυνεύει με πρωτοφανή διασυρμό. Και μην πει κανείς για δικαιολογία πως εννοεί κανέναν Πετρόπουλο π.χ γιατί οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν δεχτεί με σεβασμό και αγάπη δεκάδες παίκτες των άλλων μεγάλων ομάδων όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήταν τελείως άστοχη λοιπόν η αναφορά του και αχρείαστη. Ομως ήταν για τον Φετφατζίδη. Γιατί και τον έχει ζητήσει εδώ και μέρες λέγοντας πως ο Τσέλιος μπορεί να τον φέρει και έχει ακούσει πως η αντίδραση του κόσμου είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο. Καλό λοιπόν θα είναι να ψάξει αλλού. Χάνει χρόνο.
@ Πάμε και στον αγώνα. Δυστυχώς χάθηκαν δύο βαθμοί και αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Το ότι δεν χάθηκαν όμως και οι τρεις δεν είναι αδιάφορο και σε καμία περίπτωση για την φετινή ειδική χρονιά, που όπως λέμε από την πρώτη αγωνιστική μοναδικός στόχος είναι η παραμονή, δεν είναι το ίδιο πράγμα ο ένας βαθμός και ο κανένας όπως συνέβαινε όλα τα χρόνια που η ΑΕΚ ήταν η ομάδα κυνηγούσε τον τίτλο. Ενας πόντος μπορεί να κάνει την διαφορά στο τέλος για αυτό και είχε πονέσει τόσο πολύ η άδικη ήττα από τον Λεβαδειακό. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως πανηγυρίζουμε το Χ. Η νίκη παρά την ξεφτίλα του ΠΑΟ στην Βέροια θα ήταν τρομερά σημαντική βαθμολογικά και ψυχολογικά και η ΑΕΚ θα μπορούσε να την πάρει. Χάρη στον χάρισμα του μικρού Σταματή που το κάνει τρίτη φορά οπότε πλέον δεν είναι σύμπτωση. Το παιδί έχει το γκολ και σίγουρα δικαιούται πολλή μεγαλύτερη συμμετοχή από εδώ και πέρα φού όλοι οι ανταγωνιστές του για την θέση δεν έχουν δείξει τίποτα. Ο Παυλής είναι μαχητής αλλά δεν απειλεί, σήμερα πάντως μου άρεσε περισσότερο από άλλες φορές, ο Φουρτάδο είναι στην κοσμάρα του, ο Κατσικοκέρης δεν κάνει στον Λίνεν κι αυτό είναι φανερό και στον τελευταίο. Παρότι η ΑΕΚ είναι κοντά στον Πετρόπουλο επιμένω πως θα έπρεπε πρώτη προτεραιότητα να είναι ακραίοι επιθετικοί γιατί εκεί η γύμνια είναι τεράστια. Αντίθετα το κέντρο πιστεύω με τον Μητρόπουλο θα δέσει πολύ αρκεί βέβαια ο παίκτης να βρει γρήγορα ρυθμό γιατί φέτος δεν έχει παίξει πολύ.  Ο Κορδέρο επίσης είναι πολύ σημαντικό εργαλείο για την ομάδα και ο Γκερέιρο με τον Κατίδη πιστεύω πως θα μπορέσουν να βγάλουν την σεζόν πίσω από τον σέντερ φορ παρότι ο μικρός με απογοήτευσε σήμερα. Στα άκρα της επίθεσης είναι το μεγαλύτερο θέμα και βέβαια ένα σέντερ φορ, κι ας έχουμε τέσσερα(!) ποτέ δεν βλάπτει.
@ Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η ΑΕΚ ήταν που ήταν σε μειονεκτική θέση απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλύτερο υλικό έχασε και τους πιο έμπειρους παίκτες της σε άμυνα και κέντρο με τις θλάσεις που δεν θα ήταν κακό να εξηγήσει κάποια στιγμή την συχνότητα τους ο κορυφαίος, σύμφωνα με τον Λίνεν, γυμναστής που έχει δουλέψει μαζί του δηλαδή ο Γιώργος ο Πήδουλας. Ο Κορδέρο και ο Γιάγκο, που εξακολουθώ να απορώ γιατί τόσο καιρό δεν έπαιζε, είναι τεράστιες απώλειες για αυτή την ΑΕΚ και νομίζω πως αν έπαιζαν 90 λεπτά η ΑΕΚ θα το έπαιρνε το ματς έται όπως πήγε. Και δόξα τω Θεό να λέμε που δεν πλήρωσε και περισσότερο η ΑΕΚ την αντικατάσταση του Κορδέρο από τον Κοτσαρίδη που δεν μπορούσε να βγει και δεν βγήκε. Ο Κουτρουμπής ήταν κορυφαίος και πολύ καλός ο Γκερέιρο που τα έδωσε όλα σε μια δύσκολη θέση και θα ήταν τέλειος αν δεν έχανε τον Ιγκλέσιας στο γκολ. Βέβαια δεν καταλαβαίνω γιατί τον... μάρκαρε αφού αρκεί να τους δεις για να καταλάβεις το μις ματς. Τέλος πάντων. Ο Κωνσταντόπουλος δείχνει να ξεπέρασε ψυχολογικά το τραύμα με την Λιβαδειά, ο Κοντοές πολύ πιο σοβαρός από άλλες φορές και όχι χύμα, ο Βλάχος πάλαιψε, ο Φούντας προσπάθησε και έφτιαξε και το γκολ, ο Παυλής όπως πάντα έδωσε και την ψυχή του και ο Φουρτάδο δεν έδωσε... τίποτα. Για τον Σταματή τα είπαμε. Το παιδί έχει χάρισμα και ρέντα. Δουλειά του προπονητή είναι τον εκμεταλευτεί. Αυτή είναι η ομάδα, με αυτά τα παιδιά θα παλαίψουμε, θα ζήσουμε ή θα «πεθάνουμε» μαζί. Και πρέπει στις μεταγραφές να μην πάει ούτε... μισή ευκαιρία χαμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ....

ΑΕΚ Σ ΑΓΑΠΩ !!

Ο ΝΤΕΜΗΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΕΚ..ΟΛΕ..

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ !!

AEK-QPR 3-0 ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ..

O NTEMHΣ ΣΦΥΡΑΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...

ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..

ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ..ΤΟ ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ..
29 MAIOY 1453 ΚΩΝ-ΠΟΛΗ - 20-7-1974 ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΝΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ..!!

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ANΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ

ΕΔΩ Ο ΝΤΕΜΗΣ..ΛΕΕΙ ΑΕΚ !!

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ THΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ.....

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.

ΣΤΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΠΕΡΓΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ  ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔ.
ΔΕΞΙΑ ..ΤΑΚΗΣ ΚΑΣΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..

MIA AΠΟ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΜΑΣ..
Η ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΑΣ...

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..

AΛΛΗ ΜΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΣ..
Η ΟΠΑΔΙΚΗ...ΜΑΥΡΗ Ή ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ..VIDEO ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ

ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEO ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ..ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ !!

AEKΑΡΑ MIA ZΩΗ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑ..ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ..!! ΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ..
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ( ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ ) ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΥΤΕΡ..

ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2002